|
|
| נשלח ב-5/9/2021 19:43 |
|
| |
יש לי כבוד לרופאים הישראלים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 20:47 |
|
| |
קרוב לוודאי שמדובר במשפחה מהפזורה בדרום. איך אני יודע? פשוט מאד. אילו האשה ההרה הייתה מבצעת בדיקת אולטרסאונד הליקוי החמור היה מתגלה.
ניתוח מסובך ונדיר כזה, צריך היה להתבצע באחד המרכזים הרפואיים המובילים בעולם, ובידי רופאים בעלי ניסיון מהשורה הראשונה.
התאומות אמנם נשארו בחיים אחרי הניתוח, אבל מי יודע אילו נזקים נגרמו להן.
תוקן על ידי גרשום ב- 05/09/2021 20:48:33
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 21:15 |
|
| |
מצדרביעי
| גרשום כתב: |  | קרוב לוודאי שמדובר במשפחה מהפזורה בדרום. איך אני יודע? פשוט מאד. אילו האשה ההרה הייתה מבצעת בדיקת אולטרסאונד הליקוי החמור היה מתגלה.
ניתוח מסובך ונדיר כזה, צריך היה להתבצע באחד המרכזים הרפואיים המובילים בעולם, ובידי רופאים בעלי ניסיון מהשורה הראשונה.
תוקן על ידי גרשום ב- 05/09/2021 20:48:33 |
|
ואם הליקוי היה מתגלה, אז מה היו עושים? (יש מה לעשות בתקופת ההיריון חוץ מאשר לרצוח אותם?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 21:18 |
|
| |
מצדרביעי
ולכן ההנחה שלי שמדובר במשפחה מהפזורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 21:27 |
|
| |
ישנם רבים מהפזורה החרדית בדרום שלא עושים בדיקות...
| גרשום כתב: |  | מצדרביעי
ולכן ההנחה שלי שמדובר במשפחה מהפזורה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2021 21:28 |
|
| |
קלעפער
| מצדרביעי כתב: |  | קרוב לוודאי שמדובר במשפחה מהפזורה בדרום. איך אני יודע? פשוט מאד. אילו האשה ההרה הייתה מבצעת בדיקת אולטרסאונד הליקוי החמור היה מתגלה.
תוקן על ידי גרשום ב- 05/09/2021 20:48:33
ואם הליקוי היה מתגלה, אז מה היו עושים? (יש מה לעשות בתקופת ההיריון חוץ מאשר לרצוח אותם?) |
|
להשאירם להיוולד זה רצח מתמשך...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|