| נשלח ב-9/7/2021 02:46 |
|
| |
"גיבור על ילדים". חזק!
כמובן הבריון המולדובי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2021 15:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2021 22:23 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | "גיבור על ילדים". חזק!
כמובן הבריון המולדובי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2021 22:32 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | "גיבור על ילדים". חזק!
כמובן הבריון המולדובי.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2021 23:57 |
|
| |
סבבה. הוא גיבור על ילדים, גיבור על חרדים, גיבור על...
לה''ו. תכל'ס, חוץ מללטף את הבטן והזקן, איך אתם הולכים לממן את המעונות?! אופססססססס... לשאלה הזו צריך יותר מאשר להגיד ''חזק''... אז יאללה, לעבודה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 01:15 |
|
| |
שכחת להוסיף את המשפט המנצח "ארבייט מאכט פריי "
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 08:03 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | סבבה. הוא גיבור על ילדים, גיבור על חרדים, גיבור על...
לה''ו. תכל'ס, חוץ מללטף את הבטן והזקן, איך אתם הולכים לממן את המעונות?! אופססססססס... לשאלה הזו צריך יותר מאשר להגיד ''חזק''... אז יאללה, לעבודה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 08:24 |
|
| |
שומר הבארים המולדובי ימח שמו וזכרו היה צריך להבין איך מתנהגים ולדעתי צריכים 2 דברים.
א. מרד מיסים, אם המנוול הזה חושב שהוא בעל הבית, נוקם ונוטר רע לב ומטומטם, בכסף שמגיע ממשלם המיסים כשאנחנו ביניהם, וחלק גדול מכספינו אצלו והוא משתמש בו נגדינו עלינו להפסיק לשלם באופן מאורגן למרות מה שיהיה. ב. יושב בירושלים ראש עיר שנבחר בקולותינו והוא חד משמעית נציג של המנוול המולדובי, למרות היותו ראש עיר טוב, זה לא רלוונטי, צריכים לעזוב את הקואליציה שלו רק כדי לנגח את הבוס שלו איש צר ואויב ליברמן הרע הזה.
יהי רצון שתולי בנט יקרוס סופית עם כל חביריו הרעים והמושחתים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 11:04 |
|
| |
לכל מאותגרי הבנת הנקרא. ה ''לכו לעבוד'' שלי, זה תעשו משהו נגדו, במקום להירגע, ולהסתפק באיזה דאחקה עליו.
לה''ו. עכשיו, לכו לעבוד!!!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 11/07/2021 11:04:46
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2021 12:29 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. עכשיו, לכו לעבוד!!!
|
|
מבינים מדבריך שלא זכית, ואינך נמנה על יושבי הכוללים, היושבים יומם ולילה על התורה. ומהמקום בו אתה נמצא אתה קורא לאלו שכן זכו לכך לצאת לעבוד כי מעתה הרי יחסר להם כמה שקלים
קבל קיתון של בוז, לדרך שלך, ל"חכמת החיים שלך", לשפה הוולגרית שלך שמבצבצת מכל שורה, המשך "ללטף את הבטן" שלך, אם לתפוס באותה שפה ירודה שאינך שם לב אליה בכלל, רק שחרר אותנו מהעצות שלך.
|
|
|
|
|