|
|
| נשלח ב-20/9/2021 16:11 |
|
| |
בס"ד משמח לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ומתאוששת לאט לאט... מאחלת לך רפואה שלמה בקרוב וחג סוכות שמח ומאיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2021 22:33 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד משמח לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ומתאוששת לאט לאט... מאחלת לך רפואה שלמה בקרוב וחג סוכות שמח ומאיר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חייכנית, בתתימן לא זקוקה לעוד כמה עיצות והדרכות, שיהיה לה ככה לסיום, ושתשאר לנו בריאה וחזקה ותפזר לנו פרחים ?
את הויטמינים והדבש חשוב לקחת, נכון ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 21/09/2021 22:33:59
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2021 23:30 |
|
| |
בס"ד מועדים לשמחה  בהחלט שכן, לדעתי חשוב שתקח תמיד את מה שד"ר זלנקו כתב למניעת הדבקה, עבור מי שבסיכון גבוה.. מכיוון שהבנתי שזריקה זו הורסת את המערכת החיסונית ואף יש סכנה להידבק בוירוסים אחרים/ שפעת שעלולה להחמיר. כך שתמיד טוב להישמר יותר במצבים כאלו וכמובן שד"ר מיכל הרן מביאה טיפים בחוברת (מצורף בנספח א') איך לחזק גוף כשמחלימים... היום גם ראיתי מודעה על תוסף תזונה מעניין הקרוי "תמצית המגה מורינגה" מבית פרפקט טבע. מקודם כל, החברה הזו מדהימה והספיגה של המוצרים שלה מעולה. בעבר קניתי מולטי ויטמין של חברה זו והרגשתי שזה מביא לי אנרגיות וחוזק, ישר לאחר שנטלתי את התוסף. כך שזה בהחלט חברה עם מוצרים איכותיים ביותר. התוסף הזה מכיל: ריכוז גבוה במיוחד של סידן, חלבון, חומצת אמינו וכן ויטמינים ומינרלים רבים כגון: E.C.D.B ברזל, אומגה 3, אומגה 6, אשלגן ועוד ובנוסף הינו עשיר ב 46 נוגדי חימצון ו36 נוגדי דלקות. וכן מצויין שזה גם נלחם במחלות חורף ומנקה רעלים וכו' זה בהחלט נשמע מוצר איכותי ונשמע כמשהו שמומלץ לאנשים שמרגישים חולשה לאחר חולי/שרוצים לחזק את הגוף ב "בוסטר" טבעי ואמיתי. הפרטים שלהם: 1700-500-005וכמובן שויטמין D ודבש חשוב לקחת כל יום בתקופה זו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/09/2021 23:42:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2021 05:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד מועדים לשמחה  בהחלט שכן, לדעתי חשוב שתקח תמיד את מה שד"ר זלנקו כתב למניעת הדבקה, עבור מי שבסיכון גבוה.. מכיוון שהבנתי שזריקה זו הורסת את המערכת החיסונית ואף יש סכנה להידבק בוירוסים אחרים/ שפעת שעלולה להחמיר. כך שתמיד טוב להישמר יותר במצבים כאלו וכמובן שד"ר מיכל הרן מביאה טיפים בחוברת (מצורף בנספח א') איך לחזק גוף כשמחלימים... היום גם ראיתי מודעה על תוסף תזונה מעניין הקרוי "תמצית המגה מורינגה" מבית פרפקט טבע. מקודם כל, החברה הזו מדהימה והספיגה של המוצרים שלה מעולה. בעבר קניתי מולטי ויטמין של חברה זו והרגשתי שזה מביא לי אנרגיות וחוזק, ישר לאחר שנטלתי את התוסף. כך שזה בהחלט חברה עם מוצרים איכותיים ביותר. התוסף הזה מכיל: ריכוז גבוה במיוחד של סידן, חלבון, חומצת אמינו וכן ויטמינים ומינרלים רבים כגון: E.C.D.B ברזל, אומגה 3, אומגה 6, אשלגן ועוד ובנוסף הינו עשיר ב 46 נוגדי חימצון ו36 נוגדי דלקות. וכן מצויין שזה גם נלחם במחלות חורף ומנקה רעלים וכו' זה בהחלט נשמע מוצר איכותי ונשמע כמשהו שמומלץ לאנשים שמרגישים חולשה לאחר חולי/שרוצים לחזק את הגוף ב "בוסטר" טבעי ואמיתי. הפרטים שלהם: 1700-500-005וכמובן שויטמין D ודבש חשוב לקחת כל יום בתקופה זו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/09/2021 23:42:11 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 00:13 |
|
| |
בס"ד
הזריקה "נגד" הקורונה.
המערכת החיסונית הטבעית שלנו מספקת הגנה של 99.998% מפני וירוס זה וכן אף מהמוטציות. (אף הCDC כתב זאת.)
אף מי שמשווק את הזריקה מודה "שההגנה" היא 95% וכן כבר פרסמו לאחרונה, שלאחר מחקר ובדיקה על המוזרקים, התברר שזה לא כפי שחשבו בהתחלה, אלא מגן רק ב70% ואף ניתן לחלות קשה.(פרטים בעלון) כך שאף הם מודים בעקיפין שזה מגן פחות מהמערכת החיסונית הטבעית(ובעצם הורס אותה) ואף לא מגן מפני חולי קשה.
(כשמנהלי מחלקות קורונה, ציינו שזו לא מחלה לצעירים, אלא מסוכנת מעט יותר לאלו שמעל גיל 50 ובעיקר לאלו שמעל גיל 75ואם צעירים הגיעו לבתי חולים רובם היו במצב קל(אך הוגדר כקשה רק בגלל הנחיות שגויות מארגון "הבריאות" העולמי) ונדיר במצב בינוני. אך כרגע ייתכן שאכן מצבם, אף של צעירים, באמת קשה בגלל תופעת הADE.)
ד"ר שון ברוקס, (פרטים בנספח א') אף ציין שזריקה ראשונה הורסת ב 15% את המערכת החיסונית. השניה ב 35% והשלישית, הורסת לגמרי והופכת את המוזרק למעשה לתלותי לגמרי בזריקות בוסטר וכן מסכנת במוות תוך 5 חודשים עד 5- 6 שנים. בגלל קרישי דם שזריקה זו יוצרת אצל רבים מהמוזרקים/ סכנת ה ADE וסכנות רבות שיש בטכנולוגיה זו.
אם תרצה לקבל פרטים על כך, אתה מוזמן להקשיב לפרופסורים ולדוקטורים המומחים מחו"ל, שקצת חקרו ולמדו לעומק על הנושא.
(בנספח א' ובעלון המקורי, שצירפתי לכאן- בעמוד 1)
לכן ד"ר זלנקו, שחקר את הנושא עם מומחים רבים מבקש מכל המוזרקים לקחת את הנושא ברצינות ולראות את עצמם, עם מערכת חיסונית של זקן בן 90. שבסיכון גבוה לחלות קשה, במקרה של הדבקה ולכן צריכים תרופות מניעתיות כפי שציין בפרוטוקול וכן כשחולים לטפל בהקדם.
חשוב לציין שכרגע השלטון שינה הגדרות ומחוסנים ב2 זריקות- נקראים לא מחוסנים, מכיוון שלא לקחו את הזריקה ה3. וגם אם לקחו זריקה 3, עד שלא עבר שבועיים, הם בהגדרת "לא מחוסנים".(ואף כשעובר שבועיים הם עדיין משקרים- אף הCDC מבצע זאת. פרטים בנספח א')
כך שכשהעיתונות אומרת "לא מחוסנים תופסים מיטות למחוסנים", כוונתם לרוב, לכך שמחוסנים ב2 זריקות, תופסים מקום לנפגעי הזריקה ה3". כך שכרגע רבים שחולים בגלל תופעת הADE או נפגעים קשה בליבם, כתוצאה מהזריקה, מדווחים בצורה שיקרית, כ"לא מחוסנים" במידע המסכן חיים של צעירים רבים.
(עפ"י עדויות של רופאים, כך היה גם ב"מבצע החיסונים" הראשון, שאף נפגעי הזריקות נקראו "לא מחוסנים" רק כי לא עברו שבועיים ממועד ההזרקה השניה, למרות שהנפגעים מילאו את בתי החולים בגלל 22 תופעות הלוואי, שביניהם נזק בלתי הפיך ללב/ שבץ בגלל קרישי דם/ שיתוקים, תופעת הADE שיש כאלו שחוו ישירות לאחר הזריקה, פרכוסים קשים ועוד!)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2021 00:27:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 00:32 |
|
| |
בס"ד
הנה המידע החשוב שמסתירים מכולנו בתקשורת הנשלטת:
סגן נשיא ארגון הבריאות העולמי באירופה, כריסטיאן פרו.
מציין שהרופאים בישראל, בשיחות לבכירים בעולם הרפואה מחו"ל, מספרים על מצב קשה אצל המחוסנים. כשהם בסיכון גבוה וצריכים להישמר יותר מהמוטציות שיוצרים המחוסנים החדשים(שהרי הזריקות יוצרות מוטציות עפ"י פרופסורים מומחים בעולם המדע.)
הפרטים:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2021 00:35:53
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 00:44 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
החיסון פג אחרי כחמישה חודשים. עברת רק חיסון אחד ? הכי טוב להתפלל בבית, ככה הלב שלך נקי שלא הדבקת אף אדם, אולי את יכולה לעשות לך מבנה מניילון קשיח ולסעוד עם כל המשפחה המתוקה בסביבות כיפור ובסוכות ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אם תקרא את החומר לעומק וכן תקשיב לדיוני הFDA(נמצא בעלון) מלכתחילה לא נבדק/ הוכח שזה מונע הדבקה/ הידבקות.
אלא אולי אמור להפחית סמפטומים של שיעול/ נזלת.אך מסכן בחולי קשה יותר בגלל תופעת הADE/ סרטן/ מחלות קשות אחרות. וכן טכנולוגיה חדישה זו,לא עברה את שלב הניסוי בחיות בהצלחה.
כשד"ר הוסטי, מנהל בי"ח ביוסטון טקסס, ציין שחקר זאת וזריקה זו לא מונעת הדבקה/ הידבקות. וכן מסכנת בחולי קשה יותר עד מוות בגלל תופעת הADE ואף ציין שזה לא נקרא חיסון. אלא "טיפול גנטי ניסיוני מסוכן". חשוב שתקשיב לדבריו ותלמד יותר מידע מקצועי על הנושא, מרופאים שבאמת חקרו לעומק ואיכפת להם מאיתנו.
דבריו:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2021 00:56:29
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 01:18 |
|
| |
בס"ד
אף התקשורת שקוראת למחוסנים ב2 זריקות "לא מחוסנים", מודה: כל המתים החודש שמתחת לגיל 60, לא חוסנו במנה השלישית!(שז"א שאם רוב החולים קשה, עפ"י עדות הרופאים, הם אנשים שהוזרקו ב2 זריקות, זה אומר שהם בעיקר רוב הנפטרים!)
שז"א הם מודים שצעירים רבים מתו "מקורונה" למרות שחוסנו!(כשד"ר זלנקו טוען שזה בגלל תופעת הADE!וכן ייתכן שחלק מהצעירים הנ"ל מתו,תוך שבועיים מהזריקה השלישית וגם נכללים ברשימת ה"לא מחוסנים"!)
כשאנשים שוכחים נתון חשוב: נדיר שצעירים מתחת לגיל 60 מתים מקורונה. אלא ממוצע גיל המוות מקורונה/ עם קורונה, הוא: 81.(פרטים בקובץ 12)
כך שאם הזריקה הייתה "מתפוגגת", היינו אמורים להיות לפחות במצב שיוויוני בין המחוסנים, ללא מחוסנים. אך אם רופאים (שדוברים אמת) מציינים שרוב החולים קשה, הם מחוסנים ב2 זריקות וכן אף בעיתון מציינים שכל המתים הצעירים, הם דווקא אלו שחוסנו. זה אומר משהו...
ייתכן שהמידע על הנפטרים, נועד כדי להפחיד צעירים רבים להיכנס לניסוי המסוכן לזריקת בוסטר 3, אך עדיין אף אם חלקם/ רובם מבריאים בסוף, חשוב לא לקחת סיכון(במיוחד מי שהוזרק) ולשמוע לד"ר זלנקו, שמציין שכל מי שהוזרק בסיכון גבוה ואף לברר על קבלת תרומת דם פלזמה ממחלים. (ניתן לברר אצל דוקטורים מומחים, על בטיחות הנושא ואף לבקש תרומת דם ממחלים, דרך העיתון, בתשלום וכו'.)
ד"ר זלנקו בעד תרופות בטוחות, שבשימוש מעל 40 שנה כמו איבמרקטין או כלורקיין
וכן אני אישית, בעד לבדוק גם את נושא קבלת נוגדנים טבעיים ולא בעד זריקת בוסטר מסוכנת/ התרופה הניסיונית רג'רון שמגישה(עפ"י המידע שקראתי) קוקטייל נוגדנים מלאכותיים סינטטים, שנוצרו מעכברים ובני אדם, כשציינו שזה כמו "חיסון פסיבי" (אין לדעת האם אכן טראמפ ניסה זאת/ שזה שקר תקשורתי. ואין לדעת האם טראמפ בצד שלנו/ בצד המושחתים ורק עושה משחקים פסיכולוגיים. כך שחשוב לחקור עם ד"ר זלנקו האם אכן קיבל תרופה זו, הוא יודע את כל הסודות.כשצריך לחשוד מדוע השלטון מעוניין דווקא בזריקות/ בנוגדנים סינטטיים, העיקר לא תרופות בטוחות וזולות שהוכיחו יעילות ובטיחות ומומלצות ע"י טובי הרופאים בעולם וכן מדוע הם לא מעודדים תרומת דם ממחלימים, אלא ההיפך הורסים את דמם וכופים עליהם זריקות מסוכנות! כך שאם השלטון חשוד בשחיתות רבה כ"כ כשלא עוצר ניסוי מסוכן זה, פתי יאמין וייקח תרופות ניסיוניות חדשות ללא מחקר מעמיק. כשייתכן שתרופה זו היא בדיוק כמו לקבל זריקה/ תרומת דם ממחוסן, מבחינה בטיחותית, כשאין לדעת האם נוגדנים סינטטיים אלו לא הורסים את הדם והמערכת החיסונית יותר, כפי שהזריקה יוצרת/ מסכנת בתופעת הADE/ מזיקים לפוריות/ תופעות לוואי אחרות. כשבדיוק כמו הזריקה, ניתנה לה רק היתר שימוש לשעת חירום, כך שזה לא בטוח לשימוש לגמרי, אלא במחקר ולכן עדיף מלכתחילה לדרוש תרופות בטוחות שד"ר זלנקו המליץ וכן עדיף נוגדנים טבעיים על סינטטיים. וכמובן שאם חושבים להשתמש בתרופה זו, חשוב לברר לפני עם דוקטורים בכירים מחו"ל ורבני העדה החרדית(דרך ארגון "(חסדי עמרם", שיש להם קשרים עם פרופסורים בכירים בעולם. כשבעיקר חשוב לברר עם דוקטורים מגרמניה, מכיוון ששם ביצעו ניסוי בתרופה זו על זקנים(פרטים בקובץ 4 בעלון). כך שאולי היא בטוחה ויעילה או שלא ורק רצון השלטון שם (ואף כאן)לדלל זקנים(ואף צעירים) ואין להם כל בעיה לשלם באופן חד פעמי, מעט יקר לצורך יעד חשוב זה...וכן אם זה נוסה על זקנים אין לדעת האם זה פוגע בפוריות/ לא והאם בטוח לגמרי שלא מופיע תופעת הADE.)
הפרטים מהתקשורת: (כשזה לא המקור היחידי, אלא יש מידע נוסף שאכן המצב קשה יותר אצל המוזרקים ב2 זריקות, בנספח א')
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2021 02:17:10
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 01:51 |
|
| |
בס"ד סרטון מושקע המלא בעדיות על נפגעי הזריקה הניסיונית, למי שעדיין מדמיין שזה "בטוח לשימוש לגמרי". המידע: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 02:13 |
|
| |
בס"ד
ועוד עדות על פרכוסים קשים אחרי הזריקה.(ולא כולם מבריאים מזה!)
וכן על אישה צעירה, שהשתתקה בראש ובצוואר ואינה יכולה להרים את ראשה, כלל. כשאין לרופאים שום מענה רפואי. בסרטון רואים אותה יושבת מחוץ לבית חולים, בוכה על סבלה הרב ועל כך שאין לרופאים כל פתרון עבורה. (כשד"ר מיכל הרן, המומחית הכמעט יחידה בארץ לשרירים, ציינה שזריקה זו עלולה לגרום לשיתוקים רבים, בגלל שחלבון הספייק עלול לפגוע בשרירים, לא האמינו לה. אך כך קורה במציאות לרבים בארץ ובעולם. אך השלטון מצנזר זאת מהעם, רק בגלל ההסכם עם פייזר(וכמובן תוכניות נסתרות ל30 שנה...)!
* וכן יש עדויות על בן צעיר שמת לאחר הזריקה וכן בחורה צעירה(בחו"ל) כשההורים בוכים בסרטון וקוראים לא לגעת בזריקה מסוכנת זו.(מי שמעוניין בסרטון זה שישלח מייל. אין לי קישור לשיתוף)
הסרטון:(* מכיל אישה, לא ממש צנועה)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/09/2021 02:25:09
|
|
|
|
|