בנט אכן שקרן ונוכל. אבל למה גם אתה רוצה ללכת בדרכיו? למה להפיץ שקרים?
הרי הכתבה ב'ישראל היום' הוכחשה מכל וכל ע"י כל הצדדים שהשתתפו בישיבה רה"מ, שר הבריאות, מנהלי בתי החולים ועוד.
הכתבה ב'וואלה' סתם דרמטית. ברור שנתנו להם תקציב בתנאי שבתקציב הזה הם יוסיפו מיטות אשפוז ולכן מנהלי בתי החולים התחייבו להוסיף מיטות תמורת התקציב. מה רצית? שיתנו להם תקציב והם יעשו איתו מה שבא להם?
נשלח ב-13/8/2021 16:03
*לשכת ראש הממשלה בתגובה לפרסום בישראל היום:*
"הפרסום בעיתון ישראל היום אודות "דרישת שתיקה" דמיונית ממנהלי בתי החולים – שקרי ומופרך.
לא הייתה כל דרישה כזו ממנהלי בתי החולים, לא רשמית ולא ברמז, לא בכתב ולא בעל פה.
בראשות בתי החולים בישראל עומדים מנהלים ורופאים מהמעלה הראשונה, אנשי מקצוע מצוינים וישרים שמצילים חיים יום יום.
כל ניסיון להטיל דופי ביושרתם המקצועית מזלזל במיטב רופאינו, שנמצאים בחזית המאבק בקורונה לילות כימים.
ראש הממשלה גאה במהלך לחיזוק מערכת הבריאות באלפי תקנים לאחר שנים של הזנחה. לאור תגבור המשאבים, ביקש רה"מ מבתי החולים להיערך להמשך ההתמודדות עם המגפה ולהסביר זאת לציבור כדי למנוע תבהלה ולחזק את אזרחי ישראל.
כל שאר הדברים שמופיעים בכתבה פשוט לא התרחשו במציאות".
נשלח ב-13/8/2021 16:07
מנהל בית החולים ברזילי פרופ' חזי לוי: "לא היו דברים מעולם"
בנט אכן שקרן ונוכל. אבל למה גם אתה רוצה ללכת בדרכיו? למה להפיץ שקרים?
הרי הכתבה ב'ישראל היום' הוכחשה מכל וכל ע"י כל הצדדים שהשתתפו בישיבה רה"מ, שר הבריאות, מנהלי בתי החולים ועוד.
הכתבה ב'וואלה' סתם דרמטית. ברור שנתנו להם תקציב בתנאי שבתקציב הזה הם יוסיפו מיטות אשפוז ולכן מנהלי בתי החולים התחייבו להוסיף מיטות תמורת התקציב. מה רצית? שיתנו להם תקציב והם יעשו איתו מה שבא להם?
כידוע לך היטיב שקר אין לו רגליים ! ! !
כבר היום כפי שהבאתי בית החולים אסף הרופא - שמיר כבר לא יכול לקבל חולי קורונה חדשים,
כלומר אם הוא יקבל חולי קורונה חדשים הוא יתמוטט,
קראתי גם שיש שם חולים במחלקות אחרות במסדרונות !
קראתי שגם בית החולים "הלל יפה" בחדרה באותו המצב, ולא יכול לקבל חולי קורונה
קראתי גם ציוץ של ח"כ הרב משה גפני
שמתלונן שבבית החולים לניאדו בנתניה זקוקים עכשיו ! למכשיר "אקמו" (מכשיר מציל חיים) עבור חולה ואין להם.....
למי אני צריך להאמין???? עוד יותר גרוע בעיתון "ידיעות אחרונות" יש כתבה מלטפת של מנהל בית החולים "שיבא" שהמצב בשליטה ואין מה לדאוג
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 13/08/2021 16:33:24
נשלח ב-13/8/2021 16:34
הנה הכתבה המלטפת בידועות אחרונות
נשלח ב-13/8/2021 16:36
נשלח ב-13/8/2021 16:38
תגיד רעיונוביץ' אתה סתום? או שאתה עושה את עצמך כזה? מה הקשר בין זה שיש בי"ח שהודיע למד"א שהוא עמוס ולא יכול לקבל חולים. לבין הידיעה השקרית כאילו בנט דרש ממנהלי בתי החולים לשקר ולהגיד שהם יכולים להמשיך לקבל חולים בתמורה לתקציב? האם ראית שבית חולים הודיע שהוא יכול להמשיך ולקבל חולים למרות שאין לו יכולת כזאת?
נשלח ב-13/8/2021 16:50
חריף_ומקשה כתב:
תגיד רעיונוביץ' אתה סתום? או שאתה עושה את עצמך כזה? מה הקשר בין זה שיש בי"ח שהודיע למד"א שהוא עמוס ולא יכול לקבל חולים. לבין הידיעה השקרית כאילו בנט דרש ממנהלי בתי החולים לשקר ולהגיד שהם יכולים להמשיך לקבל חולים בתמורה לתקציב? האם ראית שבית חולים הודיע שהוא יכול להמשיך ולקבל חולים למרות שאין לו יכולת כזאת?
למי אתה רוצה שאני יאמין?
לעיתון שמוכיח לי הרבה פעמים שהוא עיתון אמין, כמו העיתון "ישראל היום"
או לנוכל הפוליטי נפתלי בנט שבכל יום מתברר לי עד כמה הוא נוכל???
עכשיו בא עיתון רציני ומספר לי מה קורה מאחורי הקלעים "בעל פה"
למחרת אני קורא כתבה של מנהל בית החולים הכי גדול בארץ,
שמאשר בכותרת את מה שהוא התחייב לומר לציבור (לפי מה שנכתב בכתבה)
"אין לי כל בעיה לטפל באלפי חולים"
במקביל אני קורא על בית חולים ראשון שמתמוטט
(איך בית חולים מתמוטט ? כשהוא לא יכול לקבל חולים חדשים)
יחד עם זה אני קורא שאין מספיק מכשירי אקמו,
דהיינו מערכת הבריאות במצב מאוד מאוד גרוע,
בנוסף לזה מזהירה אותנו מנהלת מחלקה בבית החולים "שערי צדק"
לא יטפלו בכם כמו שצריך בגלל העומס של אלו שלא התחסנו,
חולת קורונה שמאושפזת בלינאדו נדרשת לטיפול במכשיר אקמו אך בשל העומס לא מצליחים למצוא לה עמדת אקמו פנויה בבתי החולים.
אבל לפיד במרוקו.. ובנט בחופש.. והורביץ באמצע לריב עם הדרג המקצועי.. ואנחנו על ישראל מה נעשה?
נשלח ב-13/8/2021 17:05
מרגיש לי נחמד שבנט שם ולא ביבי שהכל אצלו היה נגוע באינטרסים, עד העצם (זו שרה שנבראה מהעצם)
נשלח ב-13/8/2021 17:13
רעיונוביץ כתב:
הנה הכתבה המלטפת בידועות אחרונות
מרוב שהיא מלטפת אני שומע את הבכיות של בנט מרעננה עד לבלפור..
כתבת מגזין היום ב'ידיעות אחרונות'
נשלח ב-13/8/2021 17:22
הכובס1 כתב:
מרגיש לי נחמד שבנט שם ולא ביבי שהכל אצלו היה נגוע באינטרסים, עד העצם (זו שרה שנבראה מהעצם)
יש עוד הבדל בין ביבי לבנט
ביבי אוכל שרצים ורמשים. בנט אוכל כשר.
ומן הראוי להזכיר את הגמ' במסכת יומא: תנא דבי רבי ישמעאל עבירה מטמטמת לבו של אדם, שנאמר: "ולא תטמאו בהם ונטמתם בם", אל תקרי "וְנִטְמֵאתֶם" אלא "וְנִטַמְטֶם".
לא שאני חושב שצריך למדוד הכול לפי העניין הזה. אבל צריך לתת פה קונטרה להבלים המוגזמים של רעיונוביץ'