בית פורומים בחדרי חרדים

מה אומר מספר מאוד גבוה בבדיקה סרולוגית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2021 20:33 לינק ישיר 

אני מחוסן פעמיים מלפני כחצי שנה
עשיתי היום בדיקה סרולוגית והמספר שלי הרבה יותר מ150 יותר מפי 10 מה זה אומר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 20:44 לינק ישיר 

אל קפונה.

לפי מיטב הבנתי אתה מחוסן מפני קורנה למשך שנות חייו של מתושלח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 20:45 לינק ישיר 

מכיר מישהו שאחר חיסון היה לו 15,000

לא מקום לדאגה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 20:45 לינק ישיר 

אולי שנדבקת מאז?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 21:08 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מכיר מישהו שאחר חיסון היה לו 15,000

לא מקום לדאגה

15,957 מחלים + כחמישה חודשים אחר החיסון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 21:17 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אולי שנדבקת מאז?

או לפני החיסון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2021 22:22 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אדם_ה1 כתב:
אולי שנדבקת מאז?

או לפני החיסון

לפני כנראה שלא
אחרי יש סיכוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 00:48 לינק ישיר 

לא נידבקת
אבל כנראה נחשפת לחולה קורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 14:39 לינק ישיר 

לאחר התיעצות עם הרופא בקופ"ח הוא לא התרגש מהמספר שלי הוא אמר שהוא כבר ראה מישהו עם מעל 40000

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 16:53 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

היכן עשית בדיקה סרולוגית?

הבנתי שכעת זה בתשלום ובמעבדה פרטית בלבד.

הקופות, כל למיטב הבנתי, בודקות סרולוגית חינם רק ילדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 16:57 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

אל_קפונה כתב:

בקופת חולים לאחר שאמרתי לרופא שבלי סרולוגית אני לא עושה חיסון בוסטר מאחר והיו לי תופעות לוואי קלות אבל לאורך כ3 חודשים אחרי המנה השניה אז הוא דלח אותי לבדיקה סרולוגית בקופה והוא עדיין ממליץ להתחסן במנת הבוסטר משהו שאני לא מצליח להבין אם הילד שלי היה מביא תוצאה כזאת בסרולוגית הוא מקבל תו ירוק אבל זה לא מספיק בשביל לותר על מנת הבוסטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2021 17:09 לינק ישיר 
ירו_שלמי

גרשום כתב:
אל קפונה.

לפי מיטב הבנתי אתה מחוסן מפני קורנה למשך שנות חייו של מתושלח.

כמעט, זה יורד לפי אחוזים, נגיד חמישים אחוז כל חודשיים, כך שדי מהר אתה מתאזן עם כולם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 22:05 לינק ישיר 
עומדבפרץ

אל_קפונה כתב:
רודףסמלים כתב:

אל_קפונה כתב:

בקופת חולים לאחר שאמרתי לרופא שבלי סרולוגית אני לא עושה חיסון בוסטר מאחר והיו לי תופעות לוואי קלות אבל לאורך כ3 חודשים אחרי המנה השניה אז הוא דלח אותי לבדיקה סרולוגית בקופה והוא עדיין ממליץ להתחסן במנת הבוסטר משהו שאני לא מצליח להבין אם הילד שלי היה מביא תוצאה כזאת בסרולוגית הוא מקבל תו ירוק אבל זה לא מספיק בשביל לותר על מנת הבוסטר

נשלח מהאנדרואיד שלי

בקצרה:
נוגדנים מחיסון הם נוגדנים מלאכותיים, הגוף לא יודע "לייצר" אותם, אבל בגדול כל עוד שיש נוגדנים זה אמור להגן. רק הבעיה שהם פוחתים והולכים.
מי שמחלים, אז בעצם המערכת החיסונית שלו "יודעת" לייצר נוגדנים חדשים במקרה התקלות בנגיף, גם אם ההתקלות האחרונה הייתה לפני הרבה זמן, והנוגדנים ירדו.
בגדול מספר גבוה של נוגדנים למי שלא קיבל חיסון, זה מראה על קורונה פעילה. .email-autocomplete-ext { display: none; direction: ltr; text-align: left; z-index: 99999999; font: 14px arial, sans-serif; background: #fff; padding: 1px; line-height: 25px; box-sizing: content-box; border: solid 1px #ccc; position: absolute; white-space: nowrap; left: 0; top: 0; right: auto; box-shadow: 0 1px 3px 0 rgba(0,0,0,.2), 0 1px 1px 0 rgba(0,0,0,.14), 0 2px 1px -1px rgba(0,0,0,.12); } .email-autocomplete-ext .email-complete-value { cursor: pointer; padding: 2px 10px; letter-spacing: 1px; color: #222; transition: background 0.2s; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-value:focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-value.focus, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit:hover, .email-autocomplete-ext .email-complete-credit.focus { background: #eee; outline:none; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value span { display: inline-block; } .email-autocomplete-ext .email-complete-value .suffix { letter-spacing: 1px; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit { cursor: pointer; padding: 0px 15px; transition: background 0.2s; text-align: right; color: #777; font-size: 13px; line-height: 22px; border-top: solid 1px #ececec; } .email-autocomplete-ext .email-complete-credit a { color: #777; text-decoration: none; }

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 22:22 לינק ישיר 

עומדבפרץ כתב:
בקצרה:
נוגדנים מחיסון הם נוגדנים מלאכותיים, הגוף לא יודע "לייצר" אותם, אבל בגדול כל עוד שיש נוגדנים זה אמור להגן. רק הבעיה שהם פוחתים והולכים.
מי שמחלים, אז בעצם המערכת החיסונית שלו "יודעת" לייצר נוגדנים חדשים במקרה התקלות בנגיף, גם אם ההתקלות האחרונה הייתה לפני הרבה זמן, והנוגדנים ירדו.

נראה לי שלא הבנת מה זה חיסון ואיך הוא עובד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 23:09 לינק ישיר 
קלעפער

אדם_ה1 כתב:
בקצרה:

נראה לי שלא הבנת מה זה חיסון ואיך הוא עובד..

לא רק "נראה". הוא ממש לא הבין מה זה חיסון. ואלו הצדיקים המחווים דעה האם צריך לקחת חיסון אם לאו. בנפשות הם משחקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2021 23:48 לינק ישיר 
hhaavv

נוגדנים מלאכותיים הם בדיוק כמו הנשמה מלאכותית.
אומרת אשת הגביר לפרופסור בזעם: מה פתאום חיברתם את בעלי להנשמה מלאכותית??? אנחנו משלמים מחיר מלא, ואני דורשת הנשמה אמיתית!!!
כנראה שהנוגדנים המלאכותיים מיוצרים מפלסטיק ולכן הם מגנטיים... פלסטיק מגנטי? בטח, זה מגנט מלאכותי. הזכוכית מאלומיניום והחלונות משבדיה... 

תוקן על ידי hhaavv ב- 25/08/2021 23:48:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה אומר מספר מאוד גבוה בבדיקה סרולוגית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext