בית פורומים בחדרי חרדים

השחיתות בישראל ביתנו : 10 שנות מעשר נגזרו הבוקר על ח''כ פאינה קירשנבאום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2021 11:02 לינק ישיר 

מיכאל שמש

שופט בית המשפט המחוזי בת"א ירון לוי גזר הבוקר, 10 שנות מאסר בפועל, 12 חודשים על תנאי וקנס של 900000 על פאינה קירשנבאום לשעבר סגנית שר מטעם ישראל ביתנו.
השופט מתח על קירשנבאום ביקורת נוקבת:"שיטתיות העבירה, חומרתן והימשכותן..פגעו באמון הציבור ובדמוקרטיה"
"אין אח ורע לחומרת העבירות של הנאשמת 15 עבירות שוחד , 15 עבירות הלבנת ,עבירות מס וכו הן וסכומם המצטבר של כל העבירות הוא 30 שנות מאסר."
עם זאת ציין השופט את תרומתה של פאינה בפעילותה הציבורית, כמו גם ניתן משקל לגילה של הנאשמת ולתפקידה המרכזי במשפחתה, אובדן הפרנסה, ההוקעה הציבורית, הפרסומים בתקשורת, עלות המשפט והקלון וכו. כמו כן מציין כי הנאשמת פעלה בהגינות בבית המשפט, לא דחתה דיונים ולא הביאה עדי סרק.
בחודש מרץ הורשעה פאינה קירשנבאום, לשעבר סגנית שר הפנים מישראל ביתנו, במסגרת פרשה 242 המכונה גם "פרשת ישראל ביתנו" בביצוע עבירות שוחד שנמשכו על פני שש שנים. כמו כן, קירשנבאום הורשעה בעבירות של מרמה והפרת אמונים, הלבנת הון ועבירות מס. קירשנבאום זוכתה משוחד באישום אחד. (שלי טפירו)

594viewsmichael shemesh, Jul 14 at 10:50

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2021 11:06 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2021 11:07 לינק ישיר 

והוא לא ידע. חח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2021 11:56 לינק ישיר 

זמרי בגלי ישראל אמר הבוקר, שליברמן לפני שנים אחדות קיבל את המסר החד משמעי מאיזשהו גורם משפטי, כנראה, שאו שיעבור לשמאל על כל המשתמע, או שיגמור בפנים (סליחה על הקונוטציה..).
כעת, עם הינתן גזר דינה של שותפתו לפשע, נראה שהרשע ממולדובה עשה בחירה מצילת חיים מבחינתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 15:14 לינק ישיר 

כמ ה  זמן נשאר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 16:35 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

יו_טיוב כתב:

הכוונה ש10 שנות מאסר הן מעשר ממה שהיה מגיע לה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 16:37 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

זמרי בגלי ישראל אמר הבוקר, שליברמן לפני שנים אחדות קיבל את המסר החד משמעי מאיזשהו גורם משפטי, כנראה, שאו שיעבור לשמאל על כל המשתמע, וכו'.
כעת, עם הינתן גזר דינה של שותפתו לפשע, נראה שהרשע ממולדובה עשה בחירה מצילת חיים מבחינתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היה ברור לכולם,וכולם זוכרים הוא פונה ימינה ומתחיל סבב חקירות, ואז הוא פונה שמאלה ולמחרת כתבת שער שלו בידיעות אחרונות, ושוב פונה ימינה ושוב חוזר חלילה...

הבדיחה היא שהשופט לקח בחשבון את הקלון של קירשנבאום בתקשורת. מדובר באחת הנשים המושחתות בישראל, מישהו שמע משהו עליה לאחרונה? איפה הדגלים בשחורים, לוחמי הצדק וכל הצדקנים??

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי הדיבוק ב- 24/08/2022 16:38:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2022 17:46 לינק ישיר 

באמת לקחו מעשר ועוד מעשר מן המעשר ועוד תרומה גדולה ומעשר ראשון שני ושלישי. נשאר שבע וחצי לפני שליש

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 24/08/2022 17:46:01

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השחיתות בישראל ביתנו : 10 שנות מעשר נגזרו הבוקר על ח''כ פאינה קירשנבאום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext