| נשלח ב-22/8/2021 22:32 |
|
| |
איפה אפשר למצוא כמה מהמאומתים הם מחלימים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 00:09 |
|
| |
יש בערוץ הטלגרם של משרד הבריאות
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2021 20:00 |
|
| |
הגר"ש גלאי נימנה עם אותם 1-2%
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2021 03:53 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יש בערוץ הטלגרם של משרד הבריאות
|
|
תודה!
אבל זה לא מתוקנן, למשל לפי שיעור ל 100 אלף כמו שלוח הבקרה מציג. אולי משום שהנתונים זעומים.
ומה שיותר מענין, אודה מאד אם קיים ותוכל להביא: גרף דומה של חולים קשה.
תודה מראש!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2021 07:25 |
|
| |
האם לא מועיל חיסון ללא מחוסן שנמצא מאומת כדי שאם חלילה המצב עלול להדרדר .....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2021 18:08 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | | תודה!
אבל זה לא מתוקנן, למשל לפי שיעור ל 100 אלף כמו שלוח הבקרה מציג. |
|
עם כמות המחלימים בארץ (קרוב למליון) אני לא חושב שיש צורך לנרמול בגרף הזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2021 18:39 |
|
| |
אני הייתי רוצה לראות מידע מנורמל בחלוקה לפי זמן שעבר מאז שהחלימו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 02:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | תודה!
אבל זה לא מתוקנן, למשל לפי שיעור ל 100 אלף כמו שלוח הבקרה מציג.
|
|
למה אין צורך? יש מליון מחלימים לעומת 6 מליון מחוסנים, בהחלט יש מקום לנירמול. אבל מילא, ננרמל בעצמינו, רק שיציגו איפשהו את הפילוח הזה בקרב החולים קשה! והמתים...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 02:37 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | תודה!
למה אין צורך? יש מליון מחלימים לעומת 6 מליון מחוסנים, בהחלט יש מקום לנירמול. אבל מילא, ננרמל בעצמינו, רק שיציגו איפשהו את הפילוח הזה בקרב החולים קשה! והמתים... |
|
חלק גדול מהמחוסנים הם גם מחלימים, גם אם נניח שיש פי 5 יותר מחוסנים ממחלימים זה עדיין יהיה רק 5% אחרי נירמול לעומת 50% מחוסנים, כך שהפער הוא פי 10 לטובת מחלימים..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 02:51 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | תודה!
למה אין צורך? יש מליון מחלימים לעומת 6 מליון מחוסנים, בהחלט יש מקום לנירמול. אבל מילא, ננרמל בעצמינו, רק שיציגו איפשהו את הפילוח הזה בקרב החולים קשה! והמתים...
חלק גדול מהמחוסנים הם גם מחלימים, גם אם נניח שיש פי 5 יותר מחוסנים ממחלימים זה עדיין יהיה רק 5% אחרי נירמול לעומת 50% מחוסנים, כך שהפער הוא פי 10 לטובת מחלימים..
|
|
א. לפי ההסברים, לפחות בלוח הבקרה, פלח המחוסנים מלא לא כולל מחלימים. לא חושבת שבגרף שהביא חריף זה שונה.
ב. שוב, יש המון מאומתים, סו וואט. למי אכפת אם מישהו מאומת. הנתון החשוב הוא מספר החולים קשה.
תוקן על ידי Honeycooki ב- 25/08/2021 03:02:42
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 11:06 |
|
| |
א. התכוונתי לנתון שלך שיש 6 מליון מחוסנים. הנתון הנכון הוא שיש 5.5 מליון מחוסנים בחיסון שני, וכנראה הרבה פחות אם נוריד את המחלימים שהתחסנו. ב. אלא אם יש לך סיבה להניח שההתפלגות בחולים קשה שונה מההתפלגות במאומתים, לא אמור להיות הבדל גם בחולים הקשה והיחס של פי 10 יישמר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 16:52 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | א. התכוונתי לנתון שלך שיש 6 מליון מחוסנים. הנתון הנכון הוא שיש 5.5 מליון מחוסנים בחיסון שני, וכנראה הרבה פחות אם נוריד את המחלימים שהתחסנו. ב. אלא אם יש לך סיבה להניח שההתפלגות בחולים קשה שונה מההתפלגות במאומתים, לא אמור להיות הבדל גם בחולים הקשה והיחס של פי 10 יישמר.
|
|
א. נכון, יש רק 5.5 מליון מחוסנים בשתי מנות.
אבל איך אתה חושב להוריד מזה מחלימים? באיזו קופת חולים מאפשרים למחלימים להתחסן בשני חיסונים?
ב. כן, יש סיבה להניח שההתפלגות בחולים קשה תהיה שונה מההתפלגות במאומתים, משום שנוכחנו לראות שנוגדני החיסון מאבדים מערכם בחלוף הזמן, אבל אנחנו לא יודעים אם נוגדני החלמה יתנהגו כמו נודגנים של אבעבועות או כמו נוגדנים של שפעת.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 17:25 |
|
| |
| Honeycooki כתב: |  | | ב. כן, יש סיבה להניח שההתפלגות בחולים קשה תהיה שונה מההתפלגות במאומתים, משום שנוכחנו לראות שנוגדני החיסון מאבדים מערכם בחלוף הזמן, אבל אנחנו לא יודעים אם נוגדני החלמה יתנהגו כמו נודגנים של אבעבועות או כמו נוגדנים של שפעת. |
|
ההבדל בין נוגדנים של שפעת לאבעבועות זה ששפעת עובר מוטציות ולכן הנוגדנים מאבדים מהר מערכם, כך שאין מה להשוות, וזאת אותה בעיה במחוסנים או מחלימים.
כמו כן, אני לא חושב שיהיה הבדל מבחינת כמות החולים קשה שיהיו בקבוצה של 100 מחוסנים מאומתים או 100 מחלימים מאומתים, אבל באמת היה כדאי שמשרד הבריאות יפרסם את המידע הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 20:18 |
|
| |
לא מצאתי נתון שלדעתי חשוב מאוד השוואה בין מחלימים מחוסנים לבין מחלימים לא מחוסנים,הן בין במספר המאומתים הן במספר החולים קשה,אם יהיה נתון כזה נדע האם יש למיליון המחלימים תועלת בחיסון
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 21:16 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | ב. כן, יש סיבה להניח שההתפלגות בחולים קשה תהיה שונה מההתפלגות במאומתים, משום שנוכחנו לראות שנוגדני החיסון מאבדים מערכם בחלוף הזמן, אבל אנחנו לא יודעים אם נוגדני החלמה יתנהגו כמו נודגנים של אבעבועות או כמו נוגדנים של שפעת.
ההבדל בין נוגדנים של שפעת לאבעבועות זה ששפעת עובר מוטציות ולכן הנוגדנים מאבדים מהר מערכם, כך שאין מה להשוות, וזאת אותה בעיה במחוסנים או מחלימים.
כמו כן, אני לא חושב שיהיה הבדל מבחינת כמות החולים קשה שיהיו בקבוצה של 100 מחוסנים מאומתים או 100 מחלימים מאומתים, אבל באמת היה כדאי שמשרד הבריאות יפרסם את המידע הזה.
|
|
אתה נותן כאן קרדיט מאד גדול לחיסון, ואני איתך. מתנגדי החיסונים חוזרים ואומרים שהחיסונים לא שווים...
הבהרה: מבחינתי גם אם מחוסנים יחלו קשה פי חמש ממחלימים, עדיף להתחסן מאשר להידבק. הוכח כבר שמחוסנים מוגנים עשרות מונים מאשר לא מחוסנים, זה מספיק בשופי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2021 21:58 |
|
| |
כנראה שלא כל כך משנים הנתונים, מי שמשועבד לחיסונים ימשיך להצדיק את לקחיתם ולא משנה מה, , ומי שלא, יבדוק. בניתיים לפי הגרף כאן מחוסנים יותר נחלים מלא מחוסנים. ועוד משהו על המחלימים, קחו בחשבון שלבדיקות הPCR אין 100% דיוק, כך שיתכן מאד שאותו אחוז מחלימים שנדבק שוב, הם מאותו אחוז שהתפספס בבדיקה. נקודה למחשבה.
|
|
|
|
|