בית פורומים בחדרי חרדים

קשה לדעת האם בנט הציע לחרדים להצטרף אליו, מה שבטוח שהחרדים חתמו לנתניהו על נאמנות עיוורת.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2021 00:09 לינק ישיר 
קשה לדעת האם בנט הציע לחרדים להצטרף אליו, מה שבטוח שהחרדים חתמו לנתניהו על נאמנות עיוורת.

גם אם בנט לא הציע לחרדים להצטרף לממשלה בראשותו זה אולי בגלל שהחרדים חתמו על נאמנות עיוורת לנתניהו, אחרת למה שבנט לא יחפוץ בממשלה שנשענת על יהודים ולגיטימית הרבה יותר בעיני רוב אזרחי ישראל. החרדים לא "עשו קולות" בזמן אמת שמחרימים אותם, ההפך הנכון, נשמעו ע"י קולות שהם מחרימים את לפיד. או שבעצם יש לנו כאן ברית ליברמן - לפיד לטווח ארוך. הרי הדבר היחיד שליברמן מכר לפני הבחירות זה ממשלה בלי חרדים לכן, אני מאמינה לחרדים שהחרימו אותם אבל, יש קושי לנקות אותם מאשמה ונראה שהם שיחקו לידיהם של אדריכלי הממשלה החדשה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 00:42:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 00:37 לינק ישיר 

שאלת השאלות, והתשובה היא אחת, פולטיקה אינה מה שנכון, אלא מה שנראה שיראה נכון, כולנו או רובינו חיים את העתיד, מעטים חיים את ההווה, הם מאמינים שהממשלה תפול בעתיד , ולכן קשה להם לחיות את ההווה, ולנסות להצטרף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 00:49 לינק ישיר 
חתמו?! הם קיעקעו את דמותו על גופם...

לךתדע1 כתבה:

גם אם בנט לא הציע לחרדים להצטרף לממשלה בראשותו זה אולי בגלל שהחרדים חתמו על נאמנות עיוורת לנתניהו, אחרת למה שבנט לא יחפוץ בממשלה שנשענת על יהודים ולגיטימית הרבה יותר בעיני רוב אזרחי ישראל. החרדים לא "עשו קולות" בזמן אמת שמחרימים אותם, ההפך הנכון, נשמעו ע"י קולות שהם מחרימים את לפיד. או שבעצם יש לנו כאן ברית ליברמן - לפיד לטווח ארוך. הרי הדבר היחיד שליברמן מכר לפני הבחירות זה ממשלה בלי חרדים לכן, אני מאמינה לחרדים שהחרימו אותם אבל, יש קושי לנקות אותם מאשמה ונראה שהם שיחקו לידיהם של אדריכלי הממשלה החדשה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 00:42:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:05 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
שאלת השאלות, והתשובה היא אחת, פולטיקה אינה מה שנכון, אלא מה שנראה שיראה נכון, כולנו או רובינו חיים את העתיד, מעטים חיים את ההווה, הם מאמינים שהממשלה תפול בעתיד , ולכן קשה להם לחיות את ההווה, ולנסות להצטרף.
מצד שני תשים לב שבנט לא אמר היום שהממשלה פתוחה גם עכשיו להצטרפותם כך, שאני נוטה לחשוב שהחרימו את החרדים מראש. ובנט כהרגלו לא משקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:07 לינק ישיר 

אין היתכנות להיצטרפות חרדים לממשלה עם לפיד וליברמן יחד או לחוד אז חדל קשקשת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:09 לינק ישיר 

זה לא נכון, כי החרדים ישבו עם ליברמן בקואליציה ואם יש לו בעיה אז תמיד הדלת פתוחה בפניו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:11 לינק ישיר 

זה מה שחסר לחרדים, להיכנס לממשלת ליברמן עבאס? לא תהיה להם תקומה. ש"ס תפסיד לפחות ארבעה מנדטים ואגודה לפחות אחד.
 החלטה פוליטית (גם ערכית, אבל למי שלא מאמין להם שהם חושבים ערכית) נכונה. גם אם הממשלה הזו תכהן עד הדקה האחרונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:28 לינק ישיר 

עכשיו לא הצעתי להם להיכנס לממשלה. בזמנו הצעתי לחבור לגנץ כדי להשאיר את ליברמן בחוץ. האשכול, דן בשאלה מי החרים את מי, או שכל צד החרים את השני. עבאס בסה"כ רלוונטי כל עוד שאין "גוי של שבת" אחר. עם ליברמן החרדים ישבו. גם באותה עת שנתניהו ניהל עם ליברמן משא ומתן לאחר הבחירות החרדים נמנו על על חברי הקואליציה החדשה שלא קמה, אז נתניהו הכריז על ליברמן שהוא שמאל.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 02:01:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 01:35 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אין היתכנות להיצטרפות חרדים לממשלה עם לפיד וליברמן יחד או לחוד אז חדל קשקשת

יש היתכנות לישיבה עם לפיד, שכבר זמן רב ממתן את עמדותיו כלפי הציבור החרדי, אך בלי ליברמן. הוא עודנו מסית בצורה ארסית למדי כנגד החברה החרדית, וזאת ממרום שבתו כשר אוצר שאמור להיות ממלכתי.
במידה והממשלה הרעה הזו לא מתחלפת תוך כמה חודשים, צריך ליצור נתיב עוקף ליברמן ועוקף עבאס, שיודחו שניהם, וייכנסו שס ואגודה על 16 המנדטים שלהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 09:39 לינק ישיר 

החרדים חתמו ויחתמו על נאמנות עיוורת לליכוד ובצדק.
אין לזה שום קשר לנתניהו אלא לציבור המסורתי שנמצא בליכוד ושהליכוד כמפלגה קל בשבילו להצביע עם הדתיים והחרדים גם בלי תועלת פוליטית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 14:41 לינק ישיר 

בנט עם 6 מנדטים הוא סה"כ בובה על חוט... ליברמן לא רוצה את החרדים... יתהפך העולם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 21:17 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
אין לזה שום קשר לנתניהו אלא לציבור המסורתי שנמצא בליכוד ושהליכוד כמפלגה קל בשבילו להצביע עם הדתיים והחרדים גם בלי תועלת פוליטית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלה סיפורי מעשיות. ב-2013 נתניהו בחר ביש עתיד ולא בחרדים, עם כל זה ש"השותפים הטבעיים" שלו גססו באופוזיציה. הוא נתן ליאיר לפיד להרעיב את ילדי החרדים ואף לקצץ בתקציבי המוסדות ,להפלות ילדים חרדים בקייטנות וכו' כך, שההסבר שלך נראה: כפי שאותו עבריין מגיע לביהמ"ש עם כיפה לראשו. רק במקום עבריין, במקרה הזה מדובר בנאשם בפלילים. גם כשנתניהו העדיף את ציפי ליבני, ברק, זה  היה רק בגלל שנתניהו העדיף את השותפים המסורתיים שלו ולא את "הדתיים"?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 21:19:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 21:22 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
בנט עם 6 מנדטים הוא סה"כ בובה על חוט... ליברמן לא רוצה את החרדים... יתהפך העולם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה נכון אבל החרדים היו יכולים להחליף את ליברמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 21:28 לינק ישיר 
נא לא לבלבל ביביבטים עם העובדות

לךתדע1 כתבה:

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אלה סיפורי מעשיות. ב-2013 נתניהו בחר ביש עתיד ולא בחרדים, עם כל זה ש"השותפים הטבעיים" שלו גססו באופוזיציה. הוא נתן ליאיר לפיד להרעיב את ילדי החרדים ואף לקצץ בתקציבי המוסדות ,להפלות ילדים חרדים בקייטנות וכו' כך, שההסבר שלך נראה: כפי שאותו עבריין מגיע לביהמ"ש עם כיפה לראשו. רק במקום עבריין, במקרה הזה מדובר בנאשם בפלילים. גם כשנתניהו העדיף את ציפי ליבני, ברק, זה  היה רק בגלל שנתניהו העדיף את השותפים המסורתיים שלו ולא את "הדתיים"?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 21:19:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 21:35 לינק ישיר 

"נאמנות עיוורת"?
הכל היה בעיניים פקוחות
נתניהו היה חתום להם והם היו חתומים לו, הם היו זקוקים לו והוא להם.
זאת מלבד העובדה שליברמן בוודאי לא רצה את החרדים בממשלה, לגבי השאר אי אפשר לדעת באמת. מה שבטוח זה שאם החרדים היו מצטרפים לממשלת השמאל ערבים הזו הם היו בבחינת אורחים ללא כוח רב, וזה לא קל לאלו שהתרגלו שהם בעלי הבית על הממשלה והמדינה מזה כבר כמה שנים טובות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2021 21:43 לינק ישיר 

נאמנות עיוורת פירושה: שהדתיים לא מתנים את תמיכתם בליכוד אלא בנתניהו וזה היה טעות שעדיין לא ניתן לאמוד את נזקה: כי לראשונה נתנו לערבים תאבון גדול כך שלא מן הנמנע שבבחירות הבאות הם יכפילו את כוחם .אני לא תומכת בהצטרפות לממשלה עם הערבים ,החכמה, להחליף אותם בחרדים ולאו דווקא עכשיו, יתרה מזאת, מה שכתבתי שהנאמנות לנתניהו ולא ליכוד הייתה טעות : בגלל שאלמלא החרדים היו נותנים לנתניהו להבין שהם לא גולים אחריו לאופוזיציה, אז בלית ברירה הוא היה מפנה את מקומו למישהו אחר ממפלגתו. ואז כל ממשלת שמאל ערבים לא הייתה קמה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 06/07/2021 21:49:07

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קשה לדעת האם בנט הציע לחרדים להצטרף אליו, מה שבטוח שהחרדים חתמו לנתניהו על נאמנות עיוורת.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext