בית פורומים בחדרי חרדים

רשת הגנים של אגו"י בעושק נוסף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/9/2021 16:36 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לגברת מפוטרת:

כל השוואה בין הגנים פה לרמי לוי בטעות יסודה, היות והרשת נהנית מתקציבים מטורפים מכספי כולנו, יש הרבה יותר תביעה שיתייחסו לעובדות כמו שצריך...

(בואי נתחיל בזה שזה מונופול, כי כמובן שרשת מתחרה שתנסה לתת יחס טוב יותר לסייעות ישר תקבל פשקווילים שהיא "לא בהשקופה" במקרה הטוב, ובמקרה הרע "שלוחי הציבור" בכנסת ידאגו לגרום להם ל"בעיות בירוקרטיות" באישורים ובקבלת התקציבים עד שיתחרטו על היום בו נולדו....)

מונופול?
אני מכירה עוד באיזור ירושלים שאין קשר ביניהן,
אגודת ישראל (שנאמר פה שלא קשור אליו)
מג"י
קריית הילד
מעין החינוך התורני
חבד
עץ הדעת

ושוב,
אף אחד לא הכריח גננת לעבוד אצלו, כמו שאף אחד לא הכריח הורה לשלוח אליו,
יש לך בעיה עם השכר והתנאים, אל תשלחי קו"ח, תלכי למקום מתחרה,
כואב לך השכר הלא משולם לגננות, אל תרשמי לשם את ילדתך,
אם שלחת קורות חיים/ את היקר לך מכל, את שותפה 'לפשע'

לא מתייחסים לעובדות כמו שצריך?, בית הדין לעבודה חוזר עוד מעט מהפגרה.
אבל לא אתה תקבע מה צריך..

תקציבים של כולנו, מילים גדולות וחלולות, התקציבים מתחלקים לפי הילדים,
(בשונה מתקציב הספורט שמגיע מהכיס של כולנו ומחולק שלא ביושר)

כשבן אדם מנהל מפעל חיים, גם עם זה על חשבון תקציבים, צפוי שהוא ירצה לעשות רווח אישי, (בעירייה בעיר חרדית מסויימת בחרו חברת דלק מסויימת, רק בגלל שיש לה תחנה בכניסה למירון, והרכב של ראש העיר נצפה שם יותר מאשר איש מירון וותיק...)

כמה מקבל מנהל אגף בשערי צדק מהתקציבים המטורפים שלנו? 5.5 מליון זה עלות השכר השנתית (עפ כלכליסט) ומדובר במוסד ציבורי עם גרעונות ענק....

ואגב קל להכנס לכיס של האחר, ההוא מרוויח מיליונים, ועוקץ מיליונים, ראית פעם את הדוח מאזן?
יש לך מושג בהפעלת גן כמה עלויות מטורפות יש?
אני שלחתי בביתר לרשת מתחרה לבית יעקב, ושמעתי כמה עלויות יש כדי להפוך גן לתקני, כך שאני לא נכנסת לדוח רווח והפסד *כשאין לי נתונים מדוייקים, אלא רק שמועות אינטרסנטיות*

נ.ב. אני לא מחזיקה מהאיש המדובר, ולא מהכת בה הוא חבר.
נ.ב. אין כבר שלוחי ציבור בכנסת, ליצמן וחבר מרעיו כבר לא בעמדות כוח, אצל ראש הממשלה עבאס.
ואתה מוזמן לפתוח רשת מתחרה..(מאחלים לך בהצלחה משלושת הצדדים).

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2021 17:00 לינק ישיר 

רק למען הסדר הטוב:
המנכ"ל של "רשת גני ילדים של אגודת ישראל" הוא ישראל גולומב (צ'אלמער המשתייך לדגל התורה הליטאית)
המנכ"ל של "בית יעקב - גני ילדים ומעונות יום" הוא יצחק גולדקנופף (חסיד גור)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2021 18:21 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
רק למען הסדר הטוב:
המנכ"ל של "רשת גני ילדים של אגודת ישראל" הוא ישראל גולומב (צ'אלמער המשתייך לדגל התורה הליטאית)

ידוע!
אז לכן להם מותר להתעמר ולשוק עובדות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 00:44 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
רק למען הסדר הטוב:

עכשיו הבנתי את הכותרות ביתד נאמן על כך שח"כ גפני דאג לתוספות שכר לגננות של רשת הגנים.
ושוב, מעניין למה דוקא הגננות, שגם כך מקבלות שכר מכובד, רק הן זכו בתוספת, ואילו העוזרות והסייעות, שמשכורתן כמחצית מהגננות לא זכו לשום תוספת.
(וזה בנוסף לעובדה שתיכף מגיע החופש והגננות תקבלנה משכורות כפולות, הן המשכורת הרגילה והן תשלום נוסף של 60 שקלים לשעה אם יחליטו לעבוד כ-"קייטנה", בעוד שהעוזרות לא מקבלות שום שכר בימי החופש אלא תשלום זעום באם יעבדו בקייטנה.)

תוקן על ידי מברר12 ב- 15/06/2022 00:47:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2022 04:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

רק למען הסדר הטוב:

טוב שגולדקנוף עושק הגננות לא אחראי על כל גני הילדים בארץ .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 18:45 לינק ישיר 

העושק וההתעמרות של הנהלת רשת הגנים בעוזרות והסייעות הולך ומחמיר. כל יום עם גזירה חדשה.

מישהו יודע איך ניתן לפנות לח"כ גפני??

אולי כמי שעזר להם עם הגננות יהיה לבו פתוח לשמוע ולסייע בהתעללות בעוזרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 20:07 לינק ישיר 

היה השבוע בעיתון משפחה מכתב מעניין,

"אנחנו לא מצביעים עם הגיון בריא, אלא לפי מה שהורו הרבנים,
אז בהצבעה על חוקים שהורו השולחים, אין לנו בבית דעה.

אבל באיזה זכות מצביע אותו שלוח ציבור, לדוגמא, בעד העלאת שכר המינימום, דבר שאולי (אני בטוחה שלא) מסייע לעובדים, אבל בטוח מקשה על המעסיקים??? או בעד הארכת חופשת לידה???"
הכל בשם הסוצאליזם???
זה משהו הלכתי? או כוחני?
מה השלב הבא? לחייב משכירי דירות לתת אותם למחוסרי דיור בתמורה שיתפללו עבורם?
לחייב בעלי חברה בע"מ להוציא 80 אחוז מהכנסות העסק על עובדים?

השוק בנוי בתנאי היצע וביקוש, לא דווקא חברה שמרוויחה הון גם נסחרת בבורסה כך,

צאו והתפרנסו זה מזה, זה לא אומר, תיהינה גננות בשכר מינימום, עוזרות בית מקבלות 60-100 לשעה, ועבודה הרבה יותר קלה ופחות אחריות, והביקוש, עצום.

הכל עונים לגופו של גולדקנופ, (שהצד שהוא לוקח בסכסוך עם הפורשים, מספיק כדי לסלוד מהאיש) במקום לענות לגופו של עניין,
(ואגב הוא לא היחיד, יש רשימה ארוכה של עמותות שמפעילות מעונות, וכולם מקבלים תקציבים, וברגע שהורה שולח לרשת מסויימת, הוא שותף מלא בעוקץ)
מה מונע מאותם צקצקנים לפתוח בעצמם עוד רשת, לשלוח ילדים לרשת מתחרה, כזאת שכן משלמת יותר לעובדות???
ולא חסר רשתות קיימות.

אז נכון, גולדקנופ לא הוגן, ואפילו מתנהג בכוחניות, אבל אילו תנאי השוק, **כשיהיה לו חסר עובדות, הוא יהיה מוכן/חייב לשלם כפול, **
הוא עושה משהו לא חוקי? תתבעו אותו,
(אגב, השמועה הזאת שהפיטורין בכל שנה בכדי למנוע לצבור פנסיה, לא נכון, חוק שנכנס ב2010 קובע כי עובד שחזר לעבודה בתוך 6 חודשים, נשמרים לו כל הזכויות, עובד עונתי למטיבי גוגל)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 22:01 לינק ישיר 

את מדברת על גולדקנופ ואני מדבר על גולומב... 
לא יודע מה קורה אצל גולדקנופ, אבל יודע שברשת הגנים של אגו"י ישנה הרעת תנאים חמורה ומפלה בשנתיים האחרונות.
לא מדבר על תנאים נחותים של עשרות שנים, גם לא על פיטורים (לא תקפים) בסופי שנה.
מדבר על שינויים שנעשו ונעשים בתקופה האחרונה, וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע.
ואכן, אולי זה הזמן לתביעה. אולי גם יצוגית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רשת הגנים של אגו"י בעושק נוסף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.