הקורונה זו לא שעה טובה לאף ממשלה במדינה דמוקרטית . סיכוי טוב להפסיד בבחירות . מה שעבר על ביבי עכשיו חוזר לבנט. ובמילים אחרות אין אפשרות לנצח קורונה בנוק אאוט .יש אפשרות לעשות את הפעולות הכי נכונות שיש ולצאת בנזק מזערי. גם לזה צריך שיתוף פעולה מהאזרחים ואנחנו עם מרדן שאוהב לחפף ולחפש קומבינה להתחמק.
הקורונה זו לא שעה טובה לאף ממשלה במדינה דמוקרטית . סיכוי טוב להפסיד בבחירות . מה שעבר על ביבי עכשיו חוזר לבנט. ובמילים אחרות אין אפשרות לנצח קורונה בנוק אאוט .יש אפשרות לעשות את הפעולות הכי נכונות שיש ולצאת בנזק מזערי. גם לזה צריך שיתוף פעולה מהאזרחים ואנחנו עם מרדן שאוהב לחפף ולחפש קומבינה להתחמק.
נכון, אבל הקארמה היא שבנט ניסה למנף את עצמו נגד ביבי בדיוק בנושא הקורונה ברמה שהרבה אנשים השתכנעו שהוא היה מנהל את זה טוב יותר מחוץ לקופסה וכו', וכסיסמתו "מפטיש לפינצטה" (לצערי אגם אני הקטן נפלתי ברשת.
עכשיו נראה שהניהול שלו הרבה יותר גרוע מזה של ביבי, ולכן מתקשה לדוגמה לקבל החלטה לסגור את נתב"ג מוקדם כדי למנוע סגר בהמשך וכו'...
נשלח ב-8/8/2021 11:57
גרפים מעודכנים (לא כולל את היום כמובן) עדיין יש פחות מתים מהמאומתים ביחס לגלים הקודמים. אבל מספר המתים מזנק בחדות ואולי הפער בדרך להצטמצם.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 08/08/2021 12:02:34
נשלח ב-8/8/2021 11:57
מצדרביעי כתב:
אבל הקארמה היא שבנט ניסה למנף את עצמו נגד ביבי בדיוק בנושא הקורונה
כי בכל פרמטר אחר ביבי אוכל אותו. יחסי חוץ? אירן? ממשלה?
והיום נפתלי "איך מנצחים מגיפה" בנט הפך לבדיחה מהלכת..
נשלח ב-8/8/2021 11:59
hhaavv כתב:
למסור לנפטרים בשמך שהם לא באמת נפטרו - זה רק תירוץ לסגר - ושלא ישנו דבר בהתנהלות הרגילה של החיים בגלל דבר כזה?
יש לי שכנים משפחה צעירה שחלו בעבר. ועכשיו כולם חולים בצורה שהם ממש סובלים. זה רציני.
נשלח ב-8/8/2021 18:44
מצדרביעי כתב:
נכון, אבל הקארמה היא שבנט ניסה למנף את עצמו נגד ביבי בדיוק בנושא הקורונה ברמה שהרבה אנשים השתכנעו שהוא היה מנהל את זה טוב יותר מחוץ לקופסה וכו', וכסיסמתו "מפטיש לפינצטה" (לצערי אגם אני הקטן נפלתי ברשת.
עכשיו נראה שהניהול שלו הרבה יותר גרוע מזה של ביבי, ולכן מתקשה לדוגמה לקבל החלטה לסגור את נתב"ג מוקדם כדי למנוע סגר בהמשך וכו'...
גם אני קניתי את זה במידה מסוימת.
נשלח ב-8/8/2021 20:39
מה יש בפוץ הזה שקנה אתכם מלכתחילה . לא מצליח להבין