| נשלח ב-29/8/2021 17:16 |
|
| |
אם חצי מהאימהות עושות פוזות אינטימיות, אסור לגור שם !!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 17:36 |
|
| |
כמה יפה או כמה חכמה,
צריכים להיות ע"N להקרא אושיית רשת ולקבל לייקים,
ועדיין גם אם היא לא תקבל שום לייק כי וכי, אסור לקבל את ילדיה למוסדות חינוך חרדיים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 18:57 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | | אם חצי מהאימהות עושות פוזות אינטימיות, אסור לגור שם !! |
|
נסחפת חזק. מה זה "פוזות אינטימיות"? מאיפה הבאת עכשיו את המושג החולני הזה? הן עושות פוזות עבור חברותיהן. כל אחת רוצה להראות לחברתה כמה היא יפה ומוצלחת.. אתה יכול לבדוק ולראות שאין להן עוקבים\מגיבים אלא רק עוקבות\מגיבות. זה עסקי נשים ואל לנו לגברים להתערב בזה (כל עוד לא נפרצים גדרי ההלכה).
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 19:24 |
|
| |
לא מבינה את השיח כאן . פוזות אינטימיות או לא אינטימיות , מה לאמא יהודיה ולאינסטגרם ? למה לה לעלות תמונות שלה לרשת ואיפה זה פוגש את המותר והבסדר ? נשתכחה מכם הלכה או מה ? שתמשיך להתבכיין ולשאת בתוצאות , יש מחיר לכל דבר . שתגיד תודה אם יקבלו אותה בדתי לאומי .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 19:27 |
|
| |
ב"ה שאינני יכול לצפות בכל הסחי ומאוס הזה, במחשב המסונן שלי. אך ממה שראיתי ב'טורים' שפרסמו כמה נשים, הבנתי כי היא עברה את הקו האדום באי אלו פוזות ותיעודים.
לא צריך להיות מנחש גדול, עצם הדבר שהיא מביאה תיעודיים פנים-ביתיים, החוצה, וכולל גם תמונות עם בן זוגה - לכיוון רשות הרבים, זו דריכה גסה על הקו האדום של יסוד היסודות של האיש והאשה היהודיים. לא כולם אמונים על הכלל 'בת מלך פנימה', אבל עדיין רוב הנשים אינן בגדר 'בת מלך חוצה' - כל כולה לכיוון החוץ, עם השתוקקות וצורך להראות דברים חדשים ומרעננים, ועל הדרך לגלות כל מיני דברים מוכמנים כלפי חוץ (לפעמים גם לבוש פשוט של אשה בתוך הבית (כשאין הקפדה יתירה על כיסוי הראש כהוגן או גרביים כהלכה), כבר פסול להראותו לרבים בחוץ!), ואם כן אחת דתה להשליך את ילדיה (המסכנים) מבית ספרנו.
אך כנראה בהיותה אשה 'ידועה בציבור' כבר תצליח איכשהו להדחיף את עצמה ואת מאיסותה בקודש פנימה. תיק 5000.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 19:43 |
|
| |
לא הבנתי אם לפי התגובות כאן חצי מפתח תקווה באינסטגרם והם רוצים בית ספר אחר, מי נותן את הכח לאותם עסקנים שמונעים את זה? אז עשיתי חיפוש גוגל על השם של הגברת וראיתי כתבה על העבודה המשותפת של המפלגות החרדיות עם אושיות האינסטגרם שמדגמנים בקלפי עם פתק של גימל וכיו"ב. מתוך הכתבה באתר 'ישראל היום': "ח"כ מיכאל מלכיאלי מש"ס מסביר: כל כלי וכל ערוץ שבאמצעותם אפשר לפנות לציבור הם מבחינתנו מכובדים ומכבדים. ש"ס היתה תמיד חלוצה בציבור החרדי בשימוש בכלים טכנולוגיים חדשים, כמו שידור השיעור של מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל באמצעות הלוויין. "בפועל, אנחנו מודעים לכך שיש הרבה חרדים שמשתמשים באינטרנט לצורך פרנסתם, ואנחנו מתקשרים איתם בדרך שנוח וקל להגיע אליהם. עם זאת, אין בכך שום אמירה ערכית שלנו בנוגע לשימוש באינטרנט באופן כללי. בזה כל אחד צריך לשאול את רבו ולעשות כפי הוראתו". • • • מאז נכנס האינטרנט למגזר החרדי, צמחו לא מעט כוכבי רשת חרדים. רובם מתרכזים כיום באינסטגרם ומתהדרים במספרים יפים של עוקבים, החל מ־30-20 אלף לאושיות חרדיות דוגמת חני וינברגר, מאפרת חרדית, או ליבי נחימובסקי, אם לשישה מכפר חב"ד, ועד 80 ו־90 אלף למוכרים יותר, כמו הסטייליסטית מירי ביילין או כוכב הרשת מלך זילברשלג." "הציוצים שלהם מפיצים בדרך כלל את דבר הרבנים והעסקנים החרדים, ולעיתים הם מנהלים מלחמות חורמה מתואמות היטב מול פוליטיקאים או עיתונאים חילונים" נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 20:58 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | זה בית הספר החרדי היחיד שיש בפתח תקווה. רצו לפתוח שם בית ספר פתוח יותר (ממ"ח) והעסקנים החרדיים מנעו את זה. זו רשעות מצד אחד למנוע פתיחת בית ספר אחר, ומצד שני לזרוק את הילדות מבית ספר היחידי שקיים. |
|
צודק לגמרי!! השאלה אם בית הספר מחנך את הבנות או את האמהות!! מדובר על בית ספר בפתח תקווה ולא בית ספר של חסידות גור או סאטמר !! לכל ההורים יש סמרטפון ופייסבוק ואינסטגרם !! השאלה המרכזית איך למורה שאין לה סמרטפון ידעה על דף האינסטגרם ?? של האמא !! אבל נתקלתי במספר הורים שמקימים את דברי משה מנדלסון תהיה יהודי בביתך ואדם בצאתך !! אבל בצורה הפוכה הינו בבית הם מתנהגים כמו דתי לייט ורוצים רק חיידר ובית יעקב הכי קיצונים !! הדרך הזאת גורמת לילדים בעיות תיסבוכים וקשיים לאורך שנים רבות !! ושנאה למערכת ולעולם החרדי!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:04 |
|
| |
בוקר טוב, מורנינג. אחרי שבוע שהרשת געשה, נזכרתם להביא גם לפה את הלשון הרע. זה מותר גם באלול כנראה. בית המשפט אילץ כבר את בית יעקב לקבל אותן בחזרה. באמת מסוכן להעלות תמונות לאינסטוש, עם אנשים כמו יוחננוש., שיכולים לחדור לדף אישי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:25 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  |
נתקלתי במספר הורים שמקימים את דברי משה מנדלסון תהיה יהודי בביתך ואדם בצאתך !! אבל בצורה הפוכה הינו בבית הם מתנהגים כמו דתי לייט ורוצים רק חיידר ובית יעקב הכי קיצונים !! הדרך הזאת גורמת לילדים בעיות תיסבוכים וקשיים לאורך שנים רבות !! ושנאה למערכת ולעולם החרדי!!
|
|
אכן נודע הדבר, כי ההורים (ז"ל?) אשמים בכל התסכולים והמרירות ??
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:33 |
|
| |
1. לא בטוח שבית משפט חייב את בית יעקב להחזיר את בנותיה. אני מקווה שכך יקרה.
2. זה לחלוטין לא חוקי, לא אנושי, לסלק (!!!) ילדות קטנות מבית הספר שלהן, בגלל שיש טענות על האמא..
3. חני וינברגר אינה צבועה ואינה מזויפת. זו היא. היא אף מציגה את עצמה כחרדית צבעונית. ברור לכולם שהיא חרדית שמקיימת אורח חיים חרדי, אומנם מאוד פתוח - מודרני.
4. אין בפתח תקווה בית ספר חרדי נוסף אליו יכלה חני לשלוח את בנותיה- אז איזו אופציה עומדת לה?
5. כן. יש המון חרדיות בשנת 2021 שנראות כמו חני ושולחות את בנותיהן לבתי ספר בית יעקב. מידיעה ברורה, יש להן דפי אינסטגרם פעילים, אייפון, ציפורניים ארוכות משוחות בלק- וזה בסדר. יש מקום לכולם.
6. אני אשמח לגלות שבנותיה חזרו לבית יעקב, ושהטראומה הזו תישכח מהן בבוא העת. הן ראויות לשחק עם חברותיהן, וליהנות מבית ספר חרדי שיתן להן אהבה, חמימות, ומעטפת לימודית ורוחנית כפי רצון הוריה החרדים.
שנה טובה!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:40 |
|
| |
ליידוסית , ייתכן שהרשת געשה שבוע אך יש כאלה שזה נודע להם רק היום ( כאן ) . אם כבר מדברים על לשון הרע , אז הגברת הזאת הזמינה את זה בכך שפנתה לבית המשפט וגרמה לרעש תקשורתי !!! זה שבית המשפט אילץ את בית יעקב לקבל את הבנות חזרה זה לא ניצחון - זה הפסד כוללני של כל החינוך החרדי שפשט רגל כבר מזמן ...ובפרט הפסד של אותה משפחה וימים יעידו . יוחנןש , - לא !!!! ההורים לא אשמים בכל התיסכולים והמרירות תמיד . אך פה שרית באמת נתנה דברי טעם : "הריקוד בשתי החתונות" של אותן משפחות בהחלט גורם בילבול לאותם ילדים .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 29/08/2021 21:42:31
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:44 |
|
| |
| ליאתליאת כתב: |  | | ליידוסית , ייתכן שהרשת געשה שבוע אך יש כאלה שזה נודע להם רק היום ( כאן ) . אם כבר מדברים על לשון הרע , אז הגברת הזאת הזמינה את זה בכך שפנתה לבית המשפט וגרמה לרעש תקשורתי !!! זה שבית המשפט אילץ את בית יעקב לקבל את הבנות חזרה זה לא ניצחון - זה הפסד כוללני של כל החינוך החרדי שפשט רגל כבר מזמן ...ופרט הפסד של אותה משפחה וימים יעידו . יוחנןש , - לא !!!! ההורים לא אשמים בכל התיסכולים והמרירות תמיד . אך פה שרית באמת נתנה דברי טעם : "הריקוד בשתי החתונות" של אותן משפחות בהחלט גורם בילבול לאותם ילדים . |
|
מה אוכל אותך? את רוצה להיראות כמו חני אולי? זו היא, ללא מסכות.
למה שנאת חינם הזו?
ועוד באלול??
זכותן של 2 הבנות המקסימות הללו לקבל חינוך חרדי בעיר מגורן!
מצופה שכל אדם עם היגיון ולב יהודי יפעל להחזרת הבנות הללו ודי עם חילול השם המגזר שלנו גורם!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 21:59 |
|
| |
| מיריהיחידה כתב: |  | | ליידוסית , ייתכן שהרשת געשה שבוע אך יש כאלה שזה נודע להם רק היום ( כאן ) . אם כבר מדברים על לשון הרע , אז הגברת הזאת הזמינה את זה בכך שפנתה לבית המשפט וגרמה לרעש תקשורתי !!! זה שבית המשפט אילץ את בית יעקב לקבל את הבנות חזרה זה לא ניצחון - זה הפסד כוללני של כל החינוך החרדי שפשט רגל כבר מזמן ...ופרט הפסד של אותה משפחה וימים יעידו . יוחנןש , - לא !!!! ההורים לא אשמים בכל התיסכולים והמרירות תמיד . אך פה שרית באמת נתנה דברי טעם : "הריקוד בשתי החתונות" של אותן משפחות בהחלט גורם בילבול לאותם ילדים .
מה אוכל אותך? את רוצה להיראות כמו חני אולי? זו היא, ללא מסכות.
למה שנאת חינם הזו?
ועוד באלול??
זכותן של 2 הבנות המקסימות הללו לקבל חינוך חרדי בעיר מגורן!
מצופה שכל אדם עם היגיון ולב יהודי יפעל להחזרת הבנות הללו ודי עם חילול השם המגזר שלנו גורם!
|
|
לא מתאים לי לרדת לרמות האלה אבל בואי אני אסביר לך משהו ,,, כלום ושום דבר לא אוכל אותי ואין לי שום רצון להיות או להראות כמו חני . אני לא מכירה את חני והיום זו ההיכרות הראשונה שלי עם השם הזה ומשום כך גם אין לי שום שנאה אליה . א-ב-ל דעתי ברורה בעניין החינוך החרדי ולא מהיום , וכשאני אומרת שזה הפסד לחינוך החרדי - אני עדיין עומדת על כך . אל תסתכלי על חני כרגע , או על ציפי או על מלכי וכו' ...תהיי ניטרלית ותסתכלי לאן החברה החרדית הגיעה !!!! זה הפסד גדולללללל !!!! יש בית ספר חסידי , חרדי ממ"ח ממ"ד , כל הורה צריך להתאים את עצמו למסגרת נקודה . וצר לי לסבר את אזנך שחילול השם שאת מדברת עליו מגיע אך ורק מסיפורים כאלה ממצדדים כמוך ומהתקשורת שעושה מזה "מטעמים" - בטח לא ממני .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 29/08/2021 22:00:47
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 29/08/2021 22:05:06
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2021 22:25 |
|
| |
ישנן קומץ נשים שמתעקשות לקרוא לעצמן "חרדיות", אך הכלל הבסיסי, כל כבודה בת מלך פנימה, רחוק מהן כרחוק מזרח ממערב. אמנם הרמב"ם התיר לאשה לצאת מביתה כפי הצורך, מותר לה גם להתייפות באופן שאינו בולט ויוצא דופן. אבל לפרסם את תמונותיה לכל דיכפין, מי התיר? ועוד בפריצות נוראה?
הנשים הללו השתגעו לגמרי והן מתעדות כל פיפס מהחיים הפרטיים שלהן, כאשר מאות ואלפי נשים חרדיות עוקבות אחריהן מתוך סקרנות או רצון להתעדכן בחידושים האופנתיים. כל גרפס של הנשים הללו מתועד ומועלה לקהל הסקרניות שמגיבות במחמאות מזוייפות. אין פרט בחיים האישיים שלהן שלא גלוי לכל - כולל הבעל והילדים, היחסים ביניהם, מה הן אוכלות ומה הן שותות ומה הן עשו כל היום.
בנוסף לעבירה על הכלל הבסיסי ביהדות שנקרא "צניעות", אותן חולות הפרסום גם השילו מעליהן את הביגוד החרדי הכי מינימלי, והן מצטלמות ללא בושה עם שרוולים קצרים (הרבה מעל המרפק) או חצאיות מעל הברך, באופן שהוא איסור דאורייתא לכולי עלמא. ואחרי הכל, הן מתעקשות לקרוא לעצמן "חרדיות", ולשלוח את הבנות ל"בית יעקב" חרדי סטנדרטי!
מאות ואלפי העוקבות לא מזדהות איתן, אלא כאמור עוקבות אחריהן מתוך סקרנות, וברגע האמת נשלפים הסכינים, כמו במקרה הזה - כאשר רוב ככל המגיבות הצדיקו את התנהגות בית הספר ואמרו לגברת במילים עדינות "חפשי מקום שמתאים לך ואל תדחפי את בנותייך למקום חרדי, כי את ממש לא חרדית".
יאמר לזכותו של בית הספר שניסה לבוא לקראת הגברת החצופה הקוראת לעצמה "אשת אברך", ולנסות להתוות לה התנהגות של אשה יהודיה השומרת תורה ומצוות, אך ללא הועיל. יובהר כי לא מדובר ב"פרנסה", ואותה אשה יכולה בהחלט להתפרנס בכבוד ללא מכירת גופה לכל דיכפין או חשיפת חייה הפרטיים לאור הזרקורים. אלא היא פשוט התרגלה לכל המחמאות המזוייפות, והיא לא יכולה בלי זה. כל דבר שהיא עושה בחייה, ללא תיעוד, אינו שווה מאומה. לא נותר אלא לרחם על האומללה.
 |
|
|
|
|
|