בית פורומים בחדרי חרדים

אושית רשת חרדית ובית יעקב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2021 22:49 לינק ישיר 
פלדלפי

מיריהיחידה כתב:
1. לא בטוח שבית משפט חייב את בית יעקב להחזיר את בנותיה. אני מקווה שכך יקרה. 2. זה לחלוטין לא חוקי, לא אנושי, לסלק (!!!) ילדות קטנות מבית הספר שלהן, בגלל שיש טענות על האמא.. 3. חני וינברגר אינה צבועה ואינה מזויפת. זו היא. היא אף מציגה את עצמה כחרדית צבעונית. ברור לכולם שהיא חרדית שמקיימת אורח חיים חרדי, אומנם מאוד פתוח - מודרני. 4. אין בפתח תקווה בית ספר חרדי נוסף אליו יכלה חני לשלוח את בנותיה- אז איזו אופציה עומדת לה? 5. כן. יש המון חרדיות בשנת 2021 שנראות כמו חני ושולחות את בנותיהן לבתי ספר בית יעקב. מידיעה ברורה, יש להן דפי אינסטגרם פעילים, אייפון, ציפורניים ארוכות משוחות בלק- וזה בסדר. יש מקום לכולם. 6. אני אשמח לגלות שבנותיה חזרו לבית יעקב, ושהטראומה הזו תישכח מהן בבוא העת. הן ראויות לשחק עם חברותיהן, וליהנות מבית ספר חרדי שיתן להן אהבה, חמימות, ומעטפת לימודית ורוחנית כפי רצון הוריה החרדים. שנה טובה!

ששש לא לגלות!! הליטאים פה בפורום בטוחים שבעיות יש רק אצל הבעלי תשובה.... 

אגב לפי מה שהבנתי מהכתבה בית הספר ממש אבל ממש בא לקרתה !!! בכל בית ספר בעולם בכל דת \מין \גזע יש כללים גם אצל הכופרים הכי גדולים ואם ההורה לא מתאים את עצמו לכללים שנקבעו שלא יבכה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2021 23:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2021 23:05 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 00:09 לינק ישיר 

בהכללה הנשים הדתיות/החרדיות של דורנו הן משכילות הן איכותיות, הן העילית והאליטה האמיתית של החברה החרדית. זה נכון גם מבחינה דתית אמונית ורוחנית (לא דתיות טכנית), גם מהחינה מחשתית וגם בחינוך מבחינה של מידות טובות.
מלבד קוד לבוש של צניעות, הן יכולות (ולענ"ד חייבות) להתלבש בצורה אלגנטית המכבדת את רמתן האיכותית 
אבל יש גברים חרדים שיש להם 'דימוי' כיצד לדעתם צריכה להיראות אישה חרדית.
אי אפשר להחזיק את החבל משתי קצותיו.
אי אפשר מצד אחד, בניגוד להתחייבות קבל עם ועידה מתחת לחופה, להטיל  מלכתחילה את חובת הפרנסה על האישה. שבצדק שואפת לפרנסה 'נקיה' , ולכן עליה ללמוד מדעים, ולכן עליה להיות גם בעלת אורינות גבוהה במחשבים, ובמקומות עבודה להיות מעורה עם הבריות (שזה ההיפך הגמור של 'כל כבודה של בת מלך פנימה'.)
ומצד שני  לרצות, שהיא תהיה כמו אימותנו הקדושות שאחרי הדלקת נרות הגו ב'צאנה וראינה' וזהו.
זה לא עובד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 01:00 לינק ישיר 

אפשר ואפשר.
עובדה היא שיש מאות ואלפי נשים חרדיות כשרות צדיקות וטהורות שעובדות לפרנסתן.
לעומתן, כמה כמו זו שהתפרסמה כאן קיימות? בודדות!
הן יוצאות דופן, חסרות חוט שדרה.
אני מניחה שיש לא מעט שמתחזקות רשתות חברתיות וכד, אבל מכאן ועד לפרסם את עצמך בגלוי ברשת, הדרך ארוכה. עבור רוב הנשים החרדיות זה טאבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 06:01 לינק ישיר 

אריה הלך ביער, מצא מראה, הביט בעצמו, לא מצא חן בעיניו מה שהוא ראה, מאיים כל כך
בהתחלה הוא רק שייף את הניבים הארוכים, שלא יהיו מאיימים כל כך, אחר כך קצץ גם את הציפרנים, גזז את רעמתו, ועדיין, מאיים
הלך לרופא פלסטי מיוחד, בקיצור, הרים את האף הוריד לחיים, צמצם שרירים, שתל אוזנים של חמור וזנב של כלבלב, עם קצת דיאטה בכלל הוא נהיה רזה, את קולו שינה לפעיות של כבשה, ועכשיו מרוצה הוא חזר ליער, עם המראה הנחמד והעדין
עוד כבשה ביער..
על דבר אחד הוא לא רצה לוותר - הוא אריה, נכון יש לו את כל הנתונים הכבשיות, ואם אריה פוגש אותו יהיה זכרו ברוך, אבל הוא התעקש לקרוא לעצמו אריה ולהסתובב עם אריות
יהי זכרו ברוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 08:18 לינק ישיר 

איה הזעקה של מאות הורים ששלחו את בנותיהן למוסד המתקרא בית יעקב, בכדי שלא תהיינה בחברת חילוניות ??
היכן הזעקה של הורים שרוצים חינוך חרדי נקי ??
מחר ייאלץ בית הטינוף העליון להכניס בנים (המתחזים לבנות) לתוך בית הספר, הייתן שולחות את ילדותיכן לבית הספר ??

על מושא הכתבה אני לא מדברת,
המקצוע הכי עתיק בעולם, עדיין קיים לאלו שרוצות להתפרנס ממכירת גופן,

גילוי נאות, לא ראיתי את הכתבה, ולא מכירה אותה, אין לי אינסטגרם ופייסבוק,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 08:44 לינק ישיר 

איפה עובר הגבול, לדעת הניקיות הפרוגרסיביות כאן?
ואם ילדה להורים מוסלמים תרצה חינוך חרדי - גם אז הן תייללנה ש'מה אשמות הילדות באיך ומה שההורים עושים'?
(על בית המשוגעים המתקרא בג"ץ אני אפילו לא שואל. התשובה ברורה מאליה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 08:55 לינק ישיר 
השחתה

המושחתות האמיתיות בסיפור הזה הן האמהות הצבועות (תרתי משמע) שמכניסות את ילדיהן לתסבוכת רגשית וערכית שאת המחיר תשלמנה הבנות שלהן, גועל נפש מה שהן עושות באינסטוש ועוד מכנות את עצמן חרדיות, החלק הטוב הוא שהן מיעוט זניח שכולנו בזות להן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 12:22 לינק ישיר 

ליאתליאת כתב:
לא מבינה את השיח כאן . פוזות אינטימיות או לא אינטימיות , מה לאמא יהודיה ולאינסטגרם ? למה לה לעלות תמונות שלה לרשת ואיפה זה פוגש את המותר והבסדר ? נשתכחה מכם הלכה או מה ? שתמשיך להתבכיין ולשאת בתוצאות , יש מחיר לכל דבר . שתגיד תודה אם יקבלו אותה בדתי לאומי .

איזה הלכה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 12:25 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
המושחתות האמיתיות בסיפור הזה הן האמהות הצבועות (תרתי משמע) שמכניסות את ילדיהן לתסבוכת רגשית וערכית שאת המחיר תשלמנה הבנות שלהן, גועל נפש מה שהן עושות באינסטוש ועוד מכנות את עצמן חרדיות, החלק הטוב הוא שהן מיעוט זניח שכולנו בזות להן

הן רצו לפתוח בית ספר אחר יותר מודרני ולא נתנו להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 12:25 לינק ישיר 

Honeycooki כתב:
אפשר ואפשר.
עובדה היא שיש מאות ואלפי נשים חרדיות כשרות צדיקות וטהורות שעובדות לפרנסתן.
לעומתן, כמה כמו זו שהתפרסמה כאן קיימות? בודדות!
הן יוצאות דופן, חסרות חוט שדרה.
אני מניחה שיש לא מעט שמתחזקות רשתות חברתיות וכד, אבל מכאן ועד לפרסם את עצמך בגלוי ברשת, הדרך ארוכה. עבור רוב הנשים החרדיות זה טאבו.

לא בפתח תקווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 12:29 לינק ישיר 

מפוטרת כתב:
איה הזעקה של מאות הורים ששלחו את בנותיהן למוסד המתקרא בית יעקב, בכדי שלא תהיינה בחברת חילוניות ??
היכן הזעקה של הורים שרוצים חינוך חרדי נקי ??
מחר ייאלץ בית הטינוף העליון להכניס בנים (המתחזים לבנות) לתוך בית הספר, הייתן שולחות את ילדותיכן לבית הספר ??

על מושא הכתבה אני לא מדברת,
המקצוע הכי עתיק בעולם, עדיין קיים לאלו שרוצות להתפרנס ממכירת גופן,

גילוי נאות, לא ראיתי את הכתבה, ולא מכירה אותה, אין לי אינסטגרם ופייסבוק,

נשלח מהאנדרואיד שלי

טירוף מה שהולך פה.
המגיבים מתדרדרים למחוזות הזויים עד כדי ירידה לזנות.

מעיד על ניתוק חמור מהמציאות, וסגנון חשיבה מעוות וחולני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 12:58 לינק ישיר 

חריף, לצערי המפוטרת צודקת, זו זנות פרופר, החצנת היופי האישי לטעמי ולטעם רוב החרדים שאומנו על ברכי הצניעות זו זנות זו הזניה של הגוף אם אני מבינה נכון (תלונות להפנות לבעלי) במסילת ישרים כתוב שלהביט באשה נשואה זו זנות העיניים כמו שכתוב אשר אתם זונים אחריהם, ולפי זה בוודאי שיש בזה אלמנט זנותי, שהמביט ניזון מהגוף אמנם לא בחוש המישוש אך בראיה הוא זונה גם זונה. ואגב, אני הייתי אי פעם בצד השני של המתרס ואני יודעת היטב מהי הזניה של הגוף ורוב החילוניות הצעירות הן במהותן זונות שמוכרות את גופן למען הנאה רגעית או כדי לקבל כסף בצורה עקיפה, ואיך כותבים הבנים? ודוק׳ היטב בכל זה.

תוקן על ידי sasa2 ב- 30/08/2021 12:59:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 13:55 לינק ישיר 
פדהאל

sasa2 כתב:
חריף, לצערי המפוטרת צודקת, זו זנות פרופר, החצנת היופי האישי לטעמי ולטעם רוב החרדים שאומנו על ברכי הצניעות זו זנות זו הזניה של הגוף אם אני מבינה נכון (תלונות להפנות לבעלי) במסילת ישרים כתוב שלהביט באשה נשואה זו זנות העיניים כמו שכתוב אשר אתם זונים אחריהם, ולפי זה בוודאי שיש בזה אלמנט זנותי, שהמביט ניזון מהגוף אמנם לא בחוש המישוש אך בראיה הוא זונה גם זונה. ואגב, אני הייתי אי פעם בצד השני של המתרס ואני יודעת היטב מהי הזניה של הגוף ורוב החילוניות הצעירות הן במהותן זונות שמוכרות את גופן למען הנאה רגעית או כדי לקבל כסף בצורה עקיפה, ואיך כותבים הבנים? ודוק׳ היטב בכל זה.

תוקן על ידי sasa2 ב- 30/08/2021 12:59:08

חחח  אם אתה אישה אני נעל-בית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אושית רשת חרדית ובית יעקב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.