בית פורומים בחדרי חרדים

מגילת איכה ילד קטן בחיידר ומלמד מרושע וסדיסט !!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/3/2026 16:58 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
כולנו חטפנו מכות, ויצאנו מחונכים היטב.
יותר מהחילונים המסוממים בהמוניהם, משתכרים ויושבים בבתי סוהר.
לך תברר אצל בעלי חנויות איזה איזורים הם מעדיפים כי גונבים שם פחות, איזורים חילוניים או חרדיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2026 16:59 לינק ישיר 

מה הקשר בין מכות לחינוך 

תוקן על ידי זמןלכל ב- 10/03/2026 16:58:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2026 17:33 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
לך תברר אצל בעלי חנויות איזה איזורים הם מעדיפים כי גונבים שם פחות, איזורים חילוניים או חרדיים.
יצאנו מחונכים למרות המכות ולא בגלל המכות. חלקינו סוחבים צלקות גם 40 ו 50 שנה אחרי כולל כותב השורות. אז במטותא ממך, אל תזלזל. זה שיש עוולות גדולות יותר לא אומר שלא צריך לדאוג שהעוולות הללו יעלמו מהנוף ולא יחזרו לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2026 22:37 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
מעניין תוך כמה זמן יפרכו את ההזיה שהחיידרים הליטאיים טובים יותר בנושא זה?

בגילי אין לי כבר דרך לסתור את דבריך. אבל בצעירותי לא היה הבדל בין חסידים לליטאים כולם היכו מכות אכזריות.

היו מורים טובים שלא היכו והם ידעו לחנך בדרכי נועם, אין קבוצה שהם כולם סדיסטים, אמנם זה קרה לא פעם ולא פעמיים, וגם כן מחוסר ידע מה נכון לעשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2026 22:55 לינק ישיר 

יש אנשים עם חולשות בכל חברה, ביהדות זה למרות היהדות, ובחילוניות - זה מה שהם למדו -גם בסרטים המצוירים - אלימות בגידה וניצול . ולכן, התורה הקדושה סיפרה לנו על נפילות שהיו לגדולי האומה, כדי שיואלי ברים ילמד על כך . יש רשעים שחיפשו להיות מורים, ויש מורים שלא יודעים את נפש הילד . אגב, אנחנו לא יודעים אם יואלי ברים הגזים, כי נשמע שהוא הגזים . מעניין, כל הסיפורים הרעים זה רק ברשת, אני מסתכל סביב ורואה המון טוב וטוהר , אני בטוח שהחינוך היהודי המתחשב משנה אנשים תורניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 05:30 לינק ישיר 

muki28 כתב:

יצאנו מחונכים למרות המכות ולא בגלל המכות. חלקינו סוחבים צלקות גם 40 ו 50 שנה אחרי כולל כותב השורות. אז במטותא ממך, אל תזלזל. זה שיש עוולות גדולות יותר לא אומר שלא צריך לדאוג שהעוולות הללו יעלמו מהנוף ולא יחזרו לעולם.

בסדר, בוא נחלק בין הדבר שאני דיברתי עליו, סטנדרט של מכות קלות, על פי רוב עם סרגל על היד.. (כל מלמד ושיטותיו) היו נהוגות כמעט בכל המלמדים, עליהן דיברתי ואמרתי שיצאנו די טוב.
לבין מכות סדיסטיות, כאלו שמותירות צלקות, שהן לא היו נפוצות בנוף החרדי של לפני 40-50 שנה, היו אבל יוצאי דופן,
לא כולם עברו את זה, אני בכל אופן, ואיתי עוד מאות ילדים שלמדו בזמני (40-50 שנה) לא חוינו את אותה אלימות סדיסטית, בכל הת"ת לא היה אפילו מלמד אחד עם הכאות סדיסטיות תודה לקל, לא אוכל כמובן לצערי לחשוף את שם הת"ת.
היה מקרה מסוים עם מלמד שהתפרץ פעם אחת על תלמיד במכות מטורפות, ממש איבד שליטה, התלמידים עירבו את ההורים והמנהל, והמלמד הורחק כבר למחרת!

יצאנו מחונכים בגלל המכות, ולא למרות!
אבל אני מדבר על מכות קלות, לעומת החינוך החילוני הקלוקל, האוסר על הרמת יד קלה של המורה, ומה שקורה, שהתלמידים מכים את המורים באלימות, והמורים כמובן ידם מוגבלת, התלמידים גדלים פרא, ואין פלא שתוצאות החינוך החילוני מגדלים גידולי פרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 08:24 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

בסדר, בוא נחלק בין הדבר שאני דיברתי עליו, סטנדרט של מכות קלות, על פי רוב עם סרגל על היד.. (כל מלמד ושיטותיו) היו נהוגות כמעט בכל המלמדים, עליהן דיברתי ואמרתי שיצאנו די טוב.
לבין מכות סדיסטיות, כאלו שמותירות צלקות, שהן לא היו נפוצות בנוף החרדי של לפני 40-50 שנה, היו אבל יוצאי דופן,
לא כולם עברו את זה, אני בכל אופן, ואיתי עוד מאות ילדים שלמדו בזמני (40-50 שנה) לא חוינו את אותה אלימות סדיסטית, בכל הת"ת לא היה אפילו מלמד אחד עם הכאות סדיסטיות תודה לקל, לא אוכל כמובן לצערי לחשוף את שם הת"ת.
היה מקרה מסוים עם מלמד שהתפרץ פעם אחת על תלמיד במכות מטורפות, ממש איבד שליטה, התלמידים עירבו את ההורים והמנהל, והמלמד הורחק כבר למחרת!

אבל אני מדבר על מכות קלות, לעומת החינוך החילוני הקלוקל, האוסר על הרמת יד קלה של המורה, ומה שקורה, שהתלמידים מכים את המורים באלימות, והמורים כמובן ידם מוגבלת, התלמידים גדלים פרא, ואין פלא שתוצאות החינוך החילוני מגדלים גידולי פרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 08:24 לינק ישיר 

על אלה גילאים מדובר ? גילאים של תלמוד תורה ? כמה מח של צעיר בגיל כה קטן יכול   להבין את האירועים ? בכורח המציאות מוסד הוא מקום ענק עם אינסוף נפשות הפועלות בו מאיפה אפשר לדעת אילו אירועים קרו בכל רגע נתון ובכל מקום ועל ידי כל 1 - אפילו מצלמות לא היו 

לחילופין בגילאים של תלמוד תורה התלמידים לא בהכרח מעכלים אירועים בצורה מספיק ברורה לפעמים אירועים כאלה ואחרים ניראים בצורה כזאת או אחרת לא כמו בראייה של אחרים מבוגרים - למשל
לא לחינם יש או אמורי ם  להיות חוקרי נוער וילדים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 11:04 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אתה בטוח, שכל מי שנתן מכות. נתן לשם שמים!?! או שמא לשם יצר הכעס!?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 11:37 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מודה ומתוודה, זכיתי לעבור את הפחות סימפטיים וגם לא מציין איפוא מטעמים מובנים. ועדיין, גם ילדי שכבר לא קבלו מכות עם מקל בעובי 3 ס"מ עד שהיד מכחילה ומתנפחת, לא חושב לרגע שצביטת האהבה הפיקטיבית שהם קיבלו בלחי או בצוואר, משיכת האוזן או הסטירה עזרו במשהו לחינוכם. ברוב המקרים לטעמי לפחות זה היה בגלל חוסר שליטה של המלמד שקם על צד שמאל ולא באמת למטרת חינוך ועם אמירת יה"ר לפני. לשמחתי זה היה ארוע של פעם בשנה בניגוד למה שהיה בזמני וזה הולך ומשתפר ואצל הילד הקטן ב"ה כבר לא קיים. זה כמובן תלות בסגנון וקהילה ואין לי ספק שיש מקומות שזה עדיין קיים במידה כזו או אחרת. ואגב, שלא תטעה, אני בדעה שלפעמים עדיף סטירה מעקיצה שדוקרת כמו חרב בפני כל הכיתה או התעללות מילולית אחרת, אבל זה חייב לבוא אחרי שכלו כל הקיצין ועם טבילה במקווה (מטאפורית) לפני והרבה מחשבה אם זה באמת המקום והזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2026 17:39 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

אתה בטוח, שכל מי שנתן מכות. נתן לשם שמים!?! או שמא לשם יצר הכעס!?!

לא זוכר שאמרתי את זה
בכל אופן כך צריך וחייב להיות
מלמד שמכה מתוך כעס אין מקומו בתלמוד תורה.
תמיד יש עשבים שוטים, ומן הסתם היו שהיכו מתוך כעס, שזה גם לא חינוכי לילדים.
דובר כאן על הרוב, והרוב בסדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2026 18:17 לינק ישיר 

יש המון דברים שהשתנו היום כל אירוע שלא במקום עובר לטוויטר טיק טוק ואינסטגרם ופייסבוק

לא כל כך מהר בן אדם ירים ידיים ויתנהג באלימות  גם היום הציבור ענק ואינסופי לכל מורה  לכל מחנך יש תחליף כשהציבור החרדי היה קטן כל מורה ומחנך בחיידר הרגיש קיסר או מלך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2026 10:00 לינק ישיר 

הני בני ברקי טפשאי. דזרקי לגניזה, ספר כל כך יפה. על ר' יוסל איש ירושלים! ששם מספרין, כיצד מחנכין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2026 16:02 לינק ישיר 

מה זה חינוך האם זו עוד מילה מכובסת , האם מגיעים לחנך ?

האם באמת האיכותיים ביותר מגיעים לתפקיד האם באמת המתאימים ביותר מגיעים לתפקיד , או לא 

מה זה חינוך האם זו עוד מילה מכובסת , האם מגיעים לחנך ? או האם  מגיעים קודם כל  להתפרנס וכל אחד משליך

מההתנהגות שלו  על תלמידיו .

במוסדות הגדולים    מנסים ליצור אחידות בדוקטורינה של המערכת כלפי התלמידים  אז

פחות מורגש השוני בין המחנכים  במוסדות הקטנים המחנכים מתנהלים כל 1 ביותר אינדיווידואליות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/4/2026 13:53 לינק ישיר 

מה שמרתק שהפוגעים פוגעים איך שבא להם בלי מידה בלי מניין בלי משקל אבל כשבאים המתלוננות והמתלוננים  להתלונן התלונות נבדקות בזכוכית מגדלת עלאק מיקצועיות בתנאים של בית מרקחת וגם אז מכניסים את התלונות לתוך סד של כל מיני חוקים ותקנות פרוגרסיביות או שלא גם אם יש אנשים טובים בציבור החרדי  שרוצים לעזור הם אינם יכולים כי בקצה כולם נדרשים לחוקים הלא מעט מעוותים  של המדינה .....   כבר לא פעם שומעים עסקנים מהציבור החרדי שמצטטים כמו תוכי ססמאות פרוגרסיביות בלי להבין את הססמאות ומקורם ותוכנם

בעוד שהמתלוננים הם על פי רוב צעירות צעירים בתחילת חייהם  הפוגעים הם אנשים ציניקנים מניפולטיביים שהמערכת לא למדה מה שהם שכחו וגם מקבלי התלונות מהמימסד לא בהכרח חכמים גדולים פקידים עבודת פקידות  אף פעם לא היו מושא עבודה של אנשים חכמים 

תוקן על ידי זמןלכל ב- 06/04/2026 13:53:53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מגילת איכה ילד קטן בחיידר ומלמד מרושע וסדיסט !!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.