בית פורומים זכויות רפואיות, ביטוח, נזיקין ורשלנות רפ

עלון רפואי- מחקרי, בנושא קורונה, פוריות וחיסונים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/7/2021 03:29 לינק ישיר 

כתבה בחדשות כאן, על כך שהחיסון הניסיוני, מגן רק ב70%
וכן גורם לחולי קשה יותר(ולא כפי שהבטיחו בהתחלה, שזה מגן ב100%/95% ומונע חולי קשה! כך שהם בעצמם מודים בחצי פה, על תופעת הADE,
שמסכנת בחולי קשה יותר, דווקא למי שחוסן!כמובן שלדעתי, יש צנזורה ולא מפרסמים את מס' האמיתי של המחוסנים שכרגע חולים קשה!)

הכתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 03:30 לינק ישיר 

www.kan.org.il/item/?itemId=108936

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 03:41 לינק ישיר 

מידע משפטי, מעו"ד תומר בכר.

בנושא: פיצויים על נזקי החיסון הניסיוני.

- האם ניתן לתבוע את חברות החיסונים?
לא. יש להם כיסוי חוקי לכל נזק.

- האם ניתן לתבוע את המדינה? כן.
אך זה הליך קשה ומסובך וכן הם מערימים קשיים רבים,
כשהוא פירט את התהליך.

(- בקשר לקופ"ח, הם ביקשו הגנה משפטית מהמדינה,
עוד בטרם "מבצע החיסונים" וכן תקציבים לצורך "עידוד"
האזרחים, לקחת חלק בניסוי.
אך ייתכן שניתן לתבוע אותם/פייזר/ המדינה, על הטעיית הציבור במידע שגוי, בנושא נזקי החיסון וכן על כך שעברו על חוקי הסכמה מדעת, בהסתרת 22 הסיכונים שהFDA פרסם(הכוללים מוות,בעיות בפוריות ונזקים קשים בלב וכו')וכן על כך שעברו על חוקי קוד נירנברג, האוסר ניסוי הבני אדם במקרה של סיכון למוות/ נכות, במיוחד אם התכשיר כבר גורם לכך!)

הפרטים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי lifenow ב- 11/07/2021 04:32:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 03:43 לינק ישיר 

https://youtu.be/IUQaNqx7uJU

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:11 לינק ישיר 

בס"ד

מכתבם החשוב של 93 מבכירי הדוקטורים בארץ,
המתריעים מפני חיסוני ילדים ומתנגדים לכך בשל הסיכונים הרבים, מתופעות הלוואי ומהצורך בתלות בחיסון.כשהם מצהירים שעדיין לא ניתן לשלול את הסיכון לנזקים קשים בטווח הארוך, שביניהם נזקים בגדילה, מערכת הרבייה/ הפריון!

המכתב:

* לדעתי, ייתכן שאין באמת מחסור בחיסונים, אלא בעיקר התנגדות
חזקה מצד הרופאים האיכפתיים ועוד!
ולכן משרד "הבריאות" מעוניין להמתין מעט...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי lifenow ב- 11/07/2021 04:40:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:12 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/15Vk4MCApjHgC9-4jQFhzQWSDZsn16Xtu/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:17 לינק ישיר 

בס"ד

המסמך הרשמי של מועצת החרום הציבורית למשבר הקורנה,
למשרד הבריאות.

הנדון: קריאה להשהיית מבצע החיסונים לקוביד19, באוכלוסיה מתחת לגיל 30- עד התבהרות תמונת הסיכון.

הפרטים:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:18 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1fM94yQZ4V5Miz2sUkJZaL_mE8UgOCs7Q/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:21 לינק ישיר 

בס"ד

רשימת הדוקטורים והפרופסורים הבכירים, החברים במועצת החרום:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:22 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/1HVmojwS5UNMMx1fl3BM85AsuKXx0C5mn/view?usp=drivesdk

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2021 04:26 לינק ישיר 

פרטים נוספים על כך והוכחות לכל המחקרים על הנזקים והסיכונים, במסמכים רשמיים, ניתן לקבל במייל:
[email protected]

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 18:25 לינק ישיר 

בס"ד

שלום וברכה, מצו"ב הודעה חשובה מד"ר זלנקו- מניו יורק.

Sacrifice the present so that you may have a future. Don't sacrifice your future so that you maintain comforts in the present.

If need be, In the the short term: don't travel, don't go to tyrannical places of business, lose your job if needed, and don't go to school.

Show non-violent protest and resistance against totalitarian tyranny.

You must have the correct perspective and priorities.

The preservation of your life and fertility is more important than short-term hardships.

Stay away from fear, the poison death shot, and take prevention and/or early treatment if needed.

YOU AND YOUR FAMILY WILL SURVIVE.

God should bless and protect you!!!

Vladimir Zev Zelenko MD

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/08/2021 18:35:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2021 18:27 לינק ישיר 

בס"ד

הקריבו את ההווה כדי שיהיה לכם עתיד.

אל תקריב את עתידך כך שתשמור על נוחות בהווה.

אם צריך, בטווח הקצר: אל תטייל, אל תלך למקומות עסקים עריצים, תאבד את מקום העבודה שלך במידת הצורך, ואל תלמד בבית הספר.

הציגו מחאה והתנגדות לא אלימה נגד עריצות טוטליטרית.

עליך להיות בעל נקודת מבט וסדרי עדיפויות נכונים.

שמירת חייך ופוריותך חשובים יותר מצרות קצרות טווח.

התרחק מהפחד, מזריקת המוות הרעילה, ונקוט מניעה ו/או טיפול מוקדם במידת הצורך.

אתה והמשפחה שלך תשרוד.
ואלוקים יברך ויגן עליך !!!

ולדימיר זאב זלנקו MD

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/08/2021 18:37:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2021 18:30 לינק ישיר 

בס"ד

וכן מצו"ב דבריו החשובים, למחוסנים שבסכנת הADE:

GENOCIDE ALERT

-New data shows the viral titers are higher is vaccinated victims than in unvaccinated people

-This may mean the feared ADE (antibody dependent enhancement) has started. This is the worst nightmare scenario and fear of Dr. Luc Montaguier, Dr. Michael Yeadon, Dr. Delores Cahill, Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Richard Malone, Dr. Joseph Mercola, and myself.

-This poses the greatest risk of genocide to the human race in the history of humanity.

-If you are vaccinated then consider yourself at higher risk to die from ADE then a 95 year old nursing home resident.

Potential Strategy for not succumbing to ADE

-immediately stop getting poison death vaccine injections.
-consider yourself at the highest risk and immediately start the high risk antiviral prophylaxis protocols.
-high risk antiviral prophylaxis includes: zinc, vitamin c, vitamin d3, ivermectin or hydroxychloroquine.
-Quercetin or EGCG are most likely not strong enough to protect you
-This means z-stack is insufficient for high risk patients and should not be used as a stand alone.
-stop listening to mainstream media and the recommendations of the CBC, nih, fda, who, and the Biden administration. They are the enemy of the people
-it is time for God centered humanity to intensify peaceful worldwide protests against tyranny
-do not use violence. Be aware of your constitutional rights especially the legality of stand your ground laws.
-immediately arrest the sociopathic masterminds of this attempted conspiracy of genocide and enslavement of humanity. They must be brought to legal justice.

On a personal note, I want to express my deepest soulful love for my wife, children, parents, brother, friends, and all those warriors that have risked everything to help save humanity from devolved pagans.

I strongly believe that we are on the cusp of a global redemptive transformation that will usher in the revelation of the essence of God.

God bless you all

Dr. Vladimir Zev Zelenko

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/08/2021 18:47:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2021 18:33 לינק ישיר 

בס"ד

התרגום:

התראה על רצח עם.

עפ"י הנתונים החדשים, מראים כי הכותרת הנגיפית גבוהה יותר בקרב קורבנות מחוסנים מאשר אצל אנשים לא מחוסנים.

-משמעות הדבר היא ש- ADE החשש (שיפור תלוי נוגדנים) החל. זהו תרחיש הסיוט והפחד הגרועים ביותר של ד"ר לוק מונטגייה, ד"ר מייקל יידון, ד"ר דלורס קאהיל, ד"ר סוכרית בהקדי, ד"ר ריצ'רד מאלון, ד"ר ג'וזף מרקולה, ואני. -זה מהווה את הסיכון הגדול ביותר של רצח עם לגזע האנושי בהיסטוריה של האנושות.

-אם אתה מחוסן , תחשיב עצמך בסיכון גבוה יותר למות מ ADE אז תושב בית אבות בן 95. אסטרטגיה פוטנציאלית לא להיכנע ל- ADE

-להפסיק מיד לקבל זריקות חיסון מוות לרעל.

-שקול את עצמך בסיכון הגבוה ביותר והתחל מיד בפרוטוקולי מניעה אנטי ויראליים בסיכון גבוה.

-טיפול מונע אנטי ויראלי כולל: אבץ, ויטמין c, ויטמין d3, איברמקטין או הידרוקסיכלורוקין. סביר להניח כי קוורצטין או EGCG אינם חזקים מספיק כדי להגן עליך

-משמעות הדבר היא ש- z-stack אינו מספיק לחולים בסיכון גבוה ואין להשתמש בו כעצמאי.

-להפסיק להאזין לתקשורת המיינסטרים ולהמלצות CBC, nih, fda, who, וממשל ביידן.
הם אויב העם הגיע הזמן שאלוקים שבמרכז האנושות, יגביר את הפגנות השלום ברחבי העולם נגד עריצות.

-אל תשתמש באלימות. היו מודעים לזכויות החוקתיות שלכם ובמיוחד לחוקיות חוקי העמידה שלכם.

-לעצור באופן מיידי את המוחות הסוציופתיים לניסיון הקונספירציה הזה של רצח עם ושעבוד של האנושות. יש להביא אותם לדין משפטי.

בנימה אישית, אני רוצה להביע את אהבתי הנפשית העמוקה ביותר לאשתי, לילדים, להורים, לאחי, לחברים ולכל אותם לוחמים, שסיכנו הכל כדי לעזור להציל את האנושות מפגאנים שהוסרו. אני מאמין מאוד שאנו נמצאים בפתחה של שינוי גאולה עולמי, שיביא את גילוי מהותו של אלוקים!

אלוקים יברך את כולכם.

ד"ר ולדימיר זאב זלנקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > זכויות רפואיות, ביטוח, נזיקין ורשלנות רפ > עלון רפואי- מחקרי, בנושא קורונה, פוריות וחיסונים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.