Sarit Shatz
===לא! מר לפיד, אתה שוב מתבלבל===
לפני הבחירות האחרונות, אחד הדברים שהילכו עלי אימים, היה החשש העמוק שכנסיית הנעורות תכבוש בתוכנו כל חלקה טובה. משמעותו של הדבר: מכירת חיסול מוחלטת! של השורשים, המורשת, המסורת, החוכמה, התרבות היהודית-ישראלית לדורותיה: עתיקה וחדשה כאחד.
דברתי רבות על מהפכת התרבות הנאו מרקסיסטית המתחוללת היום במערב בראשות ארצות הברית של אובמה, שאם תסחוף אותנו, תישמט הקרקע העשירה והפורייה של חוכמת הדורות וסבל הדורות החרותים בכל אחד ואחת מאתנו, מתחת לרגלינו ונאבד את כל מהותנו כעם, כמדינה, כחברה, כתרבות. הזיקה למדינת ישראל ולכל מה שהיא מסמלת עבור כל אחד ואחת מאתנו, יהיו כעורבא פרח. אבק נישא ברוח.
אשר יגרונו בא לנו..
ממשלת האסון הלאומי לא רק שהביאה עלינו את הפרוגרס האמריקאי של כנסיית הנעורות, הלך רוח זר כל כך לחלק הארי של אזרחי מדינת ישראל, אני מאמינה באמונה שלמה שמדובר באירוע קטליטי בסדר גודל של חורבן בית. זאת איננה הגזמה. זאת המעטת יתר. הנדסת התודעה העלתה אצלנו הילוך גבוה ותזזיתי במסלול התרסקות.
מעתה אנחנו צבא הפדרציה והערבים הם השחורים שהובלו לכאן בספינות עבדים. אתם הבנתם את זה אזרחי ישראל העסוקים כל כך בשמחה לאיד???
איך אני יודעת? כי אני מכירה את משנת הכנסייה על בורייה. למדתי אותה במשך שנים ושרי ישראל קוראים בפנינו מכתבי הקודש שלה.
השר לביטחון פנים מצא את הסיבה לטרור של ערביי ישראל, לפשיעה הגבוהה בקרבם, לעוני בקרבם, לכך שחייל נרדם מעייפות נרצח בספסל האחורי באוטובוס ובחורה צעירה נרצחת על ידי נהג המונית בו בטחה, כל שעלינו להבין הוא שאם נסיים את האפליה כנגד ערביי ישראל, כי אנחנו לוקים ב"גזענות ממוסדת", תשרה בתוכנו יונת השלום ובפיה עלה של זית. מה שהם אינם מבינים זה שהחמאס והג'האד האיסלמי מתפוצצים מצחוק. "אל יהוד מג'נונין", הם אומרים בין חפירת מנהרת תופת אחת לשנייה והם לגמרי צודקים. אנחנו אכן מג'נונים.
כעת שר החוץ שהבלבול הוא ממהותו, מציג לנו את צדו האפל של הירח ומחסל לנו את משמעותה ומהותה של האנטישמיות ושל שואת היהודים ומגדיר לנו אותן מחדש, על פי מיטב המסורת של הכס הקדוש הלוקה אף הוא באנטישמיות חמורה, כמו כל כנסייה. הכל תמיד מתחיל ונגמר ביהודים ואין חדש תחת שמש האנטישמיות.
אני דור שני לשואה. היא מצויה אצלי עמוק בדי אן איי. נולדתי עמה כמו דור שלם כמותי. אין בלבי צל של ספק שאבא שלי מתהפך בקברו. אבא שלי נמלט מהנאצים בעור שיניו בשל היותו יהודי!!! ונלכד על ידי הרוסים והושלך למחנה עבודה בכפייה בסיביר וכל זאת בהיותו נער בגיל ההתבגרות, בשל היותו יהודי!!! לא בשל היותו להטב"י שהתחבט בזהותו המינית. שליש מבני העם היהודי הושמד לא בגלל איזו פוליטיקה של החוגים למגדר, אלא בגלל "מחלת הנפש של האנושות לאורך דורות" כפי שכינה ג'ורג' אורוול את האנטישמיות שמשמעותה אחת בלבד: שנאה נגד יהודים! שעולה מן האוב בימים אלה ממש כאילו לא הייתה שואה והפעם מצד השמאל המערבי, הצועד כתף אל כתף יחד עם התנועות האיסלמיות למען פלשתין עמם אתה, מר שרחוץ, משלב זרועות ומניח את צווארך תחת הגיליוטינה. ממליצה לך לקרוא את משנת ארגון BLM בשמו אמרת את הדברים על האנטישמיות. רק! בשמו. לא בשמי, לא בשם אבי ובשם כל משפחתו שנכחדה.
אז לא אדוני שר החוץ, אתה שוב מתבלבל. והפעם אני לא מצליחה להתייחס אליך כאל בדיחה נלעגת. כי אתה כבר לא מצחיק. אתה מסוכן לא פחות מהחצי השני שלך, ואולי אף יותר, כי הצד האפל שבך, פוגש בצד האפל של תרבות המערב המתפרקת.
הצלחת להוציא ממני זעם אישי צרוף של כאב ורצון לצאת החוצה לרחובות ולצרוח לכולנו להתעורר מאותה עקירות, תלישות, גלובליזם מטורף. אי אפשר להמשיך לזהם כל חלקה טובה בזוהמה של הפוליטיקה שפלשה לתוכנו כמו גידול ממאיר.
מר לפיד, אין דין בלבול בין דגלים לבין דין בלבול וסכסוך דעתך עליך עד כדי מכירת חיסול של שואת העם היהודי, ובכללה את כל סממני השטני שבאדם: הטלאי הצהוב, ערימות הנעליים, שיני הזהב העקורות, ערמות הצמות השחורות, הניסויים בבני אדם, מקלחות הגזים, נברשות עור האדם, הסבון, המספרים החקוקים על הידיים, השלדים המהלכים, הגופים רוחשי הכינים.
אין דין בלבול בין דגלים כדין בלבול בין סכסוכי שבטים, דתות, קבוצות אתניות, או אפילו עבדות שהתקיימה מאז תחילת קיומו של המין האנושי ועד עצם היום הזה, לבין טבח של 6 מיליון יהודים באמצעות מכונת השמדה משומנת היטב, בגלל!!!! היותם יהודים.
אחת הסיבות המרכזיות!!! בגינן המערב נראה כמו שהוא נראה היום, אנחנו!!! נראים כפי שאנחנו נראים, היא אי למידת הלקח משואת היהודים.
אין דין ירייה בכדור אחד, באם וילדתה בשל היותן יהודיות! לבין ארגון איסלמיסטי הטובח בבני דתו כבר 1400 שנה.
תפקידה של מדינת ישראל כביתו הלאומי של העם היהודי היא לשמר!!! את זכר השואה ולהדוף הרחק את הניסיון הנואל של יהדות ארצות הברית להשכיח את שואת היהודים! זו התרחשה אך לפני פחות ממאה שנים, ובתוכנו חיים עדיין שרידיה המוצלים מאש ואתה כבר מוכר אותנו לפרויקט 1619, לפוליטיקת הזהויות ולתיאורית הגזע הביקורתית.
אתה באמת מאמין שהדסה גור אריה מנהלת בית הספר לאחיות בו למדתי ואתה דברתי היום בטלפון, תסכים שתשווה את סבלה והמספר שעל ידה למאבק שבטי על משאבי טבע?? תגיד לי, מה עישנת הפעם???
אך אני מודה לך, יאיר המבולבל, על קריעת המסכה, על התפוגגות מסך העשן. סוף סוף הוצאת עבורנו את המרצע החשוד מן השק. אתה חושף את ערוותה של הממשלה הזו ומגלה לנו שמדינת ישראל לא איבדה תחת שרביטכם רק את ריבונותה, עצמאותה וסמלי המדינה שלה, היא בדרך לאבד עצמה לדעת ואתם מגישים לכולנו את החבל.
אני מבינה שאין לך תעודת בגרות או תחום התמחות כלשהו, אז הבה נעמיד דברים על דיוקם ברמה של כיתה יב': לאנטישמיות הישנה וזו המעודכנת יש הגדרה אחת בלבד:
שנאה!! נגד יהודים ונגד מדינת ישראל!!!! לא נגד עבדים בשלשלאות לפני 350 שנה שנמכרו על ידי אחיהם הסוחרים. ראוי להזכיר שמי ששם קץ לאותה עבדות, היה המערב. לא השבטים באפריקה הממשיכים עד היום לסחור בבני הגזע שלהם.
רדיפת יהודים! לאורך מאות בשנים עברה דרך עלילות הדם של אפיית מצות עם דם ילדי נוצרים, ולא רדיפת הוטנטוטים,
פרעות ופוגרומים בכל מזרח אירופה נעשו ביהודים! לא בבני השבט ההוטו באוגנדה,
ניסיונות השמדה של יהודים התרחשו בשל היותם יהודים! לא בשל היותם חלק ממלחמת שבטים באפריקה.
האנטישמים אינם!!! דאע"ש, גם לא בוקו חארם ואף לא הג'יהאד האיסלמי, הם שונאים את כולם, גם את בני דתם.
לעומת זאת, אירן היא כן אנטישמית, כדוגמת גרמניה הנאצית. היא זו שמבקשת להשמיד אותנו בגזים של הגרעין אותו אתה מאפשר כי "אין הפתעות", היא זו שמקיימת תחרות בינלאומית על קריקטורות שואה, והאדונים שלך מהבית הלבן נותנים לה כסף כדי לבצע השמדת עם מוצהרת!. לא מוסתרת, לא מוכמנת. תשאל את צוקי ודורסי. הם אלה שנותנים לאיתולות במה, אותם איתולות שלא היו מהססים ולו לרגע, לבצע שואה יהודית נוספת.
הפרוטוקלים של זקני ציון, מיין קאמפף ועוד אינספור מניפסטים אנטישמיים הם אות קלון על המערב ואתה לוקח אותנו למחוזות הטירוף ואובדן השפיות.
אני לא בחרתי בך, אבל אף אחד לא שמך מר לפיד, לדבר בשמי, בשם אבי, בשם סבי, סבתי, ושני אחיו הקטנים של אבי ובשם שבט אופריכטר כולו שהושמד.
יחד עמי זועמים ביום זה 6 מיליון יהודים שנרצחו בשואת היהודים! ועוד מיליונים נוספים שנטבחו לאורך ההיסטוריה המערבית, בשל היותם יהודים.
אתה הבנת את זה מר לפיד? אבא שלך כינה אותך "שמוק". אני מצטרפת לדבריו. האנטישמיות היא שם משפחה ושם פרטי של כל עשרות מיליוני היהודים שנרדפו, הוגלו, הורעבו, גורשו נרצחו בשל יהדותם!!! הן מאירופה והן ממדינות ערב, והיא שוב מרימה ראש. אבל איך תדע אם אנחנו כבני שבט ההוטו? איך תדע אם אתה מחסל כל סממן לזהות יהודית במדינת ישראל על חשבון קידום הזהות הפלשתינית שהאנטישמיות היא חלק ממהותה? מתי לאחרונה הצצת באמנת החמאס אדוני שר החוץ!??
ולפיכך ביום זה בו הבושה עומדת בצד בשל הבושה האוחזת בה, אני רואה בדבריך הכחשת שואה מובהקת. הכחשת שואה במדינת ישראל עומדת בניגוד לחוק, כשעוד היה כאן חוק.
נשלח מהאנדרואיד שלי