|
|
| נשלח ב-23/9/2021 00:39 |
|
| |
עד שיש כבר הזדמנות לשבת וללמוד בחג אחרי שכל השנה עסוקים בעמל החיים אבזבז את זמני על בלבולי שכל של כתבים ועיתונאים שכל כתיבתם מלאה ונגועה באינטרסים כלכליים בלבד.
ועוד לבזבז על זה שעת עבודה (40 שקל)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2021 01:33 |
|
| |
מילא אם זה היה עיתון חינמי, אבל לשלם על מגזין פרסום ויח"צ 40 שקלים זה יותר ממוגזם. הבעיה שאין תחליפים ראויים (ולמען האמת גם הלא ראויים הם עיתוני יחצ) ובכל זאת צריך לדאוג לילדים קצת לתעסוקה. לדעתי עדיף לקנות לילדים ספר קריאה יד שניה במקום כמות הנייר הרדודה הזו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2021 13:12 |
|
| |
אם אתה מחלק את העיתון ל8 ימי החג זה יוצא 5 שח ליום. יותר זול מלעמוד בפקקים או להדחף לאיזה אירוע של שמחת בית קורונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2021 00:21 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  |
| רציף כתב: |  |
כרמלי הוא לא מה שהיה פעם, הוא כבר לא כותב כל שבוע, ואם הוא כותב אז לרוב זה דרשות לא מוצלחות וציטוטים מעייפים על היסטוריה ועל ניתוח שרוט ומשמים של המצב. עם כל הכבוד
|
|
היטבת להגדיר
אני גם נהנה שהם מצטטים את "הכתבת" חן מענית
תוקן על ידי אריאל222 ב- 23/09/2021 00:44:39 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2021 08:55 |
|
| |
אני חייב להמליץ על קריאת הכתבה המושקעת של אבי בלום ויוסי אליטוב במגזין משפחה בה הם מפרטים את כל השתלשלות העניינים שהובילה להקמת ממשלת הרמאות, הזלזול והשיסוי...
חייב להגיד שעד שקראתי את הכתבה אמנם הבנתי את הביקורת על בנט, אבל:
היו לי לפעמים מחשבות "כפירה" שאולי אנחנו מגזימים ברמה בה אנחנו תוקפים את בנט, אבל אחרי שקראתי את השתלשלות הדברים במגזין החג של משפחה אני מבין שבנט פשוט מאותרג (גם אצל הימין שלא יודע באמת איך "לגמור" בני אדם כמו שאצל הפרוגרסיבים יודעים)
|
|
|
|
|