בית פורומים בחדרי חרדים

אושית רשת חרדית ובית יעקב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2021 14:29 לינק ישיר 
תמניא_אפי

פדהאל כתב:
חריף, לצערי המפוטרת צודקת, זו זנות פרופר, החצנת היופי האישי לטעמי ולטעם רוב החרדים שאומנו על ברכי הצניעות זו זנות זו הזניה של הגוף אם אני מבינה נכון (תלונות להפנות לבעלי) במסילת ישרים כתוב שלהביט באשה נשואה זו זנות העיניים כמו שכתוב אשר אתם זונים אחריהם, ולפי זה בוודאי שיש בזה אלמנט זנותי, שהמביט ניזון מהגוף אמנם לא בחוש המישוש אך בראיה הוא זונה גם זונה. ואגב, אני הייתי אי פעם בצד השני של המתרס ואני יודעת היטב מהי הזניה של הגוף ורוב החילוניות הצעירות הן במהותן זונות שמוכרות את גופן למען הנאה רגעית או כדי לקבל כסף בצורה עקיפה, ואיך כותבים הבנים? ודוק׳ היטב בכל זה.

תוקן על ידי sasa2 ב- 30/08/2021 12:59:08

חחח  אם אתה אישה אני נעל-בית.

למה?
ככה!!
כי כך פדהאל החליט/החליטה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 14:37 לינק ישיר 

פדהאל, לא בא לך בטוב אשה דעתנית?? אני מוכרחה להיות זכר בעיניך!! אם זה לא שוביניזם אייני יודעת שוביניזם מהו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 16:11 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
פדהאל, לא בא לך בטוב אשה דעתנית?? אני מוכרחה להיות זכר בעיניך!! אם זה לא שוביניזם אייני יודעת שוביניזם מהו!
להיפך, דווקא מתוך הזלזול שלך בהבנתן של נשים (״...ואם אני מבינה היטב, תלונות להפנות לבעלי...״ כאילו אין נשים שלומדות מסילת ישרים וכל ספר אחר ומבינות בעצמן בלי עזרת בעליהם). מסגיר אותך כגבר. אם כי עדיין לא הבנתי מה היתרון להתחזות לגבר/ אישה בפורומים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 20:26 לינק ישיר 

בנות! תפסיקו לריב.
בגללכן רחלי נעלה את הפוסטים לתגובות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 22:14 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
חריף, לצערי המפוטרת צודקת, זו זנות פרופר, החצנת היופי האישי לטעמי ולטעם רוב החרדים שאומנו על ברכי הצניעות זו זנות זו הזניה של הגוף אם אני מבינה נכון (תלונות להפנות לבעלי) במסילת ישרים כתוב שלהביט באשה נשואה זו זנות העיניים כמו שכתוב אשר אתם זונים אחריהם, ולפי זה בוודאי שיש בזה אלמנט זנותי, שהמביט ניזון מהגוף אמנם לא בחוש המישוש אך בראיה הוא זונה גם זונה. ואגב, אני הייתי אי פעם בצד השני של המתרס ואני יודעת היטב מהי הזניה של הגוף ורוב החילוניות הצעירות הן במהותן זונות שמוכרות את גופן למען הנאה רגעית או כדי לקבל כסף בצורה עקיפה, ואיך כותבים הבנים? ודוק׳ היטב בכל זה.

חחח

אמין מאוד.

יופי הוא לא דבר פסול.
[מעשה ברבן שמעון בן גמליאל ש...ראה עובדת כוכבים אחת נאה ביותר אמר מה רבו מעשיך ה'..
דאמר מר הרואה בריות טובות אומר ברוך שככה ברא בעולמו.. (ע"ז כ.)]

טבעי לגמרי שאישה שמוכרת מוצרי טיפוח ויופי לנשים פרי יצירתה, תצלם את עצמה עם המוצרים כדי לשווק. 
רק מי שחולה בראש הופך את זה ל"אלמנט זנותי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2021 22:21 לינק ישיר 

קטונתי מכל החסידות והחסידים לקבוע מסמרות בעניין הנדון!: האם התנהגותה ראויה לאישה חרדית וכו'. אבל אני בטוחה שגב' ויינברגר יש לה "טענה" מנצחת: כל מה שאני עושה זה כדי להביא לחם הביתה, הלא כן? האם היא באמת לא מצאה לה אפיקים אחרים כדי להביא טרף לביתה?! עכשיו אני מבינה שיש לה זכות: בזכותה בעלה יושב ולומד? האם הרב של בעלה נתן אישור להתנהגותה של הגב' כדי שיהיה באפשרותו  לשבת וללמוד? אם התשובה חיובית איך קוראים לרב?. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/08/2021 22:27:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 00:36 לינק ישיר 
דבר_תורה

חריף_ומקשה כתב:

רק מי שחולה בדת מגיב כמוך לדבר שכל ילד שמבין יראת שמים וקדושה מה היא, מבין

חחח

אמין מאוד.

יופי הוא לא דבר פסול.
[מעשה ברבן שמעון בן גמליאל ש...ראה עובדת כוכבים אחת נאה ביותר אמר מה רבו מעשיך ה'..

טבעי לגמרי שאישה שמוכרת מוצרי טיפוח ויופי לנשים פרי יצירתה, תצלם את עצמה עם המוצרים כדי לשווק. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 00:50 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

חחח

אמין מאוד.

יופי הוא לא דבר פסול.

מסכימה עם כל מילה. גם בעיניי "טבעי לגמרי שאישה שמוכרת מוצרי טיפוח ויופי לנשים פרי יצירתה, תצלם את עצמה עם המוצרים כדי לשווק. רק מי שחולה בראש הופך את זה ל"אלמנט זנותי". זה לחלוטין חולני ביותר לבחור במילים כמו המקצוע העתיק בעולם / זנות במקרה דנן, אישה חרדית, אמא לילדות שמקיימת אורח חיים חרדי (פתוח), ויש לה רצון טהור שבנותיה ילמדו בחינוך חרדי. היא לא הכניסה אותן למאה שערים או לסאטמר או ויזניץ (חני גדלה בבית ויזניצאי), אלא לבית יעקב בעיר פתח תקווה, אז בואו... וכפי שציינתי, אם אני אראה לך עמודי אינסטגרם רבים של חרדיות בסגנון של חני, שהבנות שלהן כן לומדות בבית יעקב.. משפיענית אחת היא אפילו בת של מנהלת בית יעקב... אז מה? תקראו להן במילים שאני מתביישת לחזור עליהן? נפלתם על הראש? ככה יהודים מתנהגים ליהודי ועוד בחודש אלול, בזמן סליחות??? וחני, אם את קוראת את התגובות פה, תדעי לך שאת זוכה לתמיכה גדולה. ומה שעשו לכם זה בהחלט רצח וטראומה נפשית קשה. אני מתפללת שתתאוששו ושהבנות ישכחו ושיהיה להן רק טוב. מגיע להן. ומגיע לך ולבעלך נחת מהן. שנה טובה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 01:22 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
קטונתי מכל החסידות והחסידים לקבוע מסמרות בעניין הנדון!: האם התנהגותה ראויה לאישה חרדית וכו'. אבל אני בטוחה שגב' ויינברגר יש לה "טענה" מנצחת: כל מה שאני עושה זה כדי להביא לחם הביתה, הלא כן? האם היא באמת לא מצאה לה אפיקים אחרים כדי להביא טרף לביתה?! עכשיו אני מבינה שיש לה זכות: בזכותה בעלה יושב ולומד? האם הרב של בעלה נתן אישור להתנהגותה של הגב' כדי שיהיה באפשרותו  לשבת וללמוד? אם התשובה חיובית איך קוראים לרב?. 

מענין
ב22:21 אתה כתבת את התגובה הזאת
ב22:57 פתחת אשכול חדש בנושא זה כאן
כותרתו:
אישה חרדית שואלת באישי: איזה גבולות ניתן לחצות כדי שבעלי ישב בכולל?

אני מפנה את השאלה לחברי הפורם בגדול, זה תלוי אם היא ליטאית או חסידית.

אבל ברור שאין שום קשר, מה הסיכוי שמישהו ימציא סתם ששלחו לו שאלה לאישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 01:31 לינק ישיר 

מפוטרת כתב:
איה הזעקה של מאות הורים ששלחו את בנותיהן למוסד המתקרא בית יעקב, בכדי שלא תהיינה בחברת חילוניות ??
היכן הזעקה של הורים שרוצים חינוך חרדי נקי ??
מחר ייאלץ בית הטינוף העליון להכניס בנים (המתחזים לבנות) לתוך בית הספר, הייתן שולחות את ילדותיכן לבית הספר ??

על מושא הכתבה אני לא מדברת,
המקצוע הכי עתיק בעולם, עדיין קיים לאלו שרוצות להתפרנס ממכירת גופן,

גילוי נאות, לא ראיתי את הכתבה, ולא מכירה אותה, אין לי אינסטגרם ופייסבוק,

זוהי בדיוק הבעיה
שהגברת הלא נכבדה, וגרורותיה בכל אתר, חושבות רק עליה ועל בנותיה
אבל יש עוד אנשים שעושים חושבים, המנהלת שחושבת על בית ספרה, שיישאר חרדי ולא יהפוך למשהו שהיא לא רוצה
ובעיקר הציבור, הרוב, ששולח את בנותיו לבית הספר, ורוצה שם בנות מבתים חרדים ולא חילונים
דוגרי הייתם רוצים שבנותיכם תלמדנה ביחד עם בנות ממשפחה כזאת?
האם תשנו טוב בלילות ולא תפחדו שבתכם מחמד נפשכם עלולה להיהרס ולהתקלקל?
מה, זה דבר חדש שבנות מקלקלות אחת את השניה?

אז לא הכל סובב סביב אותה אשה ומה רצונה, ועל מה היא נלחמת, יש עוד אנשים ויש להתחשב בהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 02:39 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
אפשר ואפשר.
עובדה היא שיש מאות ואלפי נשים חרדיות כשרות צדיקות וטהורות שעובדות לפרנסתן.
לעומתן, כמה כמו זו שהתפרסמה כאן קיימות? בודדות!
הן יוצאות דופן, חסרות חוט שדרה.
אני מניחה שיש לא מעט שמתחזקות רשתות חברתיות וכד, אבל מכאן ועד לפרסם את עצמך בגלוי ברשת, הדרך ארוכה. עבור רוב הנשים החרדיות זה טאבו.
לא בפתח תקווה.
זה לשון הרע והוצאת שם רע על נשות פתח תקוה הצדיקות. לא מאמינה שיש יותר מבודדות שמתפרסמות בצורה לא מכובדת! בדיוק ראיתי חבדניקית (אצלם וואטסאפ נפוץ מאד) שתמונת הפרופיל שלה מציגה את גבה בלבד. הרוב כאלו. למה להשמיץ את נשות ישראל סתם ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 12:57 לינק ישיר 

מיריהיחידה כתב:

חריף_ומקשה כתב:
יופי הוא לא דבר פסול.

מסכימה עם כל מילה.
גם בעיניי "טבעי לגמרי שאישה שמוכרת מוצרי טיפוח ויופי לנשים פרי יצירתה, תצלם את עצמה עם המוצרים כדי לשווק. רק מי שחולה בראש הופך את זה ל"אלמנט זנותי".
זה לחלוטין חולני ביותר לבחור במילים כמו המקצוע העתיק בעולם / זנות
במקרה דנן, אישה חרדית, אמא לילדות שמקיימת אורח חיים חרדי (פתוח), ויש לה רצון טהור שבנותיה ילמדו בחינוך חרדי. היא לא הכניסה אותן למאה שערים או לסאטמר או ויזניץ (חני גדלה בבית ויזניצאי), אלא לבית יעקב בעיר פתח תקווה, אז בואו...
וכפי שציינתי, אם אני אראה לך עמודי אינסטגרם רבים של חרדיות בסגנון של חני, שהבנות שלהן כן לומדות בבית יעקב..
משפיענית אחת היא אפילו בת של מנהלת בית יעקב... אז מה?
תקראו להן במילים שאני מתביישת לחזור עליהן? נפלתם על הראש?
ככה יהודים מתנהגים ליהודי ועוד בחודש אלול, בזמן סליחות???
וחני, אם את קוראת את התגובות פה, תדעי לך שאת זוכה לתמיכה גדולה. ומה שעשו לכם זה בהחלט רצח וטראומה נפשית קשה.
אני מתפללת שתתאוששו ושהבנות ישכחו ושיהיה להן רק טוב. מגיע להן. ומגיע לך ולבעלך נחת מהן. שנה טובה!

טוב לדעת שנשארו שפויים בפורום הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 13:02 לינק ישיר 

Honeycooki כתב:
זה לשון הרע והוצאת שם רע על נשות פתח תקוה הצדיקות. לא מאמינה שיש יותר מבודדות שמתפרסמות בצורה לא מכובדת! בדיוק ראיתי חבדניקית (אצלם וואטסאפ נפוץ מאד) שתמונת הפרופיל שלה מציגה את גבה בלבד. הרוב כאלו. למה להשמיץ את נשות ישראל סתם ככה.

כל אישה שמפרסמת בפרופיל את תמונת פניה זה כבר מוגדר כ"צורה לא מכובדת"?
השתגעתם?
מה זה טליבאן פה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2021 21:42 לינק ישיר 

שוב, לא ראיתי את המדוברת כי אין לי גישה לפלטפורמות הללו,
אבל..

זכותה של כל אחת למכור גם בגדי ים, וגם תחבושות אישיות...
זה אומר שהיא צריכה לדגמן את זה קבל עם ועדה??
היא חייבת להופיע בכל פירסום?
אם היא עושה את זה,
זה אומר שהיא מוכרת בעזרת גופתה את המוצר, וזה בדיוק המקצוע העתיק בעולם,

אם היה לה קבוצה סגורה, רק לנשים/ רק ללקוחות, מילא,
אבל כשזה מפורסם לכולם, ואני בטוחה שרוב הצופים הם גברים,
אז היא נהנת מעצם הפרסום, מעצם חשיפתה,
(אותו סיבה שנשים מסוימות לובשות גרבי רשת)

אני שולחת את בנותיי למוסד חרדי/ נפרד לחינוך מסוים,
הייתי פעם בפגישה אצל מנהלת ממ"ד שלא הסכימה לקבל ילד חילוני, כי, בבית הספר מלמדים, "מחללה מות יומת" בלי להסתתר מאחורי קלישאות, בלי התיפיפות, פשוט וקל, מי שמחלל שבת, אם היה בית דין, צריך להרוג אותו, וילד חילוני, עם כל הכבוד לאמא שלו שרוצה חינוך דתי כי הוא יותר טוב/ יותר ערכי או כל סיבה אחרת, עדיין בית הספר, ומדובר על ממלכתי דתי, לא מתאים לו.
כי גם כל ההורים שם שולחים לדרך החינוך הזאת לא מעוניינים שילד שמחלל שבת יהיה יחד עם ילדיהם

אז באה אותה פרוצה (שזה הביטוי המדוייק, פרוצה לציבור) ורוצה בכוח לדחוף את ילדיה למקום עם חינוך שאוסר את הדברים הללו בדיוק,.

הפלא בעיניי למה כל אותם הורים שותקים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2021 00:18 לינק ישיר 

חכמת נשים בנתה ביתה !!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אושית רשת חרדית ובית יעקב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.