| נשלח ב-1/9/2021 23:57 |
|
| |
רשת הגנים של אגו"י בעושק נוסף
רשת הגנים שע"י אגו"י החליטה להתעמר ולעשוק את העוזרות והסייעות.
בחוזה חדש שהוציאו, הם מחייבים את העוזרות לחתום על כללים והוראות חדשות.
מעכשיו, חובה על עבודה בימי החנוכה, בחודש ניסן עד ערב פסח, וחודש של החופש הגדול - ללא תשלום נוסף, זאת כאשר עד היום בתקופות האלה הם היו מקבלות משכורת רגילה, ובמקרה של קייטנה היו מקבלות תוספת תשלום. (משום מה, לגננות הוסיפו תשלום, והם אמורות לקבלת תוספת שכר של 75 שקלים לשעה בתקופות הנ"ל, והעוזרת - 0.)
כ"בונוס" הורידו להם עוד חצי שעה עבודה בחודש. כך שגם השכר העלוב שהיו מקבלות, גם הוא יצטמק לו.
חופצה. עזות. שחיתות. פשוט מצאו להם קבוצה של עובדים שאפשר להתעמר בהם, כי הרי תמיד תהיה איזו בחורה צעירה שתסכים לקחת את העבודה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 02:59 |
|
| |
יצחק גולדקנוף הוא מנכ"ל הרשת הוא חסיד גור שמתנהל לכאורה לפי דרך גור אנכי ולא יהיה לך !! וכל מה שלא הולך עם כוח הולך עם עוד קצת כוח !! גולדקנוף שמינה את עצמו למזכיר ועדת השבת וארגן חרם שקרי נגד חנות שפע שוק ועוד עלילות מרושעות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 07:16 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
יצחק גולדקנוף הוא מנכ"ל הרשת הוא חסיד גור שמתנהל לכאורה לפי דרך גור אנכי ולא יהיה לך !! וכל מה שלא הולך עם כוח הולך עם עוד קצת כוח !! גולדקנוף שמינה את עצמו למזכיר ועדת השבת וארגן חרם שקרי נגד חנות שפע שוק ועוד עלילות מרושעות
|
|
לא שאני מחזיקה מהאיש הנ"ל שמקיים בהידור את "אנוכי ולא יהיה לך", אבל,, זה עסק פרטי שלו, אותו הוא הקים, עומד בניהולו, משלם את הוצאותיו, ומנסה להרוויח כמה שיותר, (במקרה הזה) לא שהוא משתלט על רכוש ציבורי כדי לעשוק את הציבור, הנל פתח עסק, וזכותו לקבוע את תנאי העבודה ואת השכר, על רמי לוי שמעסיק בשכר מינימום, כולל בערבי חג, בתת תנאים, יש לך גם טענות? על הטייקונים שבמחי תספורת גזלו מכל הציבור את שווי הפנסיות והחסכונות בשביל אורח חיים ראוותני שלהם, יותר מתאימים להגדרה "אנוכי, ולא יהיה לך" זה עסק לכל דבר, ואמור להיות רווחי לבעלים. תפתחי רשת מתחרה, ותשלמי לגננות שאצלך פי 3. ( ולצד השני, מישהו הכריח אשה להיות גננת? וללכת דווקא לרשת מסויימת? השוק מתאפיין בהיצע וביקוש, על עבודה מסויימת מבקשים כך וכך כסף, ועל השניה משלמים יותר (משכורת תלת שנתית של גננת על חודש אחד כמו בנמל אשדוד) מה הכישורים והיכולות של אותה גננת שבחרה בעבודה (המפרכת ומלאת האחריות) הזאת שבחרה דווקא בזה. אה, הוא משלם שכר מינימום? (לא מידיעה, רק לדוגמא, אין לי מושג מה משלמים לגננות) הוא בעצם אומר לך, 'הייתי משלם לך פחות, אבל זה לא חוקי' לגזול, ועוד באופן חוקי, זה להשתלט על מפעל/ חברה שבנה אדם באשר אצבעותיו ולאלץ אותו לשלם יותר בדרך של סחיטה באיומים (וגם זה חוקי) למנוע ממנו לפטר עובד שסרח/ לא יעיל, בשם השוויון או בקיצור *וועד העובדים* נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 07:18 |
|
| |
תוקן על ידי מפוטרת ב- 02/09/2021 07:19:59
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 07:37 |
|
| |
התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 07:53 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה. |
|
אז מה הבעיה, בית הדין לעבודה סוגר תיקים 'מחוסר עניין לציבור'??? ולניק ששאל אותי בתיבה האישית, עבדתי במיזם שהתפתח לכיוון שפחות רציתי, מכיוון שבתנאי החוזה, במידה וצד מפסיק באמצע המיזם, אז סכום הפיצויים הוא כך וכך. ייחלתי במשך תקופה ארוכה, ליום בו אשמע את המילים *את מפוטרת*, מה שלבסוף לא קרה. באותה העת פתחתי את הניק בהשראה שאולי זה יחול עלי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 08:28 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | יצחק גולדקנוף הוא מנכ"ל הרשת הוא חסיד גור שמתנהל לכאורה לפי דרך גור אנכי ולא יהיה לך !! וכל מה שלא הולך עם כוח הולך עם עוד קצת כוח !! גולדקנוף שמינה את עצמו למזכיר ועדת השבת וארגן חרם שקרי נגד חנות שפע שוק ועוד עלילות מרושעות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זו לא הרשת שלו. זו רשת של אגו"י, אבל מסתבר ששניהם פועלים באותו סגנון, כי את החרדיות אפשר לעשוק ולהתעמר בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 08:29 |
|
| |
| מפוטרת כתב: |  |
תוקן על ידי מפוטרת ב- 02/09/2021 07:19:59 |
|
לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 08:30 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה. |
|
אתה בטוח? לכאורה הטענה להרעה בתנאים לעובדות קיימות, אבל עובד חדש הם לא מחוייבים לשלם על חופשות שהיו בעבר. אשמח לדעת אם ברור לך שמדובר בתנאים מנוגדים לחוק. כמובן שלא פשוט לתבוע אותם, כי כל מי שניסה להתארגן בעבר, פוטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 09:12 |
|
| |
לגברת מפוטרת:
כל השוואה בין הגנים פה לרמי לוי בטעות יסודה, היות והרשת נהנית מתקציבים מטורפים מכספי כולנו, יש הרבה יותר תביעה שיתייחסו לעובדות כמו שצריך...
(בואי נתחיל בזה שזה מונופול, כי כמובן שרשת מתחרה שתנסה לתת יחס טוב יותר לסייעות ישר תקבל פשקווילים שהיא "לא בהשקופה" במקרה הטוב, ובמקרה הרע "שלוחי הציבור" בכנסת ידאגו לגרום להם ל"בעיות בירוקרטיות" באישורים ובקבלת התקציבים עד שיתחרטו על היום בו נולדו....)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 09:24 |
|
| |
כל שנה הם בשוק שהצהרון מתחיל... ההרשמה בתחילת החופש - הכסף יורד מיד אבל הצהרון מתחיל רק שבוע אחרי תחילת שנת הלימודים.... תמיד עם אותו סיפור שלא הספיקו להתארגן ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 09:26 |
|
| |
| מברר12 כתב: |  | התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה.
אתה בטוח? לכאורה הטענה להרעה בתנאים לעובדות קיימות, אבל עובד חדש הם לא מחוייבים לשלם על חופשות שהיו בעבר. אשמח לדעת אם ברור לך שמדובר בתנאים מנוגדים לחוק. כמובן שלא פשוט לתבוע אותם, כי כל מי שניסה להתארגן בעבר, פוטר. |
| כן. ראה באתר של 'איתך מעכי'.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 09:53 |
|
| |
momeir
| מפוטרת כתב: |  | | שרית560 כתבה: |  |
יצחק גולדקנוף הוא מנכ"ל הרשת הוא חסיד גור שמתנהל לכאורה לפי דרך גור אנכי ולא יהיה לך !! וכל מה שלא הולך עם כוח הולך עם עוד קצת כוח !! גולדקנוף שמינה את עצמו למזכיר ועדת השבת וארגן חרם שקרי נגד חנות שפע שוק ועוד עלילות מרושעות
|
|
לא שאני מחזיקה מהאיש הנ"ל שמקיים בהידור את "אנוכי ולא יהיה לך", אבל,, זה עסק פרטי שלו, אותו הוא הקים, עומד בניהולו, משלם את הוצאותיו, ומנסה להרוויח כמה שיותר, (במקרה הזה) לא שהוא משתלט על רכוש ציבורי כדי לעשוק את הציבור, הנל פתח עסק, וזכותו לקבוע את תנאי העבודה ואת השכר, על רמי לוי שמעסיק בשכר מינימום, כולל בערבי חג, בתת תנאים, יש לך גם טענות? על הטייקונים שבמחי תספורת גזלו מכל הציבור את שווי הפנסיות והחסכונות בשביל אורח חיים ראוותני שלהם, יותר מתאימים להגדרה "אנוכי, ולא יהיה לך" זה עסק לכל דבר, ואמור להיות רווחי לבעלים. תפתחי רשת מתחרה, ותשלמי לגננות שאצלך פי 3. ( ולצד השני, מישהו הכריח אשה להיות גננת? וללכת דווקא לרשת מסויימת? השוק מתאפיין בהיצע וביקוש, על עבודה מסויימת מבקשים כך וכך כסף, ועל השניה משלמים יותר (משכורת תלת שנתית של גננת על חודש אחד כמו בנמל אשדוד) מה הכישורים והיכולות של אותה גננת שבחרה בעבודה (המפרכת ומלאת האחריות) הזאת שבחרה דווקא בזה. אה, הוא משלם שכר מינימום? (לא מידיעה, רק לדוגמא, אין לי מושג מה משלמים לגננות) הוא בעצם אומר לך, 'הייתי משלם לך פחות, אבל זה לא חוקי' לגזול, ועוד באופן חוקי, זה להשתלט על מפעל/ חברה שבנה אדם באשר אצבעותיו ולאלץ אותו לשלם יותר בדרך של סחיטה באיומים (וגם זה חוקי) למנוע ממנו לפטר עובד שסרח/ לא יעיל, בשם השוויון או בקיצור *וועד העובדים* נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את מקשקשת שטויות! התקציב ברובו מגיע מהמדינה! כל בתי הספר התיכוניים בארץ (בניגוד ליסודיים) הם פרטיים. כלומר כולם שייכים ל 'עמותות' , 'רשתות' , 'עיריות' וכדו' אף אחד מהם לא מעלה על דעתו להתעשר בצורה חזירית על חשבון העובדים. מקימים מוסד חינוכי מסיבות אידאולוגיות ולא כדי להתעשר. ה-ז-ב-ל הזה מנצל נשים חרדיות בצורה מגעילה ומקוממת , כי הוא יודע שאין להן ברירה, הזבל הזה יודע שהן לא תפננה ללא הסתדרות המורים וגם לא לבתי משפט. ובתכל'ס זה גועל נפש של התנהגות! מתאים לכת שסיסמתה היא: " אנוכי - לא יהיה לך "
גם אם לדעתך זה חוקי זה מזכיר לי את השאלה לגבי צ'ולנט שנפל לתוכו חתיכת 'צואה' כשר! אבל מסריח!
תוקן על ידי momeir ב- 02/09/2021 09:57:56
תוקן על ידי momeir ב- 02/09/2021 10:00:50
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 10:17 |
|
| |
לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל מה הגורם שהעסקה פוגענית כזו נפוצה דווקא במערכת החינוך החרדית? גם אם זה לא מונופול לפי הגדרת החוק, האם זה לא מונופול למעשה? האם כל אחד שרוצה לפתוח גן פרטי חרדי או רשת חרדית יכול לעשות זאת או שיש חסמים פוליטיים (או קריאות קודש למיניהן)?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 11:27 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה.
אתה בטוח? לכאורה הטענה להרעה בתנאים לעובדות קיימות, אבל עובד חדש הם לא מחוייבים לשלם על חופשות שהיו בעבר. אשמח לדעת אם ברור לך שמדובר בתנאים מנוגדים לחוק. כמובן שלא פשוט לתבוע אותם, כי כל מי שניסה להתארגן בעבר, פוטר.כן. ראה באתר של 'איתך מעכי'. |
|
מה בדיוק האתר הזה? נשמע משהו פמיניסטי ואולי גם שמאלני?
בכל אופן, תוכל להפנות למקום ספציפי באתר התחייסות לנושא? כי לא מצאתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2021 11:33 |
|
| |
| מברר12 כתב: |  | התנאים המובאים כאן הם בניגוד לחוק. ועל כן אין משמעות חוקית לחתימה על החוזה הזה.
אתה בטוח? לכאורה הטענה להרעה בתנאים לעובדות קיימות, אבל עובד חדש הם לא מחוייבים לשלם על חופשות שהיו בעבר. אשמח לדעת אם ברור לך שמדובר בתנאים מנוגדים לחוק. כמובן שלא פשוט לתבוע אותם, כי כל מי שניסה להתארגן בעבר, פוטר.כן. ראה באתר של 'איתך מעכי'.
מה בדיוק האתר הזה? נשמע משהו פמיניסטי ואולי גם שמאלני?
בכל אופן, תוכל להפנות למקום ספציפי באתר התחייסות לנושא? כי לא מצאתי.
|
|
מצאתי שם חוברות מיוחדת בענין. אגב, האם רשת הגנים של אגו"י נחשבת כמוכר שאינו רשמי או כמוסד פרטי?
|
|
|
|
|