הישג לבנט - האמריקאים ביטלו תקציב מיליארד דולר לכיפת ברזל
הנה הישג ענק לנוכל הפוליטי נפתלי בנט,
העיתונאי ברק רביד מדווח שמספר חברי קונגרס הודיעו שהם לא יצביעו בעד התקציב האמריקאי,
אם יהיה בו תקציב של מיליארד דולר לישראל עבור רכישת טילים למערכת כיפת ברזל,
עבור מדינת ישראל זה תקציב עבור דבר הגנתי, להגן על אזרחיה
( חשוב מאוד - שימו לב שאי אפשר לסמוך מבחינה ביטחונית על האמריקאים)
כך התקציב הזה בוטל,
קיים סיכוי שבעוד כמה חודשים בתקציב הביטחון האמריקאי זה יועבר
ומי יודע..........
אגב : יכול להיות כשביידן יתעורר משנתו - זה ישתנה???
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 21/09/2021 23:44:20
נשלח ב-21/9/2021 23:52
כן. כי הביבי שלך היה מצליח לשכנע את הפרוגרסיביים הסהרורים כמו קורטז.. הם ממש היו שותים בצמא את דברין. תפסיק לבלבל במוח. לא כל דבר קשור לבנט או ביבי. הגיע הזמן שתתבגר ותגמל הן מבנט והן מביבי. הם לא מעניינים.
נשלח ב-21/9/2021 23:55
חריף_ומקשה כתב:
כן. כי הביבי שלך היה מצליח לשכנע את הפרוגרסיביים הסהרורים כמו קורטז.. הם ממש היו שותים בצמא את דברין. תפסיק לבלבל במוח. לא כל דבר קשור לבנט או ביבי. הגיע הזמן שתתבגר ותגמל הן מבנט והן מביבי. הם לא מעניינים.
לביבי יש קשרים בארה"ב בשני המפלגות (לא כמו שמוכרים לך בתשקורת)
ואצל ביבי 100% זה לא היה קורה !
נשלח ב-22/9/2021 00:23
אכן, בושה גדולה לבנט, כשעוד לא עבר חודש מאז ביקר הוא לראשונה בוושינגטון את הנשיא ביידן. בושה, כאמור, לבנט. בשבילנו? - עניין קיומי לגמרי. אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים.
ארה"ה יוצאת גם מסעודיה. לפי גיא בכור הסעודים שנשארו בלי הגנה מהחותים והאירנים שוקלים כיפת ברזל מישראל .
נשלח ב-22/9/2021 00:46
רודףסמלים כתב:
אכן, בושה גדולה לבנט, כשעוד לא עבר חודש מאז ביקר הוא לראשונה בוושינגטון את הנשיא ביידן. בושה, כאמור, לבנט. בשבילנו? - עניין קיומי לגמרי. אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים.
ושומעים את דברי ההבל שביבי לא היה בקשר עם הדמוקרטים,
להזכירכם,
ביבי קיבל מהדמוקרטים , מאובמה את תכנית הסיוע האמריקאית הכי גדולה, אי פעם, בסך 38 מיליארד דולר
כך גם כאשר הוא נאם בקונגרס האמריקאי נגד תוכנית אובמה לאיראן,
ובו מאות חברי קונגרס דמוקרטיים קמו אינספור פעמים והריעו לו,
כווווולם הריעו לו, גם הרפובליקנים וגם הדמוקרטים.
די לדברי ההבל של התשקורת
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/09/2021 00:47:06
נשלח ב-22/9/2021 01:16
אני רואה את זה כעניין פנימי אמריקני שיותר בא לתקוע בעין לנשיא ביידן ולאו דווקא לישראל. אינני בטוח אם ביבי היה מצליח יותר או פחות אלא מדובר בכמה חברות קונגרס אנטישמיות מהמפלגה הדמוקרטית שמחפשות איך להרע לישראל בלי קשר לכלום.
אני רואה את זה כעניין פנימי אמריקני שיותר בא לתקוע בעין לנשיא ביידן ולאו דווקא לישראל. אינני בטוח אם ביבי היה מצליח יותר או פחות אלא מדובר בכמה חברות קונגרס אנטישמיות מהמפלגה הדמוקרטית שמחפשות איך להרע לישראל בלי קשר לכלום.
לא משכנע מספיק, גם החברות האנטישמיות יודעות לקבל השפעה כתוצאה מלחץ פוליטי שב"ה ביבי היה מומחה בו בשונה מ-2 הילדים המשמשים לבושתנו בראשות הממשלה ושלא לדבר על שר החוץ שלכאורה בחר בתפקיד זה רק כדי שיוכל לטוס חופשי לכל מקום שירצה...
נשלח ב-22/9/2021 11:28
ה"הישג" של הפרוגרסיביים הסהרוריים הוא בעיקר תודעתי, ומכה לשליטה של ביידן במפלגה הדמוקרטית.
בגלל שמדובר בתקציב, אז הרפובליקנים כאופוזיציה אוטומטית מתנגדים. וגם אלף שיחות של ביבי באמצע הלילה לא היו עוזרות פה. ולכן המפלגה הדמוקרטית נאלצה להתיישר לפי הקצוות הפרוגרסיביים הסהרוריים שלה. אבל ברור שאח"כ יעבירו בנפרד את הסיוע ברוב גדול מ2 המפלגות רפובליקנים ודמוקרטים.
אין לי תמיהה על ביידן למה הוא ניסה מראש להעביר את זה בתוך התקציב. קשה היה לצפות מראש את הטירוף הזה. (האמת שבכלל אין לי תמיהות על סליפי ג'ו.. אין לי שום ציפיות ממנו..)
כי הרי מדובר פה בסיוע ל*מערכת הגנתית*. זה טירוף פסיכוטי להתנגד לדבר כזה. זה מראה שאין שפל אליו הפרוגרסיים הסהרורים לא יגיעו.
אני שמח מאוד על הסיוע האמריקאי להגנת ישראל, אבל למה - מנקודת מבט אמריקאית - זה "טירוף" להתנגד לזה, האמריקאים לא מממנים מערכות הגנה לכל מאן דבעי ומי שחושב שישראל לא צודקת (בשמאל האמריקאי) או לא שןוה את הסיוע (בימין הבדלני) הגיוני שיתנגד לסיוע מיוחד לישראל
אני שמח מאוד על הסיוע האמריקאי להגנת ישראל, אבל למה - מנקודת מבט אמריקאית - זה "טירוף" להתנגד לזה, האמריקאים לא מממנים מערכות הגנה לכל מאן דבעי ומי שחושב שישראל לא צודקת (בשמאל האמריקאי) או לא שןוה את הסיוע (בימין הבדלני) הגיוני שיתנגד לסיוע מיוחד לישראל
סוגיית יחסי ישראל-ארה"ב והסיוע האמריקאי שמשמש לקניית תוצרת ארה"ב היא סוגיה רחבה ומורכבת. אבל כאן יש סיפור אחר שמוכיח שהשנאה לישראל משבשת את המוח. הן התמקדו בכיפת ברזל. יש עוד סעיפי סיוע לישראל שלא התמקדו בהן. מה יצא להן אם לישראל לא יהיה כיפת ברזל? יהיו נפגעים ואז ישראל לא תגיב באופן "מידתי" כמו היום. אלא תטיל אש וגופרית על עזה ללא רחמים.
נשלח ב-23/9/2021 00:30
בית הנבחרים האמריקני יצביע מחר על תקציב בשווי מיליארד דולר למיירטי כיפת ברזל
הישג לבנט: האמריקאים יצביעו מחר על תקציב מיליארד דולר לכיפת ברזל
נשלח ב-23/9/2021 02:54
ההסתבכות הנוכחית היא תוצאה ישירה של החלטותיו של נתניהו להתערב בפוליטיקה האמריקאית, להעליב ולהביך את הדמוקרטים, לתמוך פומבית ברפובליקנים ובטראמפ וכך לשרוף גשרים חשובים ולפגוע בבטחונה של ישראל.
רבים במפלגה הדמוקרטית לא שכחו את התנהגותו המופקרת של נתניהו, והם מסרבים לסלוח.
הכישלון המהדהד הזה בעניין "כיפת ברזל" (אשר, יש לקוות, עוד יתוקן) רשום בשלמותו על שמו של נתניהו. נתניהו היה ראש הממשלה הישראלי הראשון שהיטה את מדיניותה של ישראל לטובת אחת המפלגות בארה"ב, והקטסטרופה לא איחרה לבוא כשהמפלגה האחרת תפסה את השלטון.
נשלח ב-23/9/2021 10:43
רעיונוביץ בסוף יחשבו שאתה הקמע של בנט (סליחה שלא הוספתי הנוכל הענק הגדול והנורא של כל הזמנים..) כל פעם שאתה מוציא הודעה נגדו, בתוך כמה שעות העניינים מתהפכים לטובה.