|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
אבתיסאם מרעאנה :"השפה של ישיבות הוועדה היא בלשון נקבה, נא לראות בזה מקום של כבוד והכלה"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 15:06 |
|
| |
אבתיסאם מרעאנה :"השפה של ישיבות הוועדה היא בלשון נקבה, נא לראות בזה מקום של כבוד והכלה"
"השפה של ישיבות הוועדה היא בלשון נקבה - והיא חלה גם על הזכר". כך הודיעה אבתיסאם מרעאנה בפתח הדיון בוועדה לענייני עובדים זרים: "נא לראות בזה מקום של כבוד והכלה" לצפייה בדבריה:
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 15:11 |
|
| |
מעבר לאבסורד שתומכת הטרור הזו חברה בכנסת ישראל ומנהלת ועדה בכנסת, מה שהיא עושה זה פשוט חתיכת טרלול והרס השפה העברית.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 15:17 |
|
| |
במדינה נורמלית זו עילה לאשפוז כפוי של רוב ככל חברי הקואליציה. כל ההתנהלות שלהם בכל התחומים מראה על סוג של אי שפיות וחוסר תפיסת המציאות. אילו הייתי מאמין בחוצנים, הייתי טוען שמשהו כזה השתלט עליהם. אילו הייתי מאמין למטורף יואב אלון מרחובות, הייתי טוען שמישהו שולט במח שלהם באמצעות הצ'יפים של החיסונים (עכשיו הוא כבר מאמין בחומרים שמומטרים על האנושות ממטוסים).
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 15:20 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | במדינה נורמלית זו עילה לאשפוז כפוי של רוב ככל חברי הקואליציה. כל ההתנהלות שלהם בכל התחומים מראה על סוג של אי שפיות וחוסר תפיסת המציאות. אילו הייתי מאמין בחוצנים, הייתי טוען שמשהו כזה השתלט עליהם. אילו הייתי מאמין למטורף יואב אלון מרחובות, הייתי טוען שמישהו שולט במח שלהם באמצעות הצ'יפים של החיסונים (עכשיו הוא כבר מאמין בחומרים שמומטרים על האנושות ממטוסים). |
|
מאחר ומדובר במשנה סדורה ולכיוונים מאוד מסוימים אז אין מדובר רק בטירוף, אלא באג'נדה מטורללת חסרת מעצורים, וכל הדרכים כשרות מבחינתם,
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 16:39 |
|
| |
הדרת גברים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2021 18:24 |
|
| |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|