בית פורומים בחדרי חרדים

גור נדל"ן הוציאו חוברת 'הקבצה השלישית' ( 100 עמודים) נגד מרן הגאון ר' שאול אלתר וקהילתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/8/2021 23:13 לינק ישיר 
גור נדל"ן הוציאו חוברת 'הקבצה השלישית' ( 100 עמודים) נגד מרן הגאון ר' שאול אלתר וקהילתו

https://drive.google.com/file/d/1OSl7Yjiu1ZvSEyssVN5ARMs8p6R-iGpR/view

בעקבות חוברת ההסתה מלאת הביבין , השקר וההסתה
החלטתי בל"נ לעשות הוראת קבע למוסדותיו של הגר"ש שליט"א

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 00:12 לינק ישיר 

נשארתי פעור פה - - -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 03:12 לינק ישיר 

לא הבנתי איך גור מתלוננים שם על הצקות ופגיעות מצד אנשי ר' שאול.. 
בכל מקרה היה מזעזע לקרוא תיאורים של בני נוער, או על חתנים וכלות ועל הסבל שלהם, ועל השמחות שלהם, ועל משפחות קרועות שהאבא לא יכול לבוא לאופרוף של בנו (כך אני קראתי את הסיפור..) לבית המדרש של גור שהרי הוא רוצה לחיות..
כמה חבל שגור לקחו את סיפור הפורשים לכיוון הזה, יכלו לשתוק ולהניח להם, ואז היתה להם לאנשי ר' שאול פחות אמביציה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 03:46 לינק ישיר 

החוברת הזו העלתה לי את השיח שהיה לי עם איש חכם לפני זמן. איך מסתדר העדינות והטוהר שרואים על פניהם של בחורי ואברכי גור, עם האלימות הגסה.
הוא אמר לי תשובה מאד יפה. הם מרביצים כמו ילדים קטנים ודוקא לכן זה יוצא כ"כ וולגרי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 05:02 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 14:21 לינק ישיר 

קו 2
יישר כח גדול..
מרתק. תענוג רוחני ואינטלקטואלי כפשוטו.
מאחר ואינני חסיד גור אני מרשה לעצמי לכתוב
האיש נרדף כי מדובר ב'איש אשכולות' שעצם קיומו זועקת 'המלך עירום'.
בעתיד כשיחקרו את תקופתנו .  לא יבינו . ישאלו
הייתכן? 
הייתכן שכל מה שהיה לראות ולשמוע מהמנהיג "הרישמי",  זה תמונות של מעמדי חופה, וידאו של גזייגענען, גלגולי עיניים, שיירות של מכוניות פאר , צ'קלקות , ברכה קצרה לכבוד החגים וכיו"ב. 
אפה העיקר? (מדגיש שוב: לראות ולשמוע)
ואם תשאלו למה אתה מתערב? מה זה עסקך?
התשובה נמצאת בפרשת השבוע: " לא תוכל להתעלם" 
הציווי הוא לא  רק בענייני השבת אבידה.
אדם מוסרי לא מהתעלם מעוולות.
וב"ה שגם אי אפשר להעלים (ולהשתיק)  את הגאון הגדול ר' שאול שליט"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 17:04 לינק ישיר 

השקרים שכת רשעי גור נדלן פרסמו הם אוסף השקרים
שפורסמו בקבוצות החברתיות !!
והם חושבים שכולם מטומטמים וכל העולם לא יודע את האמת
ולא יודעים שהם הרודפים !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2021 17:19 לינק ישיר 

זה יעזור להם ברמה של כוסות רוח.
הציבור לא כזה מטומטם.
הכעס על קבוצת גור התחיל כבר בבחירות לעיריית ירושלים שהם תמכו בניר ברקת.
מאז ועד היום, המנהיג שלהם רק מדרדר להם את העסק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 06:01 לינק ישיר 

הוכחה מספר 938564 שחסידות גור היא כת סגורה ואינפנטילית שסוגדת למנהיג העליון נוסח קוריאה הצפונית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 10:33 לינק ישיר 

מאמר המערכת לא מתבייש לכתוב כי קהילת הגר"ש "מנצלים את האיפוק והצייתנות של אנ"ש נוכח הוראת הועדה שלא לנהוג באלימות.."

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 12:34 לינק ישיר 

נתקבל באישי מאת הגערער הידוע (ראשוןלציון):

איזו אכזבה  מהטיפשות שלך כל מה שהצלחת לקרוא בחוברת  זה הדברים הידועים  לכולנו גור כת  אלימה בלה בלה פקה פקה...רק  לדעות הקדומותשלך קיבלת אישוש?לא הצלח לקרוא כלום על שאול אלתר?הוכת בסנוורים?
אני למדתי שיש מתחרה  לגרא"י סולבייציק עם הפה הגדול על רבנים,על הפרובוקציות...
יש עוד ת"ח יהירים עם פה ג'ורה  יש עוד "רבנים" עם מופעי ליצנות וסטנדאפ יש מתחרים לאמנון יצחק....
אם לא התחברת  לצד "המוסרי" והצדקני שלו לפוזה הצבועה עד עכשיו ולא הצטרפת לקהילה אולי זה הזמן אולי תתחבר למופעי הפה הגדול שלו?לקלות ראש שלו? אתה הרי חרדי מודרני... 
 איך שלא יהיה כפי שאמר הרב והדיין של קהילתו ניסיון הפוטש לא צלח אין אלימות לה ציפינו למרות הפרובקציות הבלתי נגמרות אותם יזמנו ,
אין התייחסות של האדמור ומשפחתו, הם לא באותו לוול...זה הוא מול איזו ועדה חחחחחחחחחח
ואחרי הכל ממאבק על שטעלע שאותה רצינו קיבלנו מאבק ערכי...
מה לעשות כואב הלב אבל הרבי חכם ממנו ועולה עליו עשרת מונים...

נו נו
לפחות יש פה הודאה מהגערער שהגר"ש שווה משהו. שהוא מתחרה ראוי להגרא"י סולובייצ'יק.
זה בהחלט התקדמות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 14:19 לינק ישיר 

גם לי כתב וכותב 'ראשון לציון' את ההבלים שלו. ההבדל בין ה רב'ה לבין הגר"ש ברור וגלוי לעין. אלפים מכל החוגים צמאים לשמוע את הגר"ש. . בכל סעודה שלישית, לעבר לחסידי גור , מאות 'מבקשים' נדחקים לשמוע את דברי תורתו של הגר"ש. ואצל בן דודו מי שנשאר זה רק מפחד! שטפו להם את המוח שהרב'ה ישנלו רוח הקודש. הוא משוטט בשמיים ועוד הבלים. אילו הוא היה ת"ח ניחא. אבל כל בד דעת אובייקטיבי מבין שמדובר במקרה הטוב במישהו שנמצא על הרצף האוטיסטי ובמקרה הגרוע בנרקסיסט אכזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 14:38 לינק ישיר 
הגיוני100

momeir כתב:
גם לי כתב וכותב 'ראשון לציון' את ההבלים שלו. ההבדל בין ה רב'ה לבין הגר"ש ברור וגלוי לעין. אלפים מכל החוגים צמאים לשמוע את הגר"ש. . בכל סעודה שלישית, לעבר לחסידי גור , מאות 'מבקשים' נדחקים לשמוע את דברי תורתו של הגר"ש. ואצל בן דודו מי שנשאר זה רק מפחד! שטפו להם את המוח שהרב'ה ישנלו רוח הקודש. הוא משוטט בשמיים ועוד הבלים. אילו הוא היה ת"ח ניחא. אבל כל בד דעת אובייקטיבי מבין שמדובר במקרה הטוב במישהו שנמצא על הרצף האוטיסטי ובמקרה הגרוע בנרקסיסט אכזר.

ראשית להבהרה "אינני חסיד גור"  ואף אני מחבב את הגר"ש שאינו צריך את הסכמתי כלל וכלל.

אבל לא כותבים על גדול בישראל בשפה כזו (רצף ....  וכו')
אין כותבים על אף יהודי בשפה זו קבל עם ועולם, ברייש גלי.  ובודאי לא על אדם שרבים חוסים בצילו,  גם אם הוא מאוד מרגיז ואף מכעיס אותך.
גם כשאנו כועסים אנו נשארים בני אדם - ויותר מכך יהודים,  ויותר מכך חרדים,  וזה בהחלט מחייב גם בשעות ובדברים מורכבים.

ואינני חושב כי האדמו"ר מגור זקוק להסכמתי,  אבל אני יודע כי הוא ישב שנים רבות בשטיבל שלו בבני ברק ולמד כל היום,  ולכן בוודאי הוא יודע ספר ואף יותר מכך,  ואני בהחלט חושב כי במקומות החסידים לא הראו את הידע בתורה לכל אחד,וכידוע על אביו הלב שמחה מגור,  שתמיד החביא את עצמו,  וכפי שקרא לו האדמו"ר מצאנז "אפולישע גנב" (שגונב את דעת הבריות שחושבים שאינו יודע ללמוד ואינו לומד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 17:20 לינק ישיר 
momeir

גם אני ב"ה לא חסיד גור . ולכן מרשה לעצמי להוריד את הכפפות...
עובדתית, ה 'לב שמחה' זצ"ל היה רוב ימיו סוחר קרקעות. נקודה!  היה איש מוכשר ומקושר (גם פוליטית) שעשה הון רב והוריש לבנו הרב'ה - הרבה  נדל"ן (מאות מיליוני שקלים). זה לא מפריע לרב'ה מגורהנוכחי  לבנות לעצמו דירת פאר ע"ח השטחים הציבוריים של החסידות, ואפילו לחיות ברווח ע"ח 'מעמדות' של אברכים עניים, וגם לנסוע ולהתארח ע"ח החסידים האמידים  ועוד.... 
הלב שמחה זצ"ל היה איש חכם שהשאיר את " סיום הש"ס " (תרתי משמע)  לאחיו הלמדן  הפני מנחם זצ"ל.
הלב שמחה היה אדמו"ר אהוב שהשפיע על החסידים טוב. בעיקר בגשמיות (בניית הקריות החסידיות ועוד) ואחיו הלמדן, הפני מנחם זצ"ל , הראש ישיבה , התלמיד חכם שלא היה  "פוילישער גנב") דאג בעיקר ללמדנות. והכל בא על מקומו בשלום. 
לעומת זאת, בשנות מלכותו של הרב'ה הנוכחי , הגר"ש שליט"א נרדף על לא עוול בכפו, הוא נרדף רק כי עובדתית בניגוד לרב'ה , הגר"ש שליט"א הוא תלמיד חכם עצום,  למדן ודרשן בחסד,  עצם הוויתו של הגר"ש שליט"א שמה  את הרב'ה  בצל ובכל הקטגוריות. 
אז מה עושים? מה הפיתרון?
רודפים הגר"ש, מנסים בכל דרך לנטרל ולהגביל אותו, להשפיל אותו.  על אף שהגר"ש ביטל עצמו  בפני הרב'ה, המשיכו להציק לו. והכל כידוע:  " נישט אין מיין נאמען "
לא נחה דעתו של " הצדיק "  עד שביטל את הלימוד בעיון...וסגר לו את הישיבה. 
עצוב עד מאוד אבל עובדתית, לרב'ה  אין מה למכור . מאידך אין לו בעיה לשים עינו וידו על רכושם של אחרים.  
באימרה: "נישט אין מיין נאמען" אין בעיה לרדוף ולהתאכזר לאלה שאינם חפצים במרותו. לרדוף את החפצים לשמוע ללמוד וללמד..., גם אין לו בעיה לדפוק את היהדות החרדית בשביל אינטרסים צרים שלו. לדוגמא פרשת ראש העיר ברקת  ועוד
מה הפרשנות שלך  לצורת ההדחה של הרב פויגעל במעמד החופה,  קבל עם ועולם
"על הרצף" זה לימוד זכות...  כל פרשנות אחרת גובלת אפילו בפלילים...

תוקן על ידי momeir ב- 22/08/2021 17:32:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 17:22 לינק ישיר 

חבל שלא אמרת לי שאתה מעלה לפורום יש לי עוד סחורה לחלוק עם החברה...

עד עכשיו אף פעם לא טענו על הגר"ש משהו בוודאי לא טענו שאינו יודע ללמוד, משפחת אלתר כמו משפחת סולבייציק משופעת  בעילויים ובגאונים אין בכך מהחידוש כלל, [אגב  כששואלים את השוונצאים שלו למה רק הוא  יש עוד  משכבת הגיל שלו "בנים של" שראויים גאונים גדולים, חלק עונים מצדינו אפשר לחלק את גור ל7 או8 חלקים יש מספיק לכולם...]

האמת אפשר להביא את הגרא"י והגר"ש בבין הזמנים בקמפים להתקוטט ביניהם הגר"ש שיוצא נגד שיטת הלימוד הבריסקאית ומזלזל בה מול הגרא"י שיוצא נגד שטת הלימוד החזו"א ומזלזל בה  יהיה אחלה מעניין צחוקים ודחקות והכל על טהרת הקודש והלמדנות והכשרונות....[מה שכן צריך לחדד את ההבדל ביניהם לא שמעתי  שהגרא"י מזלזל בגדולים שלא מדורנו בוודאי לא על הגרע"א...]

אחרי שהוא חוסל סופית בגור הזמן גרמא  לתת לשאר הציבור את השרות...
תכליס רוצים לעזור לקהילת אכלו לי שתו לי במיתוג שלה,לקהילת החמוצים של "מגיע לו"
הוא הרי על הספקטרום של מיילך בידרמן אמנון יצחק והגרא"י  דרשן לץ דאחקות,למה לא לעזור לו?
הוא לא בר פלוגתא של האדמור מגור בשום צורה עניין בדיוק כמו שהעמידו  את השגריר התורכי על ספסל נמוך כך גם אצלו  ועדה או קונטרס אנונימי נגדו בשונה מאצל הרב שטיינמן שרבנים וראשי ישיבות יצאו נגד הגר"ש 
אורבך....חחחח 

עוד ועוד פלפולים פולניים עקומים להפליא. סלט שלם של הגיגים סותרים נעדרי לוגיקה בסיסית. באמת חושב שלמישהו יש כוח לקרוא את זה ?? 
רק תוהה
למה תמיד התגובות מעוטרות ב-חחחחחח ??
האין זה מעיד על צחוק חולני שנובע מתסכול ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2021 17:37 לינק ישיר 
momeir

חריף_ומקשה כתב:

חבל שלא אמרת לי שאתה מעלה לפורום יש לי עוד סחורה לחלוק עם החברה...

עד עכשיו אף פעם לא טענו על הגר"ש משהו בוודאי לא טענו שאינו יודע ללמוד, משפחת אלתר כמו משפחת סולבייציק משופעת  בעילויים ובגאונים אין בכך מהחידוש כלל, [אגב  כששואלים את השוונצאים שלו למה רק הוא  יש עוד  משכבת הגיל שלו "בנים של" שראויים גאונים גדולים, חלק עונים מצדינו אפשר לחלק את גור ל7 או8 חלקים יש מספיק לכולם...]

האמת אפשר להביא את הגרא"י והגר"ש בבין הזמנים בקמפים להתקוטט ביניהם הגר"ש שיוצא נגד שיטת הלימוד הבריסקאית ומזלזל בה מול הגרא"י שיוצא נגד שטת הלימוד החזו"א ומזלזל בה  יהיה אחלה מעניין צחוקים ודחקות והכל על טהרת הקודש והלמדנות והכשרונות....[מה שכן צריך לחדד את ההבדל ביניהם לא שמעתי  שהגרא"י מזלזל בגדולים שלא מדורנו בוודאי לא על הגרע"א...]

אחרי שהוא חוסל סופית בגור הזמן גרמא  לתת לשאר הציבור את השרות...
תכליס רוצים לעזור לקהילת אכלו לי שתו לי במיתוג שלה,לקהילת החמוצים של "מגיע לו"
הוא הרי על הספקטרום של מיילך בידרמן אמנון יצחק והגרא"י  דרשן לץ דאחקות,למה לא לעזור לו?
הוא לא בר פלוגתא של האדמור מגור בשום צורה עניין בדיוק כמו שהעמידו  את השגריר התורכי על ספסל נמוך כך גם אצלו  ועדה או קונטרס אנונימי נגדו בשונה מאצל הרב שטיינמן שרבנים וראשי ישיבות יצאו נגד הגר"ש 
אורבך....חחחח 

עוד ועוד פלפולים פולניים עקומים להפליא. סלט שלם של הגיגים סותרים נעדרי לוגיקה בסיסית. באמת חושב שלמישהו יש כוח לקרוא את זה ?? 
רק תוהה
למה תמיד התגובות מעוטרות ב-חחחחחח ??
האין זה מעיד על צחוק חולני שנובע מתסכול ??

גם וגם
 מעיד על צחוק חולני שנובע מתסכול

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גור נדל"ן הוציאו חוברת 'הקבצה השלישית' ( 100 עמודים) נגד מרן הגאון ר' שאול אלתר וקהילתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext