| נשלח ב-1/8/2021 18:57 |
|
| |
תחבורה חדשה לכותל
סוף סוף רואים אור בקצה המנהרה, חרת סופרבוס זכתה במכרז על המיניבוסים לרובע היהודי. כתוצאה מכך ומיוזמה של משרד התחבורה, תוגברה התחבורה לכותל ולעיר העתיקה. במיניבוסים גדולים יחסית, ממוזגים וחדישים, ובתדירות גבוהה. נוסף על כך קו יעודי לכותל הנוסע מכיכר צה"ל (צמוד לכיכר ספרא) שאטל לכותל וחזור. כלומר, ניתן ליסוע לכיכר ספרא ברכבת הקלה ומשם לקחת מעבר עד הכותל במיניבוס ממוזג ונוח. ציון היא דורש אין לה. עוד רבות יש מה לפעול בעניין התחבורה הציבורית והפרטית לכותל המערבי. ועם זאת הגאולה באה טיפין טיפין, ויש לברך על כל צעד קטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 19:30 |
|
| |
תשאל כל תושב מודיעין עילית, לא משנה איזה עדה, מוצא, או גיל.......
ותשאל אותו על חברת סופר בוס,
כשהוא יענה לך,
תעמוד רחוק....
מפני כמות הקללות ! ! !
אני די חושש שהחליפו בירושלים פרה בחמור
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 19:43 |
|
| |
הבעיה בק''ס שונה מכל סברבוס וחברות בת שלה.
| רעיונוביץ כתב: |  |
כשהוא יענה לך,
תעמוד רחוק....
מפני כמות הקללות ! ! !
|
|
לה''ו. א. הם ממשיכים כבר שנים ללא מכרז, אלא עם הארכה לפי הבנתי. ב. אין אוטובוסים חדשים. כשמתקלקל לרמה שלא זז, מביאים אוטובוס משומש ממחוז אחר, גם כך להבנתי. ג. כשנכנסו לפני שנים, הבטיחו לתושבים שיבואו לעבוד בחברה הבטחות מפליגות. ושוב, לפי הבנתי מתוך מאה שבאו רק כעשר עובדים. ד. הערבים עושים מה שבא להם, בגיבוי ההנהלה. שוב, לפי הבנתי. ה. החרדים שכן עובדים, הופלו (כן גם לא השקופים) מאוד לרעה בקהילותיהם בכלל, ובמוסדות בפרט. ועוד ועוד ועוד ועוד. מה הפתרון? לעשות את שעשו הקנאים ברמב''ש. עקב האכילס? אף חברה לא יכולה להתחרות במחירים הנמוכים כמו באוטובוסים הערביים במזרח ירושלים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 21:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 22:07 |
|
| |
לא חושב שבאופן כללי המצב עם קו 3 לכותל כל כך גרוע. וודאי שלפעמים פקוק וזה לא קשור לאגד, אבל תדירות האוטובוסים הוא די טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 22:26 |
|
| |
זה שעוד אין אפילו תכנית לרכבת קלה כלשהי להגיע לכותל, זאת תעודת עניות למשרד התחבורע ועירית ירושלים כאחד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 22:47 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | זה שעוד אין אפילו תכנית לרכבת קלה כלשהי להגיע לכותל, זאת תעודת עניות למשרד התחבורע ועירית ירושלים כאחד |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2021 23:57 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | זה שעוד אין אפילו תכנית לרכבת קלה כלשהי להגיע לכותל, זאת תעודת עניות למשרד התחבורע ועירית ירושלים כאחד |
|
גם אני חושב שרכבת קלה לכותל זה הפתרון הכי טוב, הכי יעיל והכי נוח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 00:56 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | הבעיה בק''ס שונה מכל סברבוס וחברות בת שלה.
כשהוא יענה לך,
תעמוד רחוק....
מפני כמות הקללות ! ! !
|
|
לה''ו. א. הם ממשיכים כבר שנים ללא מכרז, אלא עם הארכה לפי הבנתי. ב. אין אוטובוסים חדשים. כשמתקלקל לרמה שלא זז, מביאים אוטובוס משומש ממחוז אחר, גם כך להבנתי. ג. כשנכנסו לפני שנים, הבטיחו לתושבים שיבואו לעבוד בחברה הבטחות מפליגות. ושוב, לפי הבנתי מתוך מאה שבאו רק כעשר עובדים. ד. הערבים עושים מה שבא להם, בגיבוי ההנהלה. שוב, לפי הבנתי. ה. החרדים שכן עובדים, הופלו (כן גם לא השקופים) מאוד לרעה בקהילותיהם בכלל, ובמוסדות בפרט. ועוד ועוד ועוד ועוד. מה הפתרון? לעשות את שעשו הקנאים ברמב''ש. עקב האכילס? אף חברה לא יכולה להתחרות במחירים הנמוכים כמו באוטובוסים הערביים במזרח ירושלים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 06:52 |
|
| |
צודק. ההשוואה היא במחירים בלבד.
| אל_קפונה כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | הבעיה בק''ס שונה מכל סברבוס וחברות בת שלה.
כשהוא יענה לך,
תעמוד רחוק....
מפני כמות הקללות ! ! !
|
|
לה''ו. א. הם ממשיכים כבר שנים ללא מכרז, אלא עם הארכה לפי הבנתי. ב. אין אוטובוסים חדשים. כשמתקלקל לרמה שלא זז, מביאים אוטובוס משומש ממחוז אחר, גם כך להבנתי. ג. כשנכנסו לפני שנים, הבטיחו לתושבים שיבואו לעבוד בחברה הבטחות מפליגות. ושוב, לפי הבנתי מתוך מאה שבאו רק כעשר עובדים. ד. הערבים עושים מה שבא להם, בגיבוי ההנהלה. שוב, לפי הבנתי. ה. החרדים שכן עובדים, הופלו (כן גם לא השקופים) מאוד לרעה בקהילותיהם בכלל, ובמוסדות בפרט. ועוד ועוד ועוד ועוד. מה הפתרון? לעשות את שעשו הקנאים ברמב''ש. עקב האכילס? אף חברה לא יכולה להתחרות במחירים הנמוכים כמו באוטובוסים הערביים במזרח ירושלים.
|
|
רק שהאוטובוסים הערביים במזרח ירושלים הם של אגד רק בשם אחר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 08:43 |
|
| |
מצדרביעי
| תמניא_אפי כתב: |  | לא חושב שבאופן כללי המצב עם קו 3 לכותל כל כך גרוע. וודאי שלפעמים פקוק וזה לא קשור לאגד, אבל תדירות האוטובוסים הוא די טוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש תופעה מעצבנת מאוד בזמני עומס, והיא שהרבה פעמים אין נוהל מסודר בנוגע לשאלה איפה האוטובוסים יעצרו, האם יגיעו ממש ליד הכותל, או שישארו בכביש הראשי וכל נהג עושה "מה בא לו בראש" ושום "סדרן" לא נותן תשובה אמינה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 09:37 |
|
| |
לגבי סופר בוס, לדעתי כולם להגיש תלונות במשרד התחבורה, הם מקבלים קנסות על חריגות... שווה לנסות לכל הפחות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 12:21 |
|
| |
בק''ס לא יעזור כלום. רק להחליף חברה, וזה לא קורה
| פסתםנחמד כתב: |  |
לגבי סופר בוס, לדעתי כולם להגיש תלונות במשרד התחבורה, הם מקבלים קנסות על חריגות... שווה לנסות לכל הפחות...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2021 12:34 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
רק שהאוטובוסים הערביים במזרח ירושלים הם של אגד רק בשם אחר
|