|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
סערה ב"איחוד הצלה": רבני הארגון מאיימים להתפטר מאחר והארגון הפך ליותר ישראלי מחרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 23:02 |
|
| |
סערה ב"איחוד הצלה": רבני הארגון מאיימים להתפטר מאחר והארגון הפך ליותר ישראלי מחרדי
פרסום ראשון: סערה בארגון איחוד הצלה: ארבעת רבני הארגון הרב אוירבך, הרב דביר, הרב סילמן ור' שריאל רוזנברג מאיימים להתפטר מהארגון. לטענתם: הארגון הפך עם הזמן לפחות חרדי - יותר ישראלי. אחת הדרישות של הרבנים: להפריד את המתנדבים החרדים תחת עמותה שונה מיתר המתנדבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 23:07 |
|
| |
הם יותר ממוזמנים לעשות קורס, לעטות אפוד ולצאת להציל חיים, ולא רק להיות עייצה גיבער'ס
-
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 12/07/2021 23:07:43
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 23:11 |
|
| |
ואם יתפטרו, אז מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2021 23:51 |
|
| |
והשטעלע מה תהיה עליה? ופארונסע?
| נוירולוג כתב: |  | ואם יתפטרו, אז מה?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 01:14 |
|
| |
סוף סוף ישנם רבנים שמעמידים אותם על המקום.
מעולם לא שמענו שארגון שקורא לעצמו חרדי יתנהל ויתנהג כחילוני למהדרין וד״ל....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 08:09 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | הם יותר ממוזמנים לעשות קורס, לעטות אפוד ולצאת להציל חיים, ולא רק להיות עייצה גיבער'ס
-
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_tr ב- 12/07/2021 23:07:43 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2021 23:28 |
|
| |
התפתחות. הגר"ע אוירבך כתב מכתב בו הוא דורש מכל המתנדבים החרדים לפרוש מאיחוד הצלה. שלושת הרבנים הנוספים, הרבנים דביר, סילמן ורוזנברג כתבו מכתב נפרד בו הם מתפטרים מהארגון. הטענות: אירועים שאינם תואמים צביון דתי ועירוב בין גברים לנשים. הרבנים נותנים צ'אנס אחרון והמכתבים טרם פורסמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 00:09 |
|
| |
רק אני מריח שארגון חדש עומד להיוולד רשמית בימים הקרובים?
| נוירולוג כתב: |  | התפתחות. הגר"ע אוירבך כתב מכתב בו הוא דורש מכל המתנדבים החרדים לפרוש מאיחוד הצלה. שלושת הרבנים הנוספים, הרבנים דביר, סילמן ורוזנברג כתבו מכתב נפרד בו הם מתפטרים מהארגון. הטענות: אירועים שאינם תואמים צביון דתי ועירוב בין גברים לנשים. הרבנים נותנים צ'אנס אחרון והמכתבים טרם פורסמו.
|
|
לה''ו. הצלה מאוחד. רווח והצלה. חרד להצלה. הצלה והלכה ... הרגישו חופשיים לתת עוד רעיונות לשמות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 01:06 |
|
| |
כל האיחוד הצלה יסודו בחטא, היה בבני ברק את ארגון הצלה הותיק שכיום עומד בראשו אושי שלומוביץ והיה בהכוונת הרב שמואל אליעז שטרן ובנשיאות הרב ואזנר זצ"ל, ואז הגיעו המתחרים איחוד הצלה וכשהרב ואזנר תמה האם הם עומדים תחת סמכות תורנית התבטא אחד הרבנים הליטאים שנתן להם גיבוי : 'שהרב ואזנר הזקן לא יתערב לי '
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 01:46 |
|
| |
הסגת גבול? הגיון של "כל יסוד סטמר אהרונים בחטא יסודו, כי יש זאלונים"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|