בית פורומים בחדרי חרדים

הנוכל והדביל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2021 13:52 לינק ישיר 
הנוכל והדביל

בא במייל
Rod Liorפורום אורי קפה שפירא

פעם מזמן, באלף הקודם לספירה, הייתי בגן.
אחד הדברים הכי כיפיים בגן היה אוטו אמיתי!
בעיניים של מבוגר, בדיעבד, היה זה שלד של מכונית אמיתית. מה שנשאר ממנה היו בעיקר שאריות של שני המושבים הקדמיים, והגה.
בשבילי זה היה אוטו אמיתי!
הייתי יושב שם, מסובב את ההגה ימינה ושמאלה, וצועק "אאאאן אאאאן אאאאאן!" ומדי פעם הייתי לוחץ בהתלהבות על מרכז ההגה וצועק בסמכותיות: "פיפ! פיפ! " וככה הייתי לוקח את שאר הילדים לטיולים בארץ, כשמדי פעם אנחנו מטים את הגוף ימינה ושמאלה בסיבובים החדים.
אושר! אושר אמיתי כמו שרק ילדים מסוגלים לחוש.
ככה בדיוק מרגישים הנוכל והדביל כשהם נפגשים עם כל מני מנהיגים בעולם וגורמים נזק עצום ליחסי החוץ של ישראל.
זה נראה בדיוק כמו שביבי היה עושה, רק בלי המהות:
הוא השיג שלום, הסכמי סחר ושיתופי פעולה כלכלים ואסטרטגים, הוא הפך את ישראל ממדינה מצורעת למדינה מחוזרת.
מנהיגי כל העולם היו מבקשים *ממנו* להפגש, והיו מתגאים בפוטו-אופ *איתו*.
בבחירות האחרונות בהודו למשל, מודי השתמש בתמונות עם נתניהו בתעמולת הבחירות שלו, להוכיח שהוא מדינאי חשוב שנפגש עם נתניהו, ואף יצר עימו קשרים אישיים.
והוא לא היחיד שראה בפגישות עם נתניהו והקשרים איתו סיבה לגאווה.
כשנתניהו ביקר בארה"ב זה לא היה בשביל שיצלמו אותו. הוא תמיד חזר עם הישגים גדולים, וכמובן נאם בפני הקונגרס וזכה לתשואות עצומות שוב ושוב, כמו שרק צ'רצ'יל זכה לפניו.
פעם בלם יוזמות מסוכנות של נשיא עויין, ופעם הביא תשורות עצומות ממש מנשיא אוהד.
הוא התראיין לכל הערוצים וקידם את מעמדה של ישראל.
בנט לא התראיין בשום מקום, לא נפגש עם אף אחד וחזר רק עם "אאאן אאאן אאאאן" בדמות תמונות שלו מרדים את ביידן.
במקביל, הדביל הורס יחסים עם כל מי שאיתו הוא נפגש.
בפגישה של נתניהו עם פוטין, פוטין היה מדבר על חשיבות הקשרים ועל שיתוף הפעולה ומתגאה בקשרים האלה.
אחרי שהדביל נפגש עם שר החוץ של רוסיה, בהופעה משותפת לתקשורת, הרוסי הודיע שרוסיה מחוייבת לשלמותה ובטחונה של.. סוריה!
מלבד הודעה לאקונית בבטאון הרשמי לא היתה כל התיחסות למפגש מלבד לעג לשר החוץ של ישראל, ושבח לשר הרוסי שהוציא את מקבילו "כזה קטן".
הממשלה הקודמת בראשות נתניהו היתה על סף הרחבת השלום עם שורה של מדינות ערביות, במיוחד המפרציות.
והיום?
אחרי פגישה עם הדביל הודיע שר החוץ של עומאן שהוא מוריד מהפרק יחסים כלשהם עם ישראל.
סעודיה שבעבר היתה עסוקה בלעודד את שאר המדינות הסוניות להצטרף להסכמי אברהם והתכוונה להצטרף בעצמה, מרחיקה עצמה מישראל וממשלתה וחדלה מכל פעילות דיפלומטית.
אחרי פגישה עם שר החוץ של מרוקו, אלג'יר לא רק שלא מעלה על דעתה להצטרף להסכמי אברהם אלא שהיא מנתקת את היחסים עם מרוקו ומאשימה את יהיר לפיד!
פולין עלולה להפסיק לתמוך בישראל באיחוד האירופי אחרי שלפיד הרס את היחסים עימה.
הנוכל והדביל גם העניקו לארה"ב הודעה מראש וזכות וטו על כל פעולה ישראלית, מה שמוריד אותנו ממעמד של מעצמה אזורית למעמד של וסאל.
אצלי בגן אף ילד לא נפגע בזמן הנסיעות הדמיוניות שלי.
הדביל והנוכל גרמו נזק עצום בקצב מסחרר, והם ממשיכים לצעוק "פיפ! פיפ!" והתקשורת מריעה להם, כי כל פגיעה במעמדה של ישראל מקרבת אותנו למצב שבו יכפו עלינו הסכמים שיגרמו לנו להתגעגע לאוסלו ופיגועיו.
המדינה אכן עוברת שינוי. אפילו טלטלה. הבניין בחולון הוא רק הפרומו.
אלה מאיתנו שישרדו את מסע התענוגות באניית הפאר שעכשיו בדרך לכל שרטון אפשרי, עוד יזכו לצחוק על זה. ולבכות על אלה שלא יזכו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 14:42 לינק ישיר 

ההבטחות וההתחייבויות שלו  מתועדות היטב.
הוא עשה ההיפך ממה שהתחייב והבטיח לבוחרים. 
זאת הונאה במובן הכי פשוט וביסיסי
למה אי אפשר לתבוע את הבנדיט  על 'הונאה'  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 14:43 לינק ישיר 

בנט הרי בא לעבוד 
חזקה עליו שהוא יפתור גם את הבעיה הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 14:57 לינק ישיר 

momeir כתב:

ההבטחות וההתחייבויות שלו  מתועדות היטב.
הוא עשה ההיפך ממה שהתחייב והבטיח לבוחרים. 
זאת הונאה במובן הכי פשוט וביסיסי
למה אי אפשר לתבוע את הבנדיט  על 'הונאה'  

אצל מי תתבע? אצל אלה שישבו ולכאורה משכו בכל חוט של הונאת המילניום?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 15:39 לינק ישיר 

אתם לא קולטים??? זו דלתא! דלתא!
למי איכפת נוכל, דביל, חמאס, מולדובי? העיקר: רק לא ביבי. איזו נחת! ימות המשיח ממש, אשרינו שזכינו. אושר צרוף ומזוקק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 15:54 לינק ישיר 

יתכן מאוד שביבי היה גאון מדיני כמו שכותב אורי שפירא, וגם יתכן שבנט + נסיון יגיע לאותו מקום בעוד כמה שנים. מה שברור הוא שביחסים בין-אישיים, ביבי נתניהו היה עד כדי כך גרוע, שהוא הצליח לגרום למסה יותר מידי גדולה של גורמים במערכת הפוליטית, להסכים ולוותר על כל ערך וכל הבטחה שלהם, ולו בשביל לסלק אותו מהשלטון. הוא הצליח בשנות כהונתו להביא לכך שכל האנשים הכי קרובים אליו פרשו מלשכתו בטריקת דלת, חלקם אף הפכו לעדי מדינה נגדו, רובם ככולם נשארו שונאים מושבעים שלו עד אימה. ההתנהלות שלו בממשלה, גניבת הקרדיטים הקבועה, המצב הכאוטי שהוא איפשר למדינה להגיע אליו, בלי תקציב, בלי ממשלה, בלי מינויים בכירים בעמדות מפתח, כל אלו הובילו אותו לאן שהוא הגיע. ואף שאני סולד מאיווט ליברמן שהוא בעיני אנטישמי קלאסי למהדרין, אני מסכים איתו בדבר אחד, ביבי חייב ללכת ולתת לאחרים להוביל את הליכוד לשלטון בחזרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 15:59 לינק ישיר 

קהלת כתב:
יתכן מאוד שביבי היה גאון מדיני כמו שכותב אורי שפירא, וגם יתכן שבנט + נסיון יגיע לאותו מקום בעוד כמה שנים. מה שברור הוא שביחסים בין-אישיים, ביבי נתניהו היה עד כדי כך גרוע, שהוא הצליח לגרום למסה יותר מידי גדולה של גורמים במערכת הפוליטית, להסכים ולוותר על כל ערך וכל הבטחה שלהם, ולו בשביל לסלק אותו מהשלטון. הוא הצליח בשנות כהונתו להביא לכך שכל האנשים הכי קרובים אליו פרשו מלשכתו בטריקת דלת, חלקם אף הפכו לעדי מדינה נגדו, רובם ככולם נשארו שונאים מושבעים שלו עד אימה. ההתנהלות שלו בממשלה, גניבת הקרדיטים הקבועה, המצב הכאוטי שהוא איפשר למדינה להגיע אליו, בלי תקציב, בלי ממשלה, בלי מינויים בכירים בעמדות מפתח, כל אלו הובילו אותו לאן שהוא הגיע. ואף שאני סולד מאיווט ליברמן שהוא בעיני אנטישמי קלאסי למהדרין, אני מסכים איתו בדבר אחד, ביבי חייב ללכת ולתת לאחרים להוביל את הליכוד לשלטון בחזרה.

שיהיה ראש ממשלה חסר ניסיון ויכולת
אבל חלילה שלא יהיה לנו פה ראש ממשלה שגונב קרדיטים
מדינאי גאון, הצלחות, מילא
אבל מה זה שווה בלי יחסים בין אישיים עם חברי מפלגתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 17:49 לינק ישיר 

אני לא חושב שביבי הוא מתת-אלוקים לאנושות. יכול להיות שהוא אפילו גרוע מאוד. בהרבה דברים - זה וודאי כך.
אז מה? לכן לתת לנוכל ודביל לנהל את המדינה זה בסדר?
אם למישהו יש כאב ראש - זאת סיבה לקפוץ על פסי רכבת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 17:58 לינק ישיר 

מזכיר לי את טענות השמאל כשביבי ניצח את פרס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 18:24 לינק ישיר 

הנוכל הגדול הוא ביבי נתניהו

בימיו נחפרו יסודות גלבוע
ע"י הקבלן והמחבלים

בימיו היה בנין בחולון ושם דבר לא דאג שהבנין לא יקרוס, כשקרס עכשיו זה רק סימפטום
 הוא הכניס את הריפורמים למתווה הכותל, ולא גירש את נשות הכותל והנה עכשיו התוצאה

וכן הלאה והלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 20:18 לינק ישיר 

ההבדל בין בנט לביבי מזכיר לי את ההבדל שבין אדם שנוסע ברכבו לאדם ששכר רכב וקורע אותו
בנט נמצא פה לכמה חודשים ואז הוא עף בעזרת השם לגמרי מהפוליטיקה, ביבי בנה את המדינה כל השנים בתוכניות ארוכות טווח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 23:09 לינק ישיר 

מאור_עינים כתב:

הנוכל הגדול הוא ביבי נתניהו

בימיו נחפרו יסודות גלבוע
ע"י הקבלן והמחבלים

בימיו היה בנין בחולון ושם דבר לא דאג שהבנין לא יקרוס, כשקרס עכשיו זה רק סימפטום
 הוא הכניס את הריפורמים למתווה הכותל, ולא גירש את נשות הכותל והנה עכשיו התוצאה

וכן הלאה והלאה

בימיו קרו הרבה דברים, טובים ורעים.
אבל בהסתכלות כוללת היתה לו משנה סדורה והוא ניסה לנווט לפיה גם אם הוא לא תמיד הצליח.
בנט לעומת זאת אפילו לא מנסה. הוא זרק את כל האידיאולוגיה לפח, והעיקר להצטלם עם כמה אחמי"ם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2021 23:56 לינק ישיר 

איך אתם מעיזים להשוות בכלל?
בנט על פי עדות עצמו הוא בלי שום חשש של צל צילם של נגיעות, דרגה שאף אחד מאז בריאת העולם לא הגיע אליה. אפילו הכהן הגדול פסול מלעבר את השנה כי יש לו נגיעות, שהמקווה ביום הכיפורים תהיה יותר קרה/חמה - אבל בנט, לא. הוא בדרגה גבוהה יותר - פשוט אין לו נגיעות, על מלא מלא, עשר מעלות.
ואילו נתניהו...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנוכל והדביל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext