בית פורומים בחדרי חרדים

זינוק חד בנפטרים מהקורונה. בשבוע האחרון מתו פי 3 מהשבוע שלפניו.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2021 19:11 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:
מה יש בפוץ הזה שקנה אתכם מלכתחילה . לא מצליח להבין

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא יודע מה התרגום של פוץ ואיך לענות על זה. אבל זה בן אדם מוצלח שבכל מה שעשה בחייו היה מוצלח (שמעתיגם מאנשים שהכירו אותו אישית). אדם שלומד את השטח וכובש מטרות. לא מתלהב יותר מדי משום בשר ודם, אבל למה שלא אתייחס אליו ברצינות?

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 09/08/2021 19:11:37

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 19:38 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:

יש לי שכנים משפחה צעירה שחלו בעבר. ועכשיו כולם חולים בצורה שהם ממש סובלים. זה רציני.

מוזר, מחלימים אמורים להיות מחוסנים טבעית, לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 22:06 לינק ישיר 
hhaavv

בעיקרשומע כתב:
לא יודע מה התרגום של פוץ ואיך לענות על זה. אבל זה בן אדם מוצלח שבכל מה שעשה בחייו היה מוצלח (שמעתיגם מאנשים שהכירו אותו אישית). אדם שלומד את השטח וכובש מטרות. לא מתלהב יותר מדי משום בשר ודם, אבל למה שלא אתייחס אליו ברצינות?

התרגום של פוץ הוא: בן אדם לא מוצלח שבכל מה שעשה בחייו הוא מציג את עצמו כמוצלח, אדם שלא לומד את השטח ולא כובש מטרות - רק מדבר גבוהה כאילו שכן. אדם שמתלהב יותר מדי מעצמו. זה למה שלא להתייחס אליו ברצינות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 22:15 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

התרגום של פוץ הוא: בן אדם לא מוצלח שבכל מה שעשה בחייו הוא מציג את עצמו כמוצלח, אדם שלא לומד את השטח ולא כובש מטרות - רק מדבר גבוהה כאילו שכן. אדם שמתלהב יותר מדי מעצמו. זה למה שלא להתייחס אליו ברצינות...

סטטסיטית יש לו בבנק יותר שקלים ממך, ולא מירושה. לא צריך להקצין לשום צד.

תוקן על ידי בעיקרשומע ב- 09/08/2021 22:16:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 23:18 לינק ישיר 

בנט מוצלח בדברים מסוימים ובדברים אחרים פחות.
בן אדם שמוציא ספר איך לנצח מגיפה אתה מבין לבד שמשהו בו לא נורמלי .טיפשי לחשוב שאתה מלך כל יכול ותוכל לשלוט ולבצע כל מה שאתה חושב לנכון ושהכל יילך בדיוק כמו שדמיינת וגם הנגיף יתיישר לפי הרצונות שלך.
כמו כן טיפשי לחשוב שאם 6 מנדטים וכוח סחטנות (שאת זה יש לו בגדול) תוכל לנהל קואליציה מורכבת שכזו ובלתי אפשרית שכזו ולהצליח בניהול המדינה .חחחחח אחד גדול.

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 09/08/2021 23:18:39

הכהונה של בנט זה כשלון ידוע מראש אפילו בלי הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 09/08/2021 23:19:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2021 02:30 לינק ישיר 

בעיקרון המסקנא היא שמגפה זה לא מצב פּשוט ולכן גם נתניהו וגם בנט לא מצליחים יותר מידי, איך שבנט אמר "שיעור בצניעות"...

הבעיה שבכל פעולותיו ניכר שהדבר שהכי טורד את מנוחתו זה להוכיח דרכי פעולה הפוכות מנתניהו. והטיפול בקורונה ממנו והלאה.

יש לו שיעור בצניעות אבל הוא מסרב לקבל את המסר מהשיעור.

הוא היה צריך לזמן את נתניהו ואדלשטיין לישיבות ממשלה ולהקשיב לנסיון שלהם, במקום זה הוא מתחיל את הכל מחדש וחוזר על הטעויות שהותיקים כבר למדו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זינוק חד בנפטרים מהקורונה. בשבוע האחרון מתו פי 3 מהשבוע שלפניו.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.