בית פורומים בחדרי חרדים

מבהיל: גאב"ד מרוקו מעיד על הרעש הגדול שיש בשמיים מתורת "שובה ישראל"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2021 12:37 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
נוירולוג , אני חוזרת וכותבת . שום פוזיציה אישית . אין לי שום קשר לרב פינטו . לעניין מחאת רבנים אחרים , בהחלט מחיתי כמה פעמים כאן בפורום , ואם תשאל על הרב ברלנד או רבנים אחרים שלא מחיתי מספיק או לא מחיתי כלל , התירוץ יהיה מכיוון שאני משתדלת שלא להיכנס לאשכולות האלה מלכתחילה ( בפרט על הרב קנייבסקי ) . האמת שזאת הייתה טעות שנכנסתי לחוט הזה . אגב , מעודי לא דיברתי על הרב ברלנד ואין לי עניין בכך . אינני מכירה בפועלו של הגאב"ד ואת זה כבר ציינתי מקודם וכאן גם התשובה שלי לבעיקרשומע , שהמסר העיקרי הוא לא איזה רב צדיק ואיזה רב פחות , אלא איך אנחנו כיהודים פרומים כביכול , אמורים עפ"י כל הכללים הכל כך ברורים לדון אדם מישראל . ואם אני לא טועה "השפת-אמת" כתב שלעולם לא תגיע למקומו כך שאין מקום לשפיטה כלל . ההתפלספות יכולה להימשך שעות וימים, מה מוסרי , מה מותר , מה נכון וכו' ... השאלה היא למה בכלל מישהו צריך להיות מוטרד מכל "ציוץ" של הגאב"ד פינטו ולהעלותו כאן ? מה ??? כל כך משעמם לאנשים בחיים ?? , האם אני מפספסת משהו כאן ??? יש כל כך הרבה דברים מעניינים לדבר עליהם ולדון בהם וזה די מיותר לדעתי , במיוחד בפורום חרדי . נוירולוג , התכוונתי "זכויות" מכיוון שאתה פותח האשכול וד"ל ... אין בכוונתי לחנך אף אחד כאן , כפי שכתבתי זאת הייתה טעות להיכנס לחוט הזה , אני עדיין מוחה על המילים הלא ראויות כלפי רבנים . שיהיה לכולם יום נעים ...

אני לא אומר לך מה לעשות ומה לא לעשות, רק מצביע על עובדה, שמשום מה בעניין פינטו הרגשת חובה למחות ולהגן על כבודו (וזו לא הפעם הראשונה), זו כמובן זכותך המלאה, אך עדיין אלו העובדות.

השאלה היותר שאלתית היא למה את מוטרדת מכך שמישהו מעלה כאן מהגיגיו של הגאב"ד הנ"ל?

ו"הזכויות" הן לא שלי, הגאב"ד וחבר יחצניו הם אלו שבוחרים להחצין ולפרסם את הגיגיו ואת הזיותיו, הזכויות שלהם. מי שבוחר לפרסם הזיות ושות' ולדאוג ששורת יחצנים ואתרים יפמפמו את הזיותיו, שלא יתלונן על התגובות.

יום נעים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מבהיל: גאב"ד מרוקו מעיד על הרעש הגדול שיש בשמיים מתורת "שובה ישראל"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.