|
|
| נשלח ב-30/9/2021 01:01 |
|
| |
למישהו מידע ,חוסן ?1-2-3 , מחלים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 03:53 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | למישהו מידע ,חוסן ?1-2-3 , מחלים ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 09:49 |
|
| |
[quote]אפשר לבדוק קרישיות דם אבל זה לא הסיבה היחידה לריבוי מוות פתאומי אחרי קורונה
בינתיים הפתרון היחיד המוכר הוא החיסונים. גם למחלימים, כדאי לרוץ להתחסן. (אתמול נפטר נכד הגאב"ד בן 43, חלה פעם שניה בקורונה ונפטר)[/quote
אין לזה שום קשר לחיסון, אני מכיר כמה וכמה אנשים שהתחסנו וחלו לאחר מכן בקורונה.
כמו כן אני מכיר לפחות שנים מהם שקיבלו לאחר שחלו אירוע מוחי.
כך שהחיסון לא עוזר למניעת אירוע מוחי, ולדאבוננו הרבה רופאים רואים קשר ישיר בין התחלואה בקורונה לבין האירוע מוחי שנוצר אח"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 09:53 |
|
| |
אתה כותב נכון לגבי מחלימי קורונה. במקביל, יש למנוע את החולי הבא על ידי התחסנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 10:19 |
|
| |
טימובל ואבישי ,קראתם מה שכתב 1 לפניכם ? חוסן 3 פ'
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 10:30 |
|
| |
יש חולים שלא התחסנו ללא סימפטומים שמפתחים בהמשך אירוע מוחי
יתכן שהמחוסנים שציינת התחסנו אחרי שכבר היה להם קורונה בלי ידיעתם.
, א | timobl כתב: |  | [quote]אפשר לבדוק קרישיות דם אבל זה לא הסיבה היחידה לריבוי מוות פתאומי אחרי קורונה
בינתיים הפתרון היחיד המוכר הוא החיסונים. גם למחלימים, כדאי לרוץ להתחסן. (אתמול נפטר נכד הגאב"ד בן 43, חלה פעם שניה בקורונה ונפטר)[/quote
אין לזה שום קשר לחיסון, אני מכיר כמה וכמה אנשים שהתחסנו וחלו לאחר מכן בקורונה.
כמו כן אני מכיר לפחות שנים מהם שקיבלו לאחר שחלו אירוע מוחי.
כך שהחיסון לא עוזר למניעת אירוע מוחי, ולדאבוננו הרבה רופאים רואים קשר ישיר בין התחלואה בקורונה לבין האירוע מוחי שנוצר אח"כ.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 13:22 |
|
| |
דעת תורה היות והרשעים אינם שוקטים על שמריהם, ובימים אלו מנסים לייצר שוב בהלה ופחדים מדומים כמעשיהם אשתקד בשם קאראנא וכעת בשם דלתא אשר כבר ראינו בעינינו החורבן עולם שהמיטו ברדיפת דת שלא היה כמותו ולבסוף בסם המות - אשר סוף מעשיהם במחשבה תחילה ובראשית "המגיפה" כבר ידעו שלא יימצא לו תרופה אלא בוואקסין ["חיסון"] ולמרות אזהרות שהזהירו גדולי המומחים שהוא יכול לגרום הסיתו המונים גם צעירים שלא היו כלל בכלל שום סכנה להכניס עצמם לדבר שלא הוכח מעולם שכל אזהרות אותם מומחים אין בהם ממש, וכעת לדאבונינו נשמע יותר ויותר על מקרי מות פתאומיים ומחלות לב קשים - גם אצל צעירים שלא סבלו מזה - אחר לקיחת הוואקסין הארור, ובתי החולים מלאים כעת כאשר לדבריהם לא היה כן בהיסטאריע, וכן נשמע מפי מורי הוראה שיש נזקים חמורים ותופעות שאין להם פשר, אולם מרצחי משרד הבריאות ממשיך להסית לתת את הסם המות גם לילדים ותינוקות [וזאת מלבד רדיפת הדת שבדעתם לייצר כעבור החופש בימי הרחמים הבעל"ט - כאשר כבר ידעו לפני למעלה מחודש שבדיוק אז יתגבר הדלתא...] ולכך אנו מעתיקים - בעצת גדולי תורה - את דברי בעל ספר הברית המביא שם את דעת גדולי ישראל מלפני מאתיים שנה שלא להכניס עצמו אפי' לס"ס סכנה ולא התירו לקחת את הוואקסין נגד אבעבועות שחורות - שהפיל אז רבבות רבבות חללים בעולם - גם אם הוואקסין בד"כ אינו מזיק כיון שיש מיעוט פעמים לגורם להיזק אסור להכניס עצמו בידים לספק כזה, ולא התירו לקחתו "עד שנתברר למשך כמה שנים שבכל העולם נזקקים לו ולא נשמע אפי' על מקרה יחיד שהוא הזיק למי שהוא" ק"ו כעת שידוע על מקרים רבים שגרם לנזקים חמורים עד למות, וזאת למרות שהם משתדלים בדרכי טעראר ושוחד להשתיק ולהעלים את העובדות, והמקצת שיוצא לציבור הוא איום ונורא, וכמה רשעות ואכזריות הוא להמשיך להסית להכניס את עצמו ואת ילדיו למה שח"ו יכול לגרום להם חלילה תוצאות איומות, יבין הציבור הנבוך ויראה מי המה מנהיגיו ומוריו ולמי הם נאמנים, וה"י.
...אפס בהיות שלא בכל פעם הועיל הדבר הזה כי לפעמים בכל זאת יצאו ופרחו אבעבועות רעות בילד השני ומתו לפעמים איזה ילדים אף כי לרוב הילדים היה זה תועלת. לכן הרחיקו חכמי ישראל הדבר הזה ולא רצו להתיר זה לבני עמנו כדי שלא להכניס בניהם בספק נפשות לכתחלה. אמנם כעת בדורנו נתחדש בחסד עליון רפואה חדשה המגין ומציל את האדם ממחלת (הפאקען) כל ימי חייו ונקרא (קוה פאקען) וכבר ניסו זה אלפים רבבות בני אדם וכולם יצאו בשלום ולא מת אפילו אחד בכל אלה, ויהי בראות חכמי ישראל שהדבר בדוק ומנוסה מאד ובכל יום ויום המנהג הזה מתפשט ומתקבל בכל מדינה ומדינה עד קצות הארץ ואיים רחוקים ולא נשמע ולא נראה משכול ותקלה לשום אדם גדול או קטן כי הוא דבר שאינו מזיק לעולם, עמדו גם זקני ישראל ותופסי התורה בדור הזה והתירו זאת לכל ישראל על פי התורה וגם לבניהם ולבני בניהם מצוים את הרופאים לעשות כה ומהם מכריזים ומזרזים לרבים על הדבר ואומרים להם שחיוב גדול הוא על כל איש לעשות כן לבניו ובנותיו הקטנים בטרם תבאנה (הפאקען) הטבעיים מעצמן המסוכנים מאד, כי יען כל אדם שכבר היה לו (קוה פאקין) מגין ומציל אותו שלא יבואו לו עוד פאקין הטבעיים עד עולם... ...ויען וביען שהקוה פאקען בטוח בחסד עליון מכל מכשול ומכל דבר רע וממקרה רעה כאשר יעיד הנסיון היומי מאלפי רבבות בני אדם בכל יום זה כמו שלשים שנה שהמנהג מתפשט בכל העולם כלו אפילו (באמעריקא). והרשות נתונה מכל הרופאים לעשות זה בכל זמן בשנה הן בקיץ הן בחורף. מלבד הימים שהקור או החום גדול מאד שאין לטעת בהם. וכן לכל אדם נער וזקן טף ונשים מקטן בן חדש בחדשו עד זקנה ושיבה. לכן התחיל להתפשט המנהג הזה ג"כ בתוך בני עמנו וכבר עשו כן לבניהם כמה רבנים וגאונים וזקני ישראל ות״ח רבים ונכבדים ... (ספר הברית ח"א כתב יושר מאמר י"ז, נפש החי שבמדבר)
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 30/09/2021 13:24:33
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 13:23 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | טימובל ואבישי ,קראתם מה שכתב 1 לפניכם ? חוסן 3 פ' |
|
למה אתה מפריע להם לחגיגות החיסונים?? חוסן, לא חוסן, המסקנה שלהם תמיד זה "רוצו להתחסן" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 13:37 |
|
| |
מנפגעי החיסונים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 17:52 |
|
| |
מאור_עינים
מה המקור לקטע הראשון?
אתה כתבת?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/09/2021 17:54:18
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 18:55 |
|
| |
ברוך דיין האמת , עצוב וכואב לשמוע .המדינה הפכה לדיקטטורה
והחיסונים לכפייה .
מי שחושב שהחיסון מועיל שיתחסן וזהו ...
קרוב משפחה שלי היה במצב קשה אחרי החיסון השני , שכנה שלי (56) נפטרה יומיים אחרי החיסון ( לא זוכרת אם ראשון או שני ) .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 30/09/2021 18:56:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 19:01 |
|
| |
לפחות אל תכתבי שטויות.צריך לחכות שבוע אחרי 2 חיסונים הראשונים .או שבוע אחרי אחרי החיסון השלישי.מי שעבר חצי שנה אחרי שני החיסונים הראשונים כאילו לא חוסן כלל .או קרוב לכך.יש לקחת חיסון שלישי דחוף.מי שמת ולא עמד בתנאים אלו אל תכתבי שהוא מחוסן.זה פשוט לא נכון.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/09/2021 19:04:41
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 19:13 |
|
| |
מאור עיניים כתב: וכבר ניסו זה אלפים רבבות בני אדם וכולם יצאו בשלום ולא מת אפילו אחד בכל אלה.
מה שלא נכון בחיסונים של היום, הרבה התחסנו וניזוקו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 19:17 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | לפחות אל תכתבי שטויות.צריך לחכות שבוע אחרי 2 חיסונים הראשונים .או שבוע אחרי אחרי החיסון השלישי.מי שעבר חצי שנה אחרי שני החיסונים הראשונים כאילו לא חוסן כלל .או קרוב לכך.יש לקחת חיסון שלישי דחוף.מי שמת ולא עמד בתנאים אלו אל תכתבי שהוא מחוסן.זה פשוט לא נכון.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 30/09/2021 19:04:41 |
|
אני לא כותבת שטויות , אני כותבת עובדות . קרוב משפחה שלי היה במצב קשה לא מייד אחרי החיסון אלא שבועיים שלושה אחרי פחות או יותר - הנזק בוודאות מהחיסון והיינו איתו זמן לא מבוטל בבית חולים . לגבי השכנה אין לי מושג אם נפטרה מהחיסון או לא אך התזמון מלחיץ . אם אתה מחוסן מה לך דואג ? הרי אתה מוגן לסברתך . זו מדינה דמוקרטית , לא אמורים להטיל סנקציות על אלו שלא מתחסנים .
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2021 20:35 |
|
| |
| ליאתליאת כתב: |  | הנזק בוודאות מהחיסון
|
|
איך את יודעת ??
יש גם אנשים שהתאשפזו שבועיים אחרי שאכלו לראשונה בחייהם קרעפלאך, אז בוודאות הנזק מהקרעפלאך?
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 30/09/2021 20:35:18
|
|
|
|
|