|
|
| נשלח ב-12/7/2021 16:53 |
|
| |
המודעות של הציבור הכללי התגבשה דווקא בהשפעת החרדים שלא חובשים בדרך קבע ספסלי בית המדרש. מאותם חרדים עובדים, מודרניים, בטלנים ביציע הכנסת, חוליגנים הופכי פחים, ונדליסטים מציירי גרפיטי בקירות ומציתי רכוש ציבורי, או מתמונות ראוותניות של נובורישים באיצטלה חרדית ברשתות חברתיות, מהמפגש היומיומי עם חוסר-אחריות ובריונות של נהגים שנראים כחרדים - מהם הציבור הכללי למד על כלל הציבור החרדי, והסיק מסקנות מתבקשות שבאו לידי ביטוי בבחירות האחרונות. בחורי ישיבות ואברכי כוללים - הם רק חלק קטן והאיכותי של הציבור החרדי, שלא בא במגע עם הסופות המנשבות בחוץ. וטוב שימשיכו ללמוד ולהגות בתורה בלי להתייחס למה שמתרחש מסביב, גם במחיר שיקראו להם "חלשלושים", "חניוקים", "צולניקים" ו-"חסרי ישע". תורת ה' היא מעוזם. תחשבו על זה. אם אנחנו בעצמנו לא נכבד את האליטה שלנו, מה לנו לצפות מאחינו הטועים?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 18:42 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | תינוק שלא יכול ללכת, לדבר, מיילל. זקן עם קושי קוגנטיבי צועק וכועס. מוגבל נפשית או גופנית, מסמן עם הידיים. והחרדים? אותו הדבר, חסרי ישע במודע ומתוך בחירה, מזמינים עליכם את התלותיות. כואב לי הלב באמת ושורף לקרוא ולשמוע את הבוז לאברכיםגם חלק מהחברות שלי לא מבינות את הדבר האמיתי לחיות עם בעל לומד תורה. קשה לי לקבל את הטיעונים אפילו אם יש בהם צדק או צידוק הגיוני. כי הקן שהנחה אותי כל החיים ואני מקווה שבעזרת השם ככה אני אחשוב עד סוף החיים. אני מעריצה בני תורה ואברכים ובחורים בישיבות, ולא יכולה לקבל שום אמירה נגד הלימוד תורה. אבל אתם, חסרי הישע כאילו. למה אתם לא יוצאים בהמוניכם להפגין? למה אתם יושבים בבית או בכולל ומייללים? למה החברי כנבת שלכם רק נואמים בכנסת במקום לחנוק ולסתום את המדינה? למה? אתם טוענים שיש לכם זכויות, שאתם מופלים לרעה?! שאתם אזרחים לא שוי זכויות, תעשו מעשה אזרחי ותלחמו על שלכם. תםסיקו להאמין שהנציגים או הרבנים יעשו לכם ובשבילכם את העבודה. הרי אם היה קורה כזה דבר בכל מגזר אחר הארץ הייתה רועדת, ואתם כמו תמיד נותנים את הלחי השניה מתוך מזוכיזם מובנה במודע ובתת מודע, כי התרגלתם לשבת בבית. תלמדו פרק באזרחות, תתחילו לממש את זכויות הפרט והאזרח ותלחמו על מה שמגיע. אף אחד לא ימשיך להאכיל אותכם כמו תינוקים. תתחילו ללעוס לבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הציבור החרדי חסר ישע כי הוא שבוי בידי נציגים שמקומם לא בפוליטיקה ונגדם יש להפגין עד שיסיקו מסקנות או שהציבור יסיק מסקנות ויחבור...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 22:41 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| ליידוסית כתב: |  | תינוק שלא יכול ללכת, לדבר, מיילל. זקן עם קושי קוגנטיבי צועק וכועס. מוגבל נפשית או גופנית, מסמן עם הידיים. והחרדים? אותו הדבר, חסרי ישע במודע ומתוך בחירה, מזמינים עליכם את התלותיות. כואב לי הלב באמת ושורף לקרוא ולשמוע את הבוז לאברכיםגם חלק מהחברות שלי לא מבינות את הדבר האמיתי לחיות עם בעל לומד תורה. קשה לי לקבל את הטיעונים אפילו אם יש בהם צדק או צידוק הגיוני. כי הקן שהנחה אותי כל החיים ואני מקווה שבעזרת השם ככה אני אחשוב עד סוף החיים. אני מעריצה בני תורה ואברכים ובחורים בישיבות, ולא יכולה לקבל שום אמירה נגד הלימוד תורה. אבל אתם, חסרי הישע כאילו. למה אתם לא יוצאים בהמוניכם להפגין? למה אתם יושבים בבית או בכולל ומייללים? למה החברי כנבת שלכם רק נואמים בכנסת במקום לחנוק ולסתום את המדינה? למה? אתם טוענים שיש לכם זכויות, שאתם מופלים לרעה?! שאתם אזרחים לא שוי זכויות, תעשו מעשה אזרחי ותלחמו על שלכם. תםסיקו להאמין שהנציגים או הרבנים יעשו לכם ובשבילכם את העבודה. הרי אם היה קורה כזה דבר בכל מגזר אחר הארץ הייתה רועדת, ואתם כמו תמיד נותנים את הלחי השניה מתוך מזוכיזם מובנה במודע ובתת מודע, כי התרגלתם לשבת בבית. תלמדו פרק באזרחות, תתחילו לממש את זכויות הפרט והאזרח ותלחמו על מה שמגיע. אף אחד לא ימשיך להאכיל אותכם כמו תינוקים. תתחילו ללעוס לבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הציבור החרדי חסר ישע כי הוא שבוי בידי נציגים שמקומם לא בפוליטיקה ונגדם יש להפגין עד שיסיקו מסקנות או שהציבור יסיק מסקנות ויחבור... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 22:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
| הציבור החרדי חסר ישע כי הוא שבוי בידי נציגים שמקומם לא בפוליטיקה ונגדם יש להפגין עד שיסיקו מסקנות או שהציבור יסיק מסקנות ויחבור... |
|
|
| דבריך לא סותרים את דברי. הציבור חסר ישע כי הנציגים זלזלו באמירות של ליברמן וכו'.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 03:17 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
|
|
| דבריך לא סותרים את דברי. הציבור חסר ישע כי הנציגים זלזלו באמירות של ליברמן וכו'. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 12:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2021 01:08 |
|
| |
הדחיה הזו יותר גרועה. אם זה היה בסםטמבר, לפחות המטפלות יודעות איך מתחילה שנה, מה השיבוץ, אמהות יחפשו פתרונות. אבל כשזה יקרה עוד כמה חודשים, באמצע שנה, הקטסטרופה תתחיל. בתור אמא אני יודעת כמה זה מתסכל לשים במשפחתון שהמטפלת צריכה ללדת באמצע שנה, או אם ילדתי, להתחיל לחפש אחרי חופשת לידה. חסרי ישע.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2021 04:25 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | הדחיה הזו יותר גרועה. אם זה היה בסםטמבר, לפחות המטפלות יודעות איך מתחילה שנה, מה השיבוץ, אמהות יחפשו פתרונות. אבל כשזה יקרה עוד כמה חודשים, באמצע שנה, הקטסטרופה תתחיל.
בתור אמא אני יודעת כמה זה מתסכל לשים במשפחתון שהמטפלת צריכה ללדת באמצע שנה, או אם ילדתי, להתחיל לחפש אחרי חופשת לידה.
חסרי ישע..
|
|
כולנו כאן, כמוך, נותנים עצות בפורום וחושבים שאנחנו נסדר ככה את כל העולם
חסרת ישע..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2021 11:59 |
|
| |
לא שאני בעד אבל עדיף להצהיר על אם חד הורית מאשר להפגין ולשרת בדיוק את מטרתו של ליברמן. במלחמה אין מנצחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2021 15:23 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לא שאני בעד אבל עדיף להצהיר על אם חד הורית מאשר להפגין ולשרת בדיוק את מטרתו של ליברמן. במלחמה אין מנצחים. |
|
אם אתה לא בעד איך זה מקבל עדיפות בעיניך ?
כי בדר"כ מי שלא בעד , נוטה לשלול את הרעיון מיסודו .
אני למשל ממש לא בעד מכמה סיבות ….
אבל קודם אני אשאל אותך כמה שאלות :
שאתה כותב על "להצהיר על אם חד הורית" , למה אתה בדיוק מתכוון ? , שאברך שנפשו חשקה בתורה יתחיל לשקר ולתכמן את הבירוקרטיה בשביל לקבל כסף או לחלופין הנחה למעונות ? (אם בכלל זה אפשרי) וייצא שכרו בהפסדו ???
איך בדיוק אתה מציע לאשת אברך להצהיר על היותה חד הורית ? מאיפה היא תמציא הסכם גירושין ותעודת גירושין ?
ואם תגיד חלילה שהתכוונת שכן יהיו גירושין בפועל כדי שיהיה רישום במערכת המועצה הדתית , אך למעשה דבר לא ישתנה , הרי שעצה זו יכולה להוביל לתקלות חמורות ולחורבן של בתי ישראל ממש .
ומה יכול לשרת את מטרתו של ליברמן יותר מזה ?
|
|
|
|
|