בית פורומים בחדרי חרדים

הגל הרביעי בישראל: המאומתים מובילים לתמותה נמוכה יותר מהגלים הקודמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2021 12:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 12:04 לינק ישיר 
מצדרביעי

לא רוצה לחזק את "מתנגדי החיסונים", אבל זה לא פטור מלבקש תשובה לשאלה דלהן מאת יורם ל-ה-ס:

אם רק לא מחוסנים נבדקים לקורונה, אז מה הפלא שרוב המאושפזים במחלקת קורונה הם לא מחוסנים?
תמונה

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 04/10/2021 12:04:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 15:02 לינק ישיר 

מה השאלה?  הכוונה למאושפזים לדברים אחרים. לא למחלות נשימה או שאר סימפטומי קורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 15:40 לינק ישיר 

לקלעפר - אבל זה עדיין יכול לעוות את הסטטיסטיקות שמציגים לנו כדי להראות את השפעת החיסונים...
לצורך העניין, לא ידוע לי שבפילוחים שמראים לוקחים רק את המקרים בהם יש סימפטומים ייחודיים לקורונה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 18:18 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
לקלעפר - אבל זה עדיין יכול לעוות את הסטטיסטיקות שמציגים לנו כדי להראות את השפעת החיסונים...
לצורך העניין, לא ידוע לי שבפילוחים שמראים לוקחים רק את המקרים בהם יש סימפטומים ייחודיים לקורונה...

לא ברור לי מה ההגדרות במאושפזים, (מעניין האם אדם שעבר תאונה והתגלה כמאומת, נספר כמאושפז קורונה)
אבל בנפטרים, נספרים רק אלו שהרופא כתב באבחנה בהודעת הפטירה ש*סיבת המוות היסודית* היא מנגיף הקורונה. (לצד פירוט מחלות רקע אחרות שתרמו למצב)
וגם בנפטרים רואים את הפערים בין המחוסנים לאלו שאינם מחוסנים. כך שאין ספק שהחיסונים מצילי חיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 18:46 לינק ישיר 

ידוע שהתו הירוק זה כמו הדם במצרים וכשהוירוס רואה אותו הואממדלג מעל הבנאדם ולכן הוא פטור מכל בדיקה ובידוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 18:58 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

מצדרביעי כתב:

לא ברור לי מה ההגדרות במאושפזים, (מעניין האם אדם שעבר תאונה והתגלה כמאומת, נספר כמאושפז קורונה)
אבל בנפטרים, נספרים רק אלו שהרופא כתב באבחנה בהודעת הפטירה ש*סיבת המוות היסודית* היא מנגיף הקורונה. (לצד פירוט מחלות רקע אחרות שתרמו למצב)
וגם בנפטרים רואים את הפערים בין המחוסנים לאלו שאינם מחוסנים. כך שאין ספק שהחיסונים מצילי חיים.

אתה כותב בכזה וודאות שנספרים רק כאלו שעיקר סיבת המוות הוא קורונה, בשעה שפרופסור יהונתן הלוי אומר ממש את ההפוך

מתים עם קורונה ולא מתים מקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 19:02 לינק ישיר 

חבל שאתה מסלף את דבריו, או לפחות מוציאם מקוטעים ולא בהקשרם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 19:09 לינק ישיר 

בזמנו חיפשתי בנהלים של משרד הבריאות והיה כתוב שזה לפי קביעת רופא את סיבת המוות היסודית. כמו בכל מערכת עם טעויות, יש מספר זניח של נפטרים *עם* קורונה שנפטרו בלי קשר לקורונה שמשתרבבים לרשימת הנפטרים. על כל נפטר נעשה בירור, ולפעמים מחקו אנשים מרשימת הנפטרים ואז אנשים התלוננו איך משרד הבריאות עושה "תחיית המתים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 19:28 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

חבל שאתה מסלף את דבריו, או לפחות מוציאם מקוטעים ולא בהקשרם.

אתה ההוכחה שבזמנינו גם החי יכול להכחיש את החי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 19:39 לינק ישיר 

פעם פעם, בגל הראשון של מכחישי הקורונה, נטען בכלל שכל משפחה ש'מסכימה' שיכתבו בתעודת הפטירה שהסיבה היא קורונה (הרי ברור שהמשפחה היא זו שקובעת את סיבת המוות), מקבלת חלק ממאתיים אלף הדולרים שבית החולים מקבל על כל מת מקורונה מ'משרד הבריאות העולמי' (עוד צ'יזבט מבית הנ"ל)...  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 19:50 לינק ישיר 

פעם פעם, ראינו אותך ברחוב עטוי מסכה תמיד,
ראינו שאתה לא פוקד את בית הכנסת,
ואם הגעת, התרחקת מאנשים, עטית מסיכה, והיית הרבה בחוץ,
ואת ילדיך, שמרת לידיך, הרחקת אותם מכל ריח של תורה ולימוד, בעיקר שיהיו חסינים מפני ווירוס נורא נורא,

והיום, הנתונים חמורים יותר,
החוכמולוגים בממשלה מכילים מתים,
ואתה יודע מזה,

ועדיין, אני רואה אותך ברחוב נטול מסיכה,
כמו כן גם באוטובוס העירוני,
כמו כן גם ילדיך,
כמו כן גם בכיתות של הילדים
כמו כן גם כל המגזר שלך,
כמו כן אתה וחבירך - הפחדנים של פעם - מעמיסים את אולמות השמחה,
ואתם, גם מתנשקים עם זיפי זקן מזיע,
וגם מתחבקים חזק חזק,

ואתה לכאורה,
לא בלזאי, ולא חוסיד חניוק,
ואפילו האייפון עם צימאון המדע והאימון באנשיהם [למשל שהעולם נברא מעצמו, דארווין], מצייץ כסדר מתוך דש מכנסיך,

ולמרבה הפלא והצביעות,
אתה ב'כאילו' עדיין במאבק עם תמניא...
ושאר האנשים,
שבמגזר שלהם ב"ה הנוער לא נשר ולא התקלקל בצורה נוראית [ומזילה דמעה] במשך השנה האחרונה...

כי אתה נטוע הרבה הרבה במחר,
נוהג כמוהם ועושה כמוהם,
וממשיך כמו 'מצוה' את וויכוחי האתמול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 16:08 לינק ישיר 

יוחנןש

יש סתירה בשיר שלך (יודגש: ע"פ ראיית עולמך הצרה)

מצד אחד: לא בלזאי, ולא חוסיד חניוק, ..האייפון .. מציץ כסדר מתוך דש מכנסיך
מצד שני: עם זיפי זקן מזיע

הכיצד??
אתמהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 17:42 לינק ישיר 

זיפים דייקא והבן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 18:07 לינק ישיר 

מי שמקפיד על בריאות ומשאיר את ילדיו בבית (בית של תוי"ש) ומארגן להם שיעורים וכו וכו  נחשב למרחיקם מכל  ריח של תורה ולימוד?

מה אתה עושה בבין הזמנים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגל הרביעי בישראל: המאומתים מובילים לתמותה נמוכה יותר מהגלים הקודמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext