|
|
| נשלח ב-19/7/2021 19:01 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אתה בטח גם כופר בעולם הבא, כי זה בעוד שלושה שבועות ולא כאן ומיד.
אגב, אלטע פיקסלר תירצח על פי אותו חוק בריטי, הרואה בחיי אדם בדיוק מה שתמניא רואה בהם - נטל על הסביבה שעדיף להתפטר מהם כמה שיותר מהר. אני מניח שתמניא תומך גם ברצח ההוא. הרי התינוקת תמות רק לאחר כמה שניות לאחר ניתוקה ולא מיד - זה כמו שלושה שבועות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 14:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 15:12 |
|
| |
תמניא אל תעשה את עצמך חסר מוח. גם אני שהייתי בעד מרבית ההגבלות. והתווכחתי איתך על זה המון. היום אני נגד. המצב אחרי החיסונים שונה בתכלית! אין שום חשש לקריסת בתי החולים. התמותה בקרב המחוסנים הטריים היא מזערית. למעשה, החל מהרגע שבו כל המבוגרים בני ה40 ומעלה שרצו להתחסן, עבר להם שבועיים אחרי המנה השנייה. החל מאותו רגע הייתי נגד מרבית ההגבלות. (היום אנחנו משלמים על כך שלא הסרנו אז מיד את כל ההגבלות. כי הגענו לגל הזה עם פחות מחלימים) וגם עכשיו, כאשר כל המבוגרים בני ה40 ומעלה שרצו להתחסן, עבר להם שבוע מהמנה השלישית. אז צריך לבטל כמעט את כל ההגבלות, כולל הקלות נרחבות בנושא הבידודים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 15:29 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין שום חשש לקריסת בתי החולים.
|
|
מה עם חשש לקריסת בתי הקברות?
ולא שאני לא מסכים עם שאר מה שכתבת, אבל צריך א. להחמיר את ההגבלות ללא מתחסנים . ב. לבנות את האפשרויות למי שרוצה להשמר, כגון קפסולות/שעות בחנויות ובבתי כנסת לנשמרים ,וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 15:52 |
|
| |
| פצקו כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין שום חשש לקריסת בתי החולים.
|
|
מה עם חשש לקריסת בתי הקברות?
ולא שאני לא מסכים עם שאר מה שכתבת, אבל צריך א. להחמיר את ההגבלות ללא מתחסנים . ב. לבנות את האפשרויות למי שרוצה להשמר, כגון קפסולות/שעות בחנויות ובבתי כנסת לנשמרים ,וכו'. |
|
אני מסכים מאוד עם החלק השני. לגבי החלק הראשון, זה צריך להיות בתנאי שהמדינה מספקת בדיקות סרולוגית בחינם כל ׳ חודשים, ומי שיצא חיובי לא יצטרך להתחסן. ומבחינתי אפשר להסתפק בהגבלה אחת ויחידה. להשית על סרבני החיסונים את מלוא עלות הטיפול הרפואי. זה כבר יעשה את העבודה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2021 16:41 |
|
| |
hhaavv
| חריף_ומקשה כתב: |  |
אפשר להסתפק בהגבלה אחת ויחידה. להשית על סרבני החיסונים את מלוא עלות הטיפול הרפואי. זה כבר יעשה את העבודה..
|
|
אם לא איכפת להם למות, יהיה להם איכפת תשלום?
|
|
|
|
|