| נשלח ב-13/7/2021 10:51 |
|
| |
"יהודים הצילו! יהודים הצילו!" בלב תל אביב
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 12:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 14:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 14:57 |
|
| |
ההיתממות והבכי המזוייף של בני עם שכבש ונישל בני עם אחר לפני כ 73 שנה ומצפים שהנכבשים ינשקו את המקל, לא יהיה!
אני כיהודי שמקיים את שאר התורה מאמין ומקבל גם את החלק של יישוב ארץ ישראל אך מי שלא הוא סתם כובש ומנשל וההתנהגות אליו צריכה להיות בהתאם,
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 15:03 |
|
| |
מהסרטון נראה שאנשים נגשו לסייע (בניגוד לנאמר בכתבה) לא ברור מה המוכה (והאחרים) צועקים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 15:29 |
|
| |
קלעפער
| bakar כתב: |  | | ההיתממות והבכי המזוייף של בני עם שכבש ונישל בני עם אחר לפני כ 73 שנה ומצפים שהנכבשים ינשקו את המקל, לא יהיה!
אני כיהודי שמקיים את שאר התורה מאמין ומקבל גם את החלק של יישוב ארץ ישראל אך מי שלא הוא סתם כובש ומנשל וההתנהגות אליו צריכה להיות בהתאם, |
|
אם אנחנו,כעם, נאשמים במה שעשו חלק מאבותנו לפני 73 שנים, אז הערבים דהיום הם חלק מפלוגות עז אדין אל קאסאם, וחובה להורגם, כהגנה עצמית...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 19:12 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | ההיתממות והבכי המזוייף של בני עם שכבש ונישל בני עם אחר לפני כ 73 שנה ומצפים שהנכבשים ינשקו את המקל, לא יהיה!
אני כיהודי שמקיים את שאר התורה מאמין ומקבל גם את החלק של יישוב ארץ ישראל אך מי שלא הוא סתם כובש ומנשל וההתנהגות אליו צריכה להיות בהתאם,
אם אנחנו,כעם, נאשמים במה שעשו חלק מאבותנו לפני 73 שנים, אז הערבים דהיום הם חלק מפלוגות עז אדין אל קאסאם, וחובה להורגם, כהגנה עצמית... |
|
לשיטת החילונים, הערבים צודקים, שכן אנחנו עם זר כובש, לפי זה הם צדקו גם לפני 73 שנים וגם לפני 100 שנה, כשאל קאסם פשוט רצה למנוע את ההתישבות הציונית שבאה לכבוש ארץ בה יושבים ערבים מאות בשנים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 19:45 |
|
| |
אני מבין את הציניות, אבל סתם אנקדוטה חמודה, א קאסם היה סורי בכלל וברח לחיפה בגלל השלטונות שרדפו אותו...כלומר הוא הכובש...כמו רוב הערבים שהם צאצאי מהגרים.
עליית תלמידי הבעש"ט ותלמידי הגר"א וכל העליות עד לסוף המאה ה19 קדמו להגירה הערבית אל תוך שטחי ארץ ישראל. שלא לדבר על הספרדים שהיו כאן מאות שנים לפני. כך שאפילו טענה כיבוש אין להם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 21:11 |
|
| |
לא מכיר את תלמידי הגרא והבעשט , אני כן יודע על פליטים וצאצאיהם שמפוזרים בכל העולם כשצאצאי קוזקים או סתם יהודים חילונים שאין להם קשר לבורא עולם שהבטיח את הארץ ליהודים, הוא גם זה שכתב בתורה שאם לא יקיימו את המצוות הארץ תקיא את יושביה,
אז במקום לבכות חזרו לאירופה או מכל מקום שהגעתם, כאמור איני מכוון כלל לשומרי מצוות,
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2021 21:27 |
|
| |
קלעפער
| bakar כתב: |  | | לא מכיר את תלמידי הגרא והבעשט , אני כן יודע על פליטים וצאצאיהם שמפוזרים בכל העולם כשצאצאי קוזקים או סתם יהודים חילונים שאין להם קשר לבורא עולם שהבטיח את הארץ ליהודים, הוא גם זה שכתב בתורה שאם לא יקיימו את המצוות הארץ תקיא את יושביה,
אז במקום לבכות חזרו לאירופה או מכל מקום שהגעתם, כאמור איני מכוון כלל לשומרי מצוות, |
|
מה כוונה שאינך מכיר? לא שמעת עליהם? לא חיית בעולם הזה בשנים האחרונות? אתה מתחת לגיל חאלקה?
שמעת פעם בתורה או בגמרא או בכל מקור יהודי, שמי שהוא חילוני מאבד את הזכות שלו על הארץ? שמעת פעם שבית דין היו מסלקים חוטאים מהארץ? על סמך מה אתה אומר שהאזהרה של ה' שלא תקיא הארץ היא משהו שאנחנו צריכים לעשות? הקב"ה גם הזהיר שאם לא תהיו עמלים בתורה הוא לא יפרה וירבה אותנו, אז אולי נתחיל לדלל את אוכלוסית חילונים?
|
|
|
|
|