בית פורומים בחדרי חרדים

צמרת גור: לא זו הדרך ולא זו העיר!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/10/2021 08:28 לינק ישיר 
צמרת גור: לא זו הדרך ולא זו העיר!

68 עמודים מטרידים במיוחד נחשפים לעין הציבור, בהם איש חינוך שמכתיבתו ידיעתו ועדותו ניכר כי בילה רבות לצד צמרת ההנהגה הגוראית, מעלה עובדות וניתוחים המסתמכים על אבני דרך היסטוריות, ומציף כתב אישום חמור כנגד הכיוון ההרסני אליה הגדולה שבחסידויות דוהרת. 

https://twitter.com/The_Gerrer

https://drive.google.com/file/d/12EAjLb3EZefHCi2luX1vuWl7BmXrdgEd/view 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2021 20:57 לינק ישיר 

הקישור פעיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2021 23:23 לינק ישיר 

https://drive.google.com/file/d/12EAjLb3EZefHCi2luX1vuWl7BmXrdgEd/view

תנסה מכאן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2021 23:27 לינק ישיר 

לקרוא 68 עמודים ? 
אפשר לקבל תקציר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 03:38 לינק ישיר 

נופת צופים, מצמרר ומטריד יחדיו.

נראה שבעל השמועה איש חינוך נכבד מהיושבים לפני ולפנים, ויודע הרבה יותר משאומר.

גם אם 10% מהנכתב שם נכון - בושה וחרפה כמו שהמיט י"א אלתר על גור לא היתה מעולם.

כמה נאים הדברים המובאים על ידו בסוף, בשם 'ברגמן הנכד של הרב שך בשם גדולים וצדיקים' - "אתם תראו, הוא לא ילך מן העולם עד שכולם יראו ויכירו וידעו מה הוא. אנחנו כבר רואים, העולם כבר רואה, ורק אתם הגערער חסידים תראו באחרונה".

רחמנא ליצלן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 13:08 לינק ישיר 

גועל נפש מרוכז, ניסיון עלוב ומותוחכם לעשות חיסול ממוקד לגור.

חובה להבהיר אינני חובב גור גדול, אבל קראתי היטב את הפשקוויל הזה, וזה גרם לי לריאקציה הפוכה

הרי ברור לכל בן דעת שמי שכתב את זה, הוא לא משגיח ולא נעלים, זה ברור מעשה מתוחכם (כולל "שגיאות הכתיב" המרובות והיזומות של התרגום מאידיש כביכול), שלראשונה הוכיח לי ברור דבר אחד

עד היום חשבתי שהצד השני, אלה אנשים נרדפים שמחפשים בסך הכל מסגרת, שכולם מזדהים איתם, גם אני הזדהתי.

פרסום שכזה, שנועד באופן הכי לא אתי, עם חצית כל קו אדום לחיסול ממוקד של האדמו"ר הנוכחי, ושל צמרת ההנהגה הרוחנית, כשבדרך מזיקים לקהילה ענקית, בצורה מכוערת עד מאד, מלמד שמדובר ברדיפות הדדיות במקרה זה היוזמים והכותבים התעלו על המקור.

כאמור אם עד היום נטיתי מאד לקבוצה הנרדפת הקטנה והאיכותית, כפי שזה הצטייר, כעת החוברת הזאת איזנה לחלוטין את דעתי, ולא רק שלי, כל אדם חרדי בר דעת וקצת מבוגר יותר, שמכיר את שפת הפשקווילים, חש תיעוב על הניסיון לשכנע אותנו שזה משהו פנימימגור,

איכסה

ולחשוב שרק לפני שבועים וחצי היה יום כיפור.

מה שברור שבגיהנם יש מקום לכל כותבי הפשקווילים  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 13:19 לינק ישיר 

דבר_תורה כתב:

עד היום חשבתי שהצד השני, אלה אנשים נרדפים שמחפשים בסך הכל מסגרת, שכולם מזדהים איתם, גם אני הזדהתי.

אתה באמת חשבת כך?

חבל שההיסטוריה שלך מוכיחה אחרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 13:29 לינק ישיר 
דבר_תורה

עדייןבגלות כתב:
דבר_תורה כתב:

אתה באמת חשבת כך?

חבל שההיסטוריה שלך מוכיחה אחרת

נשלח מהאנדרואיד שלי

ניסיון להסיט את הדיון

אני אכן באמת כך חשבתי, התגובה היחידה שלי בענין היתה בדיוק על מישהו שכתב בצורה של זלזול מחפיר באדמו"ר מגור, תגובה אגב שאותה אני חושב ומגיב על זלזול מקביל בכל מנהיג או ת"ח בעל שיעור קומה, אם זה יהיה רבי שאול אלתר שליט"א, או כל אחד אחר.

לא יעזור לך לנכס אותי לצד מסויים פה, כי אני רחוק מעולם החסידות, בכלל והפולנית בפרט.

וזו בדיוק הנקודה שהחוברת הזאת עוררה אצלי, זה מכיל טונות של רפש, כל רעה אפשרוית על הרבי מגור, ועל קהילת גור, מה שמלמד על הכותב&מפיץ וכו'.

אישית יש לי כאב על כל מחלוקת, וכאלה יש הרבה היום לצערינו, החוברת הזאת היא סוג של חצית מדרגה, את המחיר בסוף משלמים השולים של כולם, (כולם כולל כולם ללא קשר דוקא לצדדים הניצים פה) ועל דא קא בכינא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 13:31 לינק ישיר 

ניסיתי לקרוא ואחרי כמה עמודים נגעלתי והתייאשתי.
כמי שאינו חסיד גור אבל נהנה מאוד מדברי תורתו של מרן הגאון הגר"ש שליט"א  אז גם אם יש דברים בגו, וגם אם יש שחיתות ועיוותים במערכת של גור נדל"ן  וכו'  אני מסכים לגמרי שזה פאשקוויל מכוער, בהתחכמות ילדותית הכותב מנסה למכור את 'הסחורה' שלו כאילו זה מגיע מאיזה משגיח בכיר בגור נדל"ן. כשכל מטומטם מבין שהכוונה רק להשמיץ ובצורה מכוערת. 
אין ספק שהכותב הוא אחד 'הממורמרים' וחבל שיש גם כאלה שמצטרפים לקהילה של הגר"ש שליט"א.
כל היופי של הקהילה החדשה הייתה בהיותה מהנעלבים ואים עולבים.
אני בטוח שזה מנוגד לדעתו ולרצונו הגר"ש שליט"א  
מסתבר שיש בקהילה  טיפוסים שהאופי הגוראי הפולני נמצא בד.נ.א שלהם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 16:34 לינק ישיר 

דבר_תורה כתב:

הרי ברור לכל בן דעת שמי שכתב את זה, הוא לא משגיח ולא נעלים, זה ברור מעשה מתוחכם (כולל "שגיאות הכתיב" המרובות והיזומות של התרגום מאידיש כביכול), שלראשונה הוכיח לי ברור דבר אחד

שמא יואילו היודעים לעדכן מיהו בעל השמועה / הכותב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 16:52 לינק ישיר 

עוד לא הספקתי להתעמק, אבל קשה לי להאמין שזה יגיע לרמה הנמוכה של החוברת שהוציאו נגד הגר"ש לפני כחודש בה הרבו לדבר על ה"קעלטריות" שלו עם הקידוש לבנה ועוד סיפורים מצחיקים כאלו ואחרים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 17:09 לינק ישיר 

גם אני מסופקת אם זה אותנטי, הבעיה בטיעון שזה פשקוויל שכל מי שמצוי בתוך גור יכול לכאורה לזהות את הכותב, יש בחוברת זו הרבה נקודות ציון שאמורות לזהות את הכותב, בפאשקוויל מזוייף זה קשה לייצר מצגת כזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 17:10 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
עוד לא הספקתי להתעמק, אבל קשה לי להאמין שזה יגיע לרמה הנמוכה של החוברת שהוציאו נגד הגר"ש לפני כחודש בה הרבו לדבר על ה"קעלטריות" שלו עם הקידוש לבנה ועוד סיפורים מצחיקים כאלו ואחרים...

הטענה העיקרית שם היתה על כך שאינו אוכל טשולנט בשרי אלא פרווה, ולעניין 'חמין' בשבת מסתפק בכוס תה, ולכן 'צריך בדיקה אחריו אם הוא מין'...

חריפות קוצקאית במיטבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2021 18:18 לינק ישיר 

נעילה כתב:
הטענה העיקרית שם היתה על כך שאינו אוכל טשולנט בשרי אלא פרווה, ולעניין 'חמין' בשבת מסתפק בכוס תה, ולכן 'צריך בדיקה אחריו אם הוא מין'...

חריפות קוצקאית במיטבה.
ידוע לי שהגאון מרן הגר"ש שליט"א סובל ממחלת הקרהון (סוג של דלקת כרונית במעי) אסור לו לאכול חמין! ובוודאי יוצא חובתו ההלכתית בכוס תה חם שמימיו מתבשלים בשבת. 'חמין' לא חייב להיות עם בונדלך ושמאלץ... לגבי החוברת נגד גור נדל"ן. אינני מכיר את הנפשות רק גערר יכול להבין במה מדובר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 03:05 לינק ישיר 

מי כתב את הפוסט ??
האם הכותב מייצג את עצמו או מייצג קבוצה של חסג במיוחד מבוגרים שסולדים מטרור האלימות הרשע של כת רשעי גור נדלן !!
האם בגור נדלן לא לקח לכאורה מפטירתו של ??? ....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2021 12:28 לינק ישיר 

בגור נדל"ן עשו טעות איומה וחצו את כל הקווים בכך שהם הוציאו חוברת ישירה ואישית כנגד הגר"ש אלתר, דבר שנחשב למעשה אשר לא יעשה כי עד היום בגור "בן של הרבי" היה לו חסינות, 

הם חשבו שאנשיו של הגר"ש הם פרייארים, אז מסתבר שלא, והם החטיפו בחזרה כהוגן, לכל מי שמכיר את הניאנסים מבפנים תרתי משמע, מבין עד כמה הפגיעה היא קטלנית, 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צמרת גור: לא זו הדרך ולא זו העיר!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext