|
|
| נשלח ב-12/8/2021 20:02 |
|
| |
רם בן ברק - אין בעיה שמהתנועה האיסלמית יעמדו בראש המוסד
המשנה לראש המוסד לשעבר - רם בן ברק
המשמש כיום כיושב ראש וועדת חוץ ובטחון
אמר שאין לו כל בעיה שערבי מהתנועה האיסלמית, יעמוד בראש המוסד
עוד הוא אמר שחברת וועדת חוץ ובטחון גב' איבתיסאם מראענה,חשופה לסודות מדינה
הוא אחראי???
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 12/08/2021 20:02:57
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2021 21:12 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
למישהו יש הסבר הגיוני למה שקורה פה?????
|
|
כן
יש הסבר מאוד פשוט ומאוד הגיוני למה שקורה כאן.
רעיונוביץ' לא טרח לשמוע את הראיון עצמו.
איזה ניק ברוטר כתב משהו וזה כבר מספיק לו לכתוב המון שורות עם המון רווחים ביניהם עם המון סימני שאלה.
תקשיב להקלטה הוא לא אמר את הדברים המיוחסים לו.
הוא אמר שהוא מייחל ליום שבו ערבי מוסלמי יהיה נאמן למדינה ויוכל להיות סגן ראש המוסד. הוא לא אמר שאין לו בעיה שעכשיו ערבי מוסלמי יוכל להיות סגן ראש המוסד. והוא לא אמר שמרעאנה חשופה לסודות מדינה.
אגב, דעתי שגם את הדרוזי הכי נאמן למדינה אסור לשים בתפקיד כ"כ בכיר במדינת ישראל כמו סגן ראש המוסד. בסוף זה נאמנות שתלויה בדבר וזה עלול להתהפך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2021 23:40 |
|
| |
ב''ה אחרי שנים שביבי ועדר ה.... שהלכו אחריו, והאריכו במלאכותיות את חיי המדינה, באו בנט וממשלתו וסוגרים את פרק Yes-רע-Hell בהיסטוריה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 00:33 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | ב''ה אחרי שנים שביבי ועדר ה.... שהלכו אחריו, והאריכו במלאכותיות את חיי המדינה, באו בנט וממשלתו וסוגרים את פרק Yes-רע-Hell בהיסטוריה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אתה ממש יהודי טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 01:26 |
|
| |
momeir
| hot_trend כתב: |  | ב''ה אחרי שנים שביבי ועדר ה.... שהלכו אחריו, והאריכו במלאכותיות את חיי המדינה, באו בנט וממשלתו וסוגרים את פרק Yes-רע-Hell בהיסטוריה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמה מהר שוכחים...
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2021 09:22 |
|
| |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|