בית פורומים בחדרי חרדים

איך אדם שמסוכן לציבור הופך להיות לא מסוכן בגלל תקלה טכנית?!?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/10/2021 21:09 לינק ישיר 
איך אדם שמסוכן לציבור הופך להיות לא מסוכן בגלל תקלה טכנית?!?!

שמישהו יסביר לי איך יכול להיות שבגלל תקלה טכנית באפליקצית רמזור, פתאום אנשים שהיו מסוכנים והיו חייבים לקבל חיסון או להיבדק לא צריכים??? פתאום הם כבר לא מסכנים אף אחד?!

ואיך ילדים בני פחות מ12 שיש להם תו ירוק לא מסכנים, לעומת אחים שלהם שהחליטו באותו זמן איתם שכן מסכנים והתו הירוק שלהם פג??

גם מעניין איך בדיקת אנטיגן טובה לכולם ל24 שעות אבל למורים ל84... והבדיקות PCR לא קבילה לעובדי הוראה..

ועוד יקראו למי שלא מתחסן אדם שלא מאמין למדע...זה מדע?? תקלה באפליקציה והלך המדע?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 22:54 לינק ישיר 

שאני הכא דאי אפשר....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2021 23:34 לינק ישיר 

כשם שהקורונה ללא טעם וללא ריח, כך הלכותיו הן ללא טעם וללא ריח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 00:20 לינק ישיר 

הממשלה ותרה על המטבק בהדבקה ועברה לעידוד - ולחץ - להתחסן, אין טעם ללחץ מי שלא יכול להתחסן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 13:51 לינק ישיר 

A_Smithee כתב:
הממשלה ותרה על המאבק בהדבקה ועברה לעידוד - ולחץ - להתחסן, אין טעם ללחץ מי שלא יכול להתחסן

1) אנחנו נמצאים במצב של צניחה חדה ועקבית במספר המאושפזים והמאומתים.
2) אין כמעט אנשים צעירים מתחת גיל 45 שמחוסנים ב2 מנות שנזקקו לאישפוז בגלל הקורונה.

אז שמישהו יסביר לי, מה העניין דווקא עכשיו, כאשר כל המספרים בצניחה, לבטל לילד בן 17 שמחוסן ב2 מנות את ה"תו הירוק" ולדחוף אותו לרוץ להתחסן בבוסטר ? מה הקטע ??

המשמעות של המהלך הזה, הוא לנסות לחסל את ההדבקות כמעט לחלוטין, למרות שברור שההדבקות האלו לא יגרמו לשינוי המגמה במאושפזים. כי אנחנו בכל מקרה יורדים באופן עקבי.
וזה מהלך טיפשי מאוד שעלול להביא עלינו גל חמישי עוצמתי.

דווקא עכשיו צריך לפתוח הכול וכמה שיותר.
כי ככל שנגיע לגל הבא עם יותר צעירים מחלימים, ככה נעבור אותו בקלות יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 14:49 לינק ישיר 

אמר לו: כל מדת חכמים כן הוא, בארבעים סאה הוא טובל בארבעים סאה חסר קרטוב אינו יכול לטבול, כביצה מטמא טומאת אוכלין כביצה חסר שומשום אין מטמא טומאת אוכלין, שלשה על שלשה מטמא מדרס שלשה על שלשה חסר נימא אחת אינו מטמא מדרס.
(מנחות קג ע"ב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2021 16:51 לינק ישיר 

האבסורד בשיאו

גורמים בסביבת שרת החינוך יפעת שאשא ביטון תוקפים את ראש שירותים בריאות הציבור, ד"ר שרון אלרעי פרייס, וטוענים שהיא זו שהביאה לכך שביטול הבידוד לתלמידים ביישובים הירוקים הוא חלקי בלבד. למעשה, מתברר, הפטור מבידוד חל רק על שהייה בבית הספר והגעה אליו - והתלמידים לא יורשו לצאת מביתם לשום מטרה אחרת. זו לא הפעם הראשונה שישנו ויכוח מהותי בין שרת החינוך לאנשי משרד הבריאות, ובפרט אלרעי פרייס, על הדרך שבה יש להתמודד עם המגפה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איך אדם שמסוכן לציבור הופך להיות לא מסוכן בגלל תקלה טכנית?!?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext