בית פורומים בחדרי חרדים

מחסום משטרתי באסון מירון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/10/2021 15:23 לינק ישיר 
מחסום משטרתי באסון מירון

כבר היה פה נידון נרחב בעבר, והטוענים שהיה מחסום תויגו כקונספירטורים ושקרנים, היום מתפרסם באתרים שונים (רוטר) סרטון המראה בבירור כיצד איש ביטחון  חוסם את המעבר עם מחסום גדול, אומנם זה משלושת רבעי שעה לפני האסון, אך אין תיעוד מתי הסירו אותו ואם בכלל, כידוע המשטרה החרימה את כל המצלמות שעבדו באיזור, בסוף עוד יתברר שלחינם התנפלו על תולדות אהרן ועל כל מי שיש לו זקן ופיאות, רציחה כפשוטה של משטרת ישראל, 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 15:27 לינק ישיר 

תמשיך למהר ולהסיק מסקנות

כמה טיפשות יש בלהתבסס על תיעוד של שעה לפני האירוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 15:31 לינק ישיר 

תוקן על ידי A_Smithee ב- 07/10/2021 15:31:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 15:43 לינק ישיר 
מצדרביעי

בונדמן כתב:
רציחה כפשוטה של משטרת ישראל, 

רק שאני אבין, לדעתך השוטרים הורידו את המצלמות וחסמו בכוונה כדי לרצוח את ה"דוסים"?...

אם אתה באמת סבור כך, עליך לדרוש שפעם הבאה המשטרה לא תהיה מעורבת, ותביאו שוטרים מאנ"ש שיהיו אחראים "ונראה מה יהיו חלומותיו"...

בנוסף, כדי שתעדכן את הנציג של האדמו"ר מתולדות אהרון שהוא יותר מידי סומך על הציוינים, ושילך מהר לוועדה להגיד שהם מסתדרים לבד ושאין צורך שבפעם הבאה יבואו ה"רוצחים" שוב (אלא אם כן כבר מעכשיו אתם מעדיפים שיהיו שוטרים גם באסון הבא ר"ל כדי שיהיה שעיר לעזעזל שוב)...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 15:46 לינק ישיר 
בונדמן

ליאליא כתב:
תמשיך למהר ולהסיק מסקנות

אין חכמה לאשה אלא בפלך (השתיקה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 16:01 לינק ישיר 

ראיתי את הסרטון, ויש שם מחסום בכניסה ולא ביציאה,

האם לדעתכם היה על השוטרים לתת להמונים להיכנס בלי סוף על מנת שהאסון יהיה חמור בכפליים בעוצמתו???????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 16:08 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
בונדמן

ליאליא כתב:
תמשיך למהר ולהסיק מסקנות

אין חכמה לאשה אלא בפלך (השתיקה)

עלוב מצידך.

אין תשובה עניינית חוץ מהשטות שכתבת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 16:17 לינק ישיר 
פלדלפי

מצדרביעי כתב:
רציחה כפשוטה של משטרת ישראל, 

רק שאני אבין, לדעתך השוטרים הורידו את המצלמות וחסמו בכוונה כדי לרצוח את ה"דוסים"?...

אם אתה באמת סבור כך, עליך לדרוש שפעם הבאה המשטרה לא תהיה מעורבת, ותביאו שוטרים מאנ"ש שיהיו אחראים "ונראה מה יהיו חלומותיו"...

בנוסף, כדי שתעדכן את הנציג של האדמו"ר מתולדות אהרון שהוא יותר מידי סומך על הציוינים, ושילך מהר לוועדה להגיד שהם מסתדרים לבד ושאין צורך שבפעם הבאה יבואו ה"רוצחים" שוב (אלא אם כן כבר מעכשיו אתם מעדיפים שיהיו שוטרים גם באסון הבא ר"ל כדי שיהיה שעיר לעזעזל שוב)...

ברור!!! 
המשטרה הציונית אחרי שלא הצליחו לסגור את הישיבות בקורונה החליטו לרצוח את החרדים ולכן יום לפני הם הסירו את המצלמות והכינו מחסומים וברגע שהיה לחץ הם סגרו אותם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 16:30 לינק ישיר 

מר בונדמן אתה נעלב מהר

מידה מסויימת של טיפשות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 17:50 לינק ישיר 

ידוע, שבכל אירוע פלילי או בטחוני, המשטרה מחרימה את כל המצלמות באיזור, על מנת שתהיה לה שליטה הן ברמת החקירה; הגשת כתבי אישום וכו', הן כדי למנוע מבוכה שלה עצמה, בהתנהלות השוטרים והן כדי לשלוט בחומרים שנחשפים/דולפים החוצה.
לכן, בכל פעם שקיים חשד כלשהו כנגד שוטרים, חובת ההוכחה - על המשטרה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 18:08 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
מחסום משטרתי באסון מירון

כבר היה פה נידון נרחב בעבר, והטוענים שהיה מחסום תויגו כקונספירטורים ושקרנים, היום מתפרסם באתרים שונים (רוטר) סרטון המראה בבירור כיצד איש ביטחון  חוסם את המעבר עם מחסום גדול, אומנם זה משלושת רבעי שעה לפני האסון, אך אין תיעוד מתי הסירו אותו ואם בכלל, כידוע המשטרה החרימה את כל המצלמות שעבדו באיזור, בסוף עוד יתברר שלחינם התנפלו על תולדות אהרן ועל כל מי שיש לו זקן ופיאות, רציחה כפשוטה של משטרת ישראל, 

אתה מערבב חומרים מהשמועסן בסאטמר עם פייק ניוז מהפורום של הכהניסטים וזה שילוב שיכול לגרום להזיות.

תולדות אהרון אמרו שאתם קונספירטורים; הלר אמר שאנשים דמיינו שהם ראו בסרטונים שהיה מחסום בזמן האסון והוא הוכיח להם שזה לא נכון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 19:09 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
ראיתי את הסרטון, ויש שם מחסום בכניסה ולא ביציאה,

האם לדעתכם היה על השוטרים לתת להמונים להיכנס בלי סוף על מנת שהאסון יהיה חמור בכפליים בעוצמתו???????????

היות ויש כאן שתי אשכולות מקבילות על אותו נושא איאלץ להגיב גם כאן לשקר שלך, אותם ניתן לזהות מיד בסוף הסרטון כשרואים בבירור שגם הכניסה חסומה לגמרי וגם היציאה חסומה כמעט לגמרי בצורה שרק אדם אחד יכול לעבור
תוך 5 שניות מהסגירה נוצר שם לחץ ביציאה
בשניה 0:52 רואים שאנשים לא יכולים לצאת ונהיה שם תור

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/10/2021 19:11:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 19:16 לינק ישיר 

ראיתי שנוצר לחץ ביציאה, אבל לא ברור בכלל שזה לא בגלל האנשים שניסו להיכנס ולהידחף במקום שעוד נשאר פתוח ויועד ליציאה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 19:32 לינק ישיר 

הצילום המלא מהמצלמה כולל שעת האירוע נמצאים בידי אנשי ההכנסת אורחים\ההקדשות\תולדות אהרן.

חלקו שודר בחדשות 12 ובאתר הארץ עם מתן קרדיט ליהודי בשם "ישראל קרויס" שככל הנראה אינו שוטר...

בסרט ההוא אף כי הוא אינו רציף וערוך (ע"י מדליפיו אנשי ההכנסת אורחים וכו') ניתן לראות שהמחסום שהוצב בשעה 12 על מנת למנוע כניסה (כפי שרואים בסרט החדש שפירסם מני גירא) כבר איננו ואנשים נכנסים דרך המקום שהיה סגור.

עוד רואים בסרט ההוא את רגעי הנפילה הראשונים כשלא ניכרים במקום שוטרים\מאבטחים\מחסומים.

אתמול במהלך העדות של הלר מתולדות אהרן אמר הלר שיש בידיו את הסרט המלא של 20 דקות ואין שום מחסום.

בסרט רואים אגב שמי ששם את המחסום אלו לא השוטרים אלא מאבטחים אזרחיים והכל הנראה התכוונו לעצור את העומס המטורף ברחבת תולדות אהרון שכידוע היה אחד הגורמים לאסון.

המאבטחים הללו ככל הנראה הועסקו ע"י חסידות תולדות אהרון שחוייבה בתנאי רישיון האירוע להחזיק אותם. אפשרות נוספת שהם מאבטחים שהועסקו ע"י משרד הדתות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2021 19:34 לינק ישיר 

לצערי לא ניהלתי רישום כמה פעמים תפסתי את המשטרה בדיווח שקרי\לא נכון\כוזב

ההתרשמות שלי היא, שלו ניהלתי רישום שכזה, הייתי יכול להציג מאות מקרים שכאלה,

כך שעדות המשטרה לא מעניינת אותי מאומה,

היא ממילא לא אמינה בכלל,

ברגע שיש סרטון שכזה, ויש סרטון שכזה,

זה אומר שהמשטרה אשמה בארוע,

כל עוד לא מוכח אחרת,

אני מעריך שאחרי שנראה את החומרים שעליהם תתבססנה מסקנות הוועדה

(למסקנות הוועדה אני נותן משקל נמוך)