| נשלח ב-15/7/2021 18:02 |
|
| |
מה ההבדל בין אסון מירון לאסון נחל צפית ???????????????
למה להם מגיע פיצויים ולהם לא ? זה מה זה מעצבן
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 18:32 |
|
| |
תלמידי מכינה מבוטחים בביטוח תלמידים, מה הקשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 18:42 |
|
| |
קלעפער
עשרה סימני שאלה ואפילו בדיקה קלה לא עשית, לראות שזה חברת ביטוח????????????
זה מה זה מעצבן.
תוקן על ידי קלעפער ב- 15/07/2021 18:43:06
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 18:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 19:06 |
|
| |
שהעמותות שעשו כסף מסגולות מדומיינות בציון - שהם ישלמו פיצויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 20:55 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | תלמידי מכינה מבוטחים בביטוח תלמידים, מה הקשר. |
|
לא כל הכסף מגיע מחברת הביטוח כשני שליש מגיעים מהביטוח השאר מהמדינה אבל לעומת זאת באסון וורסאי לקח פחות מחודשיים עד שהונצ חוק פיצויים ע"י המדינה על השולחן בכנסת שעבר בערך שנה מהקריסה אני לא יודע אם חייבו לאחר מכן את חברת הביטוח או לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2021 22:15 |
|
| |
מי משלם למי שנפגע בתאונת פגע וברח???? מי משלם למי שנפגע מפיגוע טרור מי משלם לנפגע רעידת אדמה או כל אסון טבע
בשביל מה אנחנו משלמים ביטוח לטומי חובה? אההה יא לוזרים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2021 06:25 |
|
| |
למחרת האסון בנחל צפית כבר עצרו את האשמים וכאן עשו הכל למסמס את החקירה, זה ההבדל. הרעיון לזרוק עליהם קצת כסף בחוק מיוחד כמו ורסאי נועד רק כדי להשתיק אותם, הוא לא מוצדק. הם יקבלו פיצויים מחברת הביטוח של האירוע (אא"כ באגף למקומות הקדושים התרשלו גם בזה), הם יקבלו פיצויים גדולים מהגופים שאחראיים על ההילולה, מהמדינה, כשזה יתברר בחקירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2021 09:24 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | מי משלם למי שנפגע בתאונת פגע וברח???? מי משלם למי שנפגע מפיגוע טרור מי משלם לנפגע רעידת אדמה או כל אסון טבע
בשביל מה אנחנו משלמים ביטוח לטומי חובה? אההה יא לוזרים |
|
למי שנפגע בתאונת פגע וברח משלמים חברות הביטוח דרך הפול לשם מפקידות כל חברות הביטוח כסף למקרים כאלו לנפגעי טרור המדינה משלמת לנפגעי אסון טבע בגדול משלמת חברת הביטוח אבל יש בכל מיני קונסטלציות תשלומים של המדינה וביטוח לאומי לא מטפל בפיצויים אלא בקיצבאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2021 09:30 |
|
| |
| YYona כתב: |  |
למחרת האסון בנחל צפית כבר עצרו את האשמים וכאן עשו הכל למסמס את החקירה, זה ההבדל.
הרעיון לזרוק עליהם קצת כסף בחוק מיוחד כמו ורסאי נועד רק כדי להשתיק אותם, הוא לא מוצדק. הם יקבלו פיצויים מחברת הביטוח של האירוע (אא"כ באגף למקומות הקדושים התרשלו גם בזה), הם יקבלו פיצויים גדולים מהגופים שאחראיים על ההילולה, מהמדינה, כשזה יתברר בחקירה.
|
|
בנחל צפית היה ברור מי אשם נשאר רק להכיח בבית המשפט מי אשם פה? תולדות אהרון? האגף למקומות קדושים? המועצה המקומית/אזורית? המשטרה? בג"צ? האנשים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2021 11:00 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | בנחל צפית היה ברור מי אשם נשאר רק להכיח בבית המשפט מי אשם פה? תולדות אהרון? האגף למקומות קדושים? המועצה המקומית/אזורית? המשטרה? בג"צ? האנשים?
|
|
באסונות מעשי ידי אדם כמו של המכביה, פסטיבל ערד, אולמי ורסאי, הר-הרצל ועוד, נמצאו האחראים שהתרשלו בתפקידם. האנשים האלה הועמדו לדין, הורשעו, ונשלחו לכלא.
מי אשם פה באסון מירון? את זה תבדוק ותקבע ועדת החקירה. כשהועדה תסיים את עבודתה ותכתוב את הדו"ח שלה, כולנו נדע אז מי האשמים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2023 08:27 |
|
| |
| YYona כתב: |  | למחרת האסון בנחל צפית כבר עצרו את האשמים וכאן עשו הכל למסמס את החקירה, זה ההבדל. הרעיון לזרוק עליהם קצת כסף בחוק מיוחד כמו ורסאי נועד רק כדי להשתיק אותם, הוא לא מוצדק. הם יקבלו פיצויים מחברת הביטוח של האירוע (אא"כ באגף למקומות הקדושים התרשלו גם בזה), הם יקבלו פיצויים גדולים מהגופים שאחראיים על ההילולה, מהמדינה, כשזה יתברר בחקירה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|