|
|
| נשלח ב-30/9/2021 18:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 22:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 22:45 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
במקרה שלך רק זכות אבות תעזור |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 00:34 |
|
| |
בס"ד
למרות שבד"כ אני מגישה מידע רפואי, חשוב לא להיות תמימים וגם לדעת מידע חשוב שעלול להסביר מדוע כופים על בני האדם בארצנו, זריקה ניסיונית מסוכנת. שלמרות שלא בטוחה כלל לשימוש ולא יעילה, ממשיכים לבצע זאת באכזרות רבה, תוך הסתרת נזקי הזריקה והמוות הרב שזה יוצר! ואף מבצעים לדעת מומחים, "ניסוי חברתי" ובודקים האם רוב העם יסכים ע"י הפחדות ואיומים, לבצע הליך מסוכן זה גם ללא אישור הFDA, דבר שיסלול את דרכם לניסויים מסוכנים יותר בעתיד ח"ו.
מצו"ב מסמך צבאי, המגיש מידע לתמימים שלא מבינים שהשלטון כנראה, לא מעוניין באמת "למגר" את ה"מגיפה"...(שנפטרו בה עד תחילת מבצע החיסונים, 3,000 בעיקר זקנים ואנשים עם מחלות רקע, שמנהלי מחלקות קורונה מציינים ש33% מתו ממחלות אחרות ונרשמו "בטעות" כמתי קורונה. ואף את רובם שאכן מתו מקורונה, היה ניתן להציל ע"י תרופות שמנעו בכוונה, כדי לנפח את "המגיפה")
מכיוון שרצונם (והם לא מסתירים כרגע את רצונם) שכל חצי שנה, כולם יזריקו וכך לדעת רבים, הם יחליטו מי יחייה ומי ימות(ידולל). מי יביא ילדים ומי לא. (ולכן דוקטור זלנקו מציין שהם, כופרים הרוצים להחליף את הקב"ה ולשלוט בחיי בני אדם!)
כי "המגיפה" האמיתית לדעתם זה בני האדם "שמציפים את העולם".
כשצריך "לשטח את העקומה", של "ריבוי" בני האדם בעולם ובעיקר אצל אנשים שמביאים יותר מדי ילדים כמו באפריקה/ במקומות אחרים,( כמו חרדים/ דתיים והם לא מסתירם את דעתם על "בעיית הריבוי החרדי"!).
כך שלדעתם, אנחנו בעיקר "הנגיף" ובנו הם רוצים להילחם. כך שגם אם סין ושותפיהם הפיצו וירוס בזדון, המטרה היא לא להבריא, אלא ע"י הפחד לדחוק בנו לקחת זריקות שרק גורמות לחולי לפרוץ ע"י מוטציות שהן מייצרות(עפ"י בדיקת פרופסורים בכירים!) ואף מסכנות במוות ועקרות המונית ח"ו.
שכל זה יוצר שליטה על חיינו ושליטה עוברת דרך פחד. והרי ידוע שאנשים מסכימים לבצע הליך רפואי מסוכן רק אם הם מפחדים/ רוצים לחזור לחייהם.
כך שהשלטון, לדעת רבים, לעולם לא רוצים למגר את "המגיפה"/ להחזיר את החיים לשגרה לגמרי, גם אם אנחנו רוצים בכך. כי רק ע"י הפחדות על מגיפה קיימת/ תנאים של תו ירוק, אנשים "יסכימו" לעשות הליך רפואי ולקחת זריקה מסוכנת זו, שעלולה להזיק לצמיתות/ לעקר/ להרוג את המוזרק, כשלוקח סיכון זה, כל חצי שנה. וכמובן ע"י הפחד מ"המגיפה", הם גם מעוניינים תמיד לשלוט בנו ע"י חוקי חירום, בשלטון דיקטטורי. שהרי הם באים למטרה "קדושה" להציל את האנשים "ממוות"...
וכך כנראה הם רוצים "למגר" את עקומת צמיחת האוכלוסין בעולם, בלי שנוכל לנקום/ לשים אותם בכלא וכמובן שלצורך שיסוע העם ושליטה, הם חייבים למצוא "את האשם" ולכן יאשימו את "הלא מחוסנים"/ זן מסתורי, בכך שהמגיפה פורצת שוב ושוב, כשהם בעצמם יוצרים זאת ע"י הזריקות המסוכנות, ובעיקר ע"י מניעת תרופות מצילות חיים באמת ומניעת חסינות עדר טבעית, כשכמובן במקביל הם מטפחים שלטון דיקטטורי השולט בעם.(שהרי שלטון דיקטטורי, שולט בכפייה על העם, גם ובעיקר כשמבצע פשע! וכך הם יוצרים "הגנה" עבורם.)
כשהם בעצמם מדברים על כך, שזו בעיה קיומית וצריך "לטפל" בה.
וכך אף כותבים במבחן הגיוס.
כך שזה גם אמור להיות "מטופל" בידי הצבא! (כפי שרואים שהם "מתנדבים" ע"י פקודות להגיע "לחסן/ל")
- כך שחשוב לקחת זאת כאופציה שאולי קיימת. כי תמימות, עלולה אכן לגרום להצלחת תוכניתם , ובמיוחד שיש חיסיון ל30 שנה וכ"כ המון דברים מחשידים חשוב להיזהר ולחשוד בשלטון זה! כשכמוהן שאם זו תוכניתם(ורואים אכן סימנים רבים לכך, אך בטווח הקצר!), הם יעשו הכל כדי להסתיר זאת בעורמה , באיומים, שוחד ושקר רב לעם ולרבנים! כך שחשוב להיזהר בתקופה זו ולהעדיף לשמוע לדוקטורים ורבנים שחקרו לעומק את הנושא!
הפרטים:
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/09/2021 01:34:31 |
|
בס"ד
חשוב לי להבהיר.
בקשר לדבריי אלו, זו פרשנות על התקופה ממבט עמוק יותר, אחרי שנחשפתי למסמך צבאי זה וכן למידע רב נוסף, המדבר על הנושא.(וכמובן על ההשקפות של אלו המשקיעים בזריקות...)
כמובן שגם מי שלא מתחבר לכך שיש לשלטון רצון לדלל אוכלוסיה וזה נעשה ללא כוונת זדון, אלא ממקום של רצון לבצע את העסקה עם פייזר עד הסוף/ ממניע אחר החסוי ל30 שנה.
- עדיין זה לא מבטל את המידע הרב על הסכנות הרבות והנזקים הקשים. וכן מקרי המוות הרבים, האוסרים שימוש בזריקה זו.
- כל אדם רשאי לבחור ברב שאכן חקר לעומק ושמע את 2 הצדדים. או לגשת לרב ולוודא ששמע את 2 הצדדים/ לבוא עם המידע החדש ולשאול באופן אישי. (במיוחד אם כרגע יש ידיעות שמאיימים על חיי אלו שמדברים נגד הזריקה/ שוללים רשיון לרופאים שחושפים נזקים/ סכנות. כך שחשוב להבין שהמצב לא רגיל כלל! וכן יש עדות של הרב אורי סופר- יועץ רפואי ודיין, שעסקנים מונעים כניסת פרופסורים לגדולי הדור, כדי שלא ישמעו דעה שניה, אלא מכניסים רק רופאים ממשרד "הבריאות". כך שרוב הסיכויים שזה מתבצע בגלל איומי השלטון על העסקנים!)
אין כל איסור בתורה לחקור ולשאול באופן אישי. במיוחד שיש סימנים מחשידים שאין את חתימת ידם. או שמסתירים מהם מידע מצוזנר זה.
כמובן שמי שמשתמש בשמו של רב מסויים, חייב לראות מכתב חתום בכתב ידו לכל הוראה/ הוראה חדשה. זו דרכה של היהדות והמסורת החרדית מאז ומעולם. (רק שכרגע לדעתי, העיתונות אף ובעיקר "החרדית" נשלטת כמו רוסיה/ סין והעם לא קולט זאת!)
המידע הזה נועד לטובתכם, גם אם כרגע אינכם מבינים אולי בזריקה ה6/7 או אולי רק בעולם הבא/ כשמשיח יבוא, תבינו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2021 01:07:33
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 00:42 |
|
| |
| טיע כתבה: |  |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 00:54 |
|
| |
בס"ד
* חייבת לצרף מקורות למידע נוסף שקראתי המדבר על הילודה החרדי כבעייה "קיומית" שצריך למגר:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2021 00:54:27
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 01:05 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בס"ד
יש בהחלט ספק בעיניין, גם בקרב מומחים. במה הוא יעיל?
אתה רואה שבתימן נדבקה וגם היו לה סימפטומים. ורבים נדבקים.ואף רוב "המחוסנים" ממלאים את בתי החולים כשרוב החולים קשה ובינוני, הם אלו "שחוסנו", אך השלטון ששיקר ואמר "מתחסנים וחוזרים לשגרה", משקר שוב לעם ומשנה הגדרות כשרואה שזו התוצאה, קורא להם "לא מחוסנים", רק כי הם לא רוצים, בצדק! להיות עכברי מעבדה לזריקה 3! כשאין אישור של הFDA!
חשוב לזכור: זה לא מונע הדבקה וזה פרופסורים אומרים.(ואף פייזר ומודרנה לא מבטיחים/ בדקו עיניין זה במחקר הקצר שלהם, שערך חודשיים/שלוש!) ואף גורם לתחלואה קשה יותר בגלל סכנת הADE. וכן גורם לשבץ והתקפי לב קשים ועליה חדה במוות של עוברים, עוד בטרם נולדו! ואף יש עליה במקרי המוות באנשים "שחוסנו"
כך שמה שבטוח, שהוא לא בטוח לשימוש!
כך שאם אתה בעד לאחר שכבר זריקה זו גרמה למעל 45,000 מקרי מוות רק ממערכת דיווח אחת בחו"ל ובארץ למעל 500 אנשים למות , לאחר הזריקה.(רק מהדיווח לועדת החקירה האזרחית(שזה רק משקף 1-3% מהמצב באמת), בראשות ד"ר פינקי פינשטיין) אתה שותף לפשע ולניסויי המעבדה של מנגלה וממשיכי דרכו, ביהודים.
זה שהשלטון כאן פושע זה לא חדש. אך זה שיש יהודים "שומרי תורה ומצוות" שהולכים אחרי פושעים ואף מפקירים את ילדיהם בידי פושעים, ככלב,ששב אל קיאו, זה חדש! ומזעזע את עמקי נשמתי!
אני מתביישת שזה העם שלי.חשבתי שאנחנו עם חכם, שלמדנו משהו מהשואה. אך מסתבר שאנחנו עם טיפש. כבשים תמימות שתמיד נופלים בפח. שאף פעם לא יודעים לזהות מי האוייב האמיתי.
אני מתביישת באנשים מעמי, ששומעים על כל כך המון סבל ומוות מהניסוי האכזרי ועוד בעד.
כפי שד"ר זלנקו אמר "הטיפשות שלכם, תהרוג אתכם".
וסלח לי. אני לא אוהבת לנהל שיח עם אנשים בסגנון כזה. תלמד את החומר שחקרתי. מעל 200 עמודים של מחקר מקיף, כולל את עמודי העדויות על הנזקים הקשים והמוות! ואח"כ נראה אותך מדבר! ואני לא יכולה לסבול מכחישי נפגעי ניסויי מעבדה! כפי שאתה לא יכול לסבול מכחישי שואה!
גם אם זה נובע מהכחשה עצמית/ טיפשות, תלך לטיפול כי אם לא תעורר אתה זה שתסבול מכך.
ולמרות שאיני אוהבת לנהל עם אנשים בסגנון שלך דיון בנושא רגיש זה, רק בגלל "אהבת ישראל" אגיש לך 2 הרצאות חשובות בנושא.
אתה חייב להקשיב, אלא אם כן אתה לא דורש אמת ואוהב לחיות בבועה של שקר ופשע!
בבקשה:
* ואם תרצה להגיב בנושא, רק בפרטי!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/09/2021 20:29:49 |
|
נאמנים עלינו כל הרבנים החכמים שהם ודאי לא רוצחים, נאמנים עלינו היועצים הרפואיים שהם יהודים צדיקים שעוסקים בהצלת נפשות ללא הרף, והם יודעים לנתח שאלה רפואית, והם יודעים את מי לשאול ומה לשאול ! נאמנים עלינו מדענים שיודעים ! הם בחיים לא יעשו שקר בנפשם ובכבוד המקצועי שלהם ! הרבנים שהם נגד החיסון הם מעטים, חלקם הם חולי נפש הזויים. וכמו תמיד, בכל שאלה - אנחנו שואלים את הרופא האישי, ומשרד הבריאות מהווה לנו סמכות לכל, מה לאכול ומה לשתות, והאם לגור בחיפה או באיזור המרכז ולנשום שמה את האוויר הצח..
אז מה עם בתתימן לא חשה בטוב לזמן קצר ובאופן מינורי יחסית ? זה לא מעיד כלום.
יש מחקרים שהחיסון עובד בכמעט מאה אחוז ! עובדה שבתי חולים מלאים עם מתנגדי קורונה ! חייכנית, שטפו אותך בעורמה פחדים ואי אימון מטורף נגד כל העולם, ואז את יוצאת למחקר בתחום שאת לא מבינה בו ! זה היה מצחיק אם זה לא היה עצוב, שוב ושוב גיליתי דברים תמוהים בטיעונים שלך, כמו שטענתי לך בעבר. התפקיד שלנו באחרית הימים זה להאמין ! יש לנו גדולי תורה וצדיקים ! כמו הרב קנייבסקי ! הרב שלום כהן ! הרב דוד מנהריה ! כולם ! אין כמעט מי שהוא נגד.
הכת הזאת שהם נגד החיסונים קשה לפרוש מהם, אין צורך בחקירות, יש צורך באמונה פשוטה באנשים שיודעים, ראינו ביוטיוב איך שהמדען והפרופסור איתן אוקון הפריך את כל הטיעונים המלומדים של הרב אשרוב, (ואז מסכן הרב אשרוב, גזר על עצמו שתיקה..) יש גם ביוטיוב את המדען והפרופסור דניאל שפשלוביץ, הם יודעים מה זה החיסון הזה ! ושהוא מתנדף אחרי ימים ספורים ואין מה לחשוש ! זוהי תחום ההתמחות שלהם ! . והם יודעים !
הכותב באהבה, ובברכת ; ובחרת בחיים !
תוקן על ידי רציף ב- 30/09/2021 04:08:45
תוקן על ידי רציף ב- 30/09/2021 04:18:05 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 01:20 |
|
| |
בס"ד
התלבטתי האם להביא הרצאה זו.
אך חשוב לדעת שייתכן שזו תוכנית כלל עולמית.
ראש ממשלת מלזיה לשעבר- ד"ר מאהטיר, מדבר על סכנות התקופה ועל התוכנית מאחורי הקלעים.
- גם אם לא מתחברים לכך, חשוב לקחת זאת כאופציה שאולי קיימת, במיוחד שיש חיסיון ל30 שנה וכ"כ המון דברים מחשידים.
- חשוב לי לציין עדות אישית, חברתה של אמי, אישה צעירה שניסה שנים רבות להביא ילדים בטיפולי פוריות קשים, היא סוף סוף נכנסה להריון, אך לקחה זריקה זו, לצורך העבודה...אך העובר מת בבטנה, לאחר הזריקה! כך שחשוב לחקור נושא זה ולהקשיב לדוקטור זלנקו, הרוצה בטובתינו ומוסר נפשו עבורנו, כשציין בפני הדינים, שיום יום מאיימים על חייו בגלל שמזהיר על סכנות הזריקה, אך למרות הכל החליט למסור את נפשו למעננו. כך שעצם זה שמאיימים על חייו, צריך להדליק נורה אדומה.
- בכל מקרה עפ"י ההלכה יש חובת "לא תעמוד על דם רעך" ולכן אם יש מידע שעלול להועיל חייבים לשתף את האחר. כך שאני מגישה את המידע וכל אחד יבחר האם רצונו לחקור ולהיזהר/ לא.
- חשוב לציין שאף באוסטרליה השלטון מדבר במוצהר שהם הולכים עפ"י תכתיבי הסדר העולמי(אף אני אישית לא התעניינתי בכך, אך אם הם מדברים במוצהר על כך, ייתכן שאכן יש בכך משהו וחשוב להיזהר יותר ולחקור!)
דברי נשיא מלזיה לשעבר:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2021 01:38:06
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 01:34 |
|
| |
בס"ד
הוכחות שאוסטרליה והנשיא ביידן מדברים על כך:
* בעלון יש אף כתבות בקובץ 12, שנשיא הודו מדבר על נושא זה. חשוב לקרוא זאת.(וכן מי שמעוניין במידע עמוק יותר בנושא, מצורף קישור לעלון של רבנים שחקרו זאת, בסוף נספח א')
דבריהם:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 01/10/2021 01:48:44
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2021 01:54 |
|
| |
בס"ד כתבות בעיתונות הרשמית שמפרטים בכללית על הנושא ואף בעיתון "ישראל היום" רומזים שהם אנטישמיים כך שייתכן שהם ילחמו גם בדת בארצנו, אם תוכנית זו תתממש. הכתבות: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|