בית פורומים בחדרי חרדים

סקר דיירקט פולס: רוב בציונות הדתית לרפורמת הכשרות של מתן כהנא.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2021 14:10 לינק ישיר 
סקר דיירקט פולס: רוב בציונות הדתית לרפורמת הכשרות של מתן כהנא.

סקר שערך מכון ''דיירקט פולס'' בדק מה חושבים בציונות הדתית על תוכנית שר הדתות מתן כהנא לפתיחת שוק הכשרות לתחרות, והקמת גופי כשרות פרטיים שיפעלו בפיקוח הרבנות הראשית לישראל.

56.1% ממשתתפי הסקר ענו שהם תומכים או תומכים מאוד ברפורמה המאפשרת תחרות בין חברות מקצועיות הנתונים לפיקוח הרבנות הראשית. 40.3% השיבו שהם מסתייגים או מתנגדים לתוכנית. 3.7% אמרו שאין להם עמדה בנושא.

מקרב אלו שמגדירים את עצמם ''דתיים לאומיים ליברלים'', 71.9% תומכים או תומכים מאוד ברפורמה, 26% מתנגדים או מסתייגים ו-2.1% השיבו שאין להם עמדה בנושא.

מקרב אלו שמגדירים את עצמם ''דתיים לאומיים קלאסיים", 58.7% תומכים או תומכים מאוד ברפורמה, 37.3% מסתייגים או מתנגדים, 4% השיבו שאין להם עמדה בנושא.

ההתנגדות לפתיחת שוק הכשרות לתחרות ניכרת בקרב אלו שמגדירים את עצמם "חרדים לאומיים - חרדל"ים", כאשר רק 30.1% מהם תומכים מאוד או תומכים בתוכניתו של כהנא. 66.7% מתנגדים או מסתייגים מהתוכנית. 2.2% השיבו שאין להם עמדה בנושא.

המדגם נערך על ידי שלמה פילבר וצוריאל שרון באמצעות Direct Polls LTD, בתאריך ה- 27 ביולי 2021, באמצעות מערכת דיגיטלית בשילוב פאנל, בקרב 628 משיבים בוגרים (18+) המגדירים את עצמם ציונות דתית בישראל. טעות הדגימה הסטטיסטית 3.3%+- בהסתברות של 95%.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 14:45 לינק ישיר 

מחר סקר כמה בעד הלכות מוקצה (אני יודע את ההבדל, ובכל זאת) וכמה נגד.
מה רלוונטי דעת הציבור בנושא הלכתי-רבני?
או שאצל המזרוחניקים דעת הקהל זה הדבר היחיד שקובע?
חוצמזה, מי הזמין את הסקר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 15:13 לינק ישיר 

אני מניח שאילו היו עושים סקר בציבור החרדי אולי לא היה רוב אבל זה היה קרוב לתוצאות של החרדלניקים אני פוגש מידי פעם חרדים שחושבים שהרפורמה הזאת טובה ויותר פעמים כאלו שאמרים זה לא רלוונטי לחרדים שגם ככה לא אוכלים רבנות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 16:03 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מחר סקר כמה בעד הלכות מוקצה (אני יודע את ההבדל, ובכל זאת) וכמה נגד.
מה רלוונטי דעת הציבור בנושא הלכתי-רבני?
או שאצל המזרוחניקים דעת הקהל זה הדבר היחיד שקובע?
חוצמזה, מי הזמין את הסקר?
הציבור שצורך את הכשרות צריך לקבוע איך ינתן לו השירות, זה בעיקר הציבור הדת"ל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 16:58 לינק ישיר 

מי לא בעד מילים יפות כמו "הסרת חסמים", "שקיפות" ועוד, הבעיה היא האותיות הקטנות כפי שמפורט כאן
 יפה לענ"ד:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 19:54 לינק ישיר 

זה אומר דבר פשוט שכוווולם יודעים,

דתיים לאומיים ליברלים, כמעט שאינם דתיים,

וזו ההוכחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2021 21:37 לינק ישיר 
ירו_שלמי

רעיונוביץ כתב:

זה אומר דבר פשוט שכוווולם יודעים,

דתיים לאומיים ליברלים, כמעט שאינם דתיים,

וזו ההוכחה.

אתה מנסה להעמיד רק את ה'ליברלים' לדיון, אבל הנתון בקרב 'ד"ל קלאסיים' די דומה. והגיע הזמן שהחרדים יפנימו שמהסרוגים לא תבוא הישועה, אמנם החרדלי"ם במקרה זה כן נגד, אבל יש לזכור שמדובר בנושא שאמור להיות קרוב לליבם לא פחות ואולי יותר משל החרדים ובכל זאת שליש לא נגד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סקר דיירקט פולס: רוב בציונות הדתית לרפורמת הכשרות של מתן כהנא.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext