כל המגיבים צודקים, זכותו, ואולי אין לו כסף, וכו וכו', ועדיין כשמגיעים למצב שרבנים עולים אליך לרגל ופונים בתחינה, הוא יכול לטעון בפניהם את הבעיות שמונחות לפניו, ולומר אותם, בטוחני שהם היו מוצאים לו פתרון, אך המציאות שבן אדם מתעקש להשאר מראה שיש כאן גם אגו וניסיון מצידו לחנך את הרבנים, וכאן הוא טועה (ושוב לא נכנס לצדק עם מי, הגם שהרבנים בעיניי תמיד צודקים, גם אם נראה שהלכה לא כמותם, אך אלו ואלו דברי א"ח)
אבל הוא מצידו היה צריך לקום ולקחת ולהשכיר חנות בפאתי העיר היה לו יותר פרנסה ובקלות,
לא מאמין שנכנסים יותר אנשים לחנות כזו, כנראה שרובם הולכים לחנויות שמסביב לעיר
נשלח ב-13/10/2021 09:54
פלדלפי
הכובס1 כתב:
מה בוער לבעל החנות להתעקש ולהשאיר את החנות בתוך העיר מדוע לא היה חכם פשוט לקום ולצאת לרחוב זבטוניסקי וכדומה ובא לציון גואל .??
רק זה לא מובן לך? ושעסקנים עושים עליך קופה בטלפונים הכשרים כן מובן לך? שכל מיני משועוממים במסכת צדקות מספרים סיפורי סבתא לרבנים ומחתימים אותם על מכתבים לא מפריע? שרבנים חותמים על מודעות בלי לדעת את האמת לא מפריע? שרבנים\אדמורי"ם לא ידועים מנסים לחנך ציבור שלם לא מפריע?
כל הסיפור של הטלפונים הכשרים מסריח מהשורש - אבל זה גם צודק ונכון אז אני קונה טלפון כשר וכל השאר לא מעניין אותי
נשלח ב-13/10/2021 11:56
מבקש להזכיר לכווולם,
שהגאון הרב אריה לייב שטיינמן זצ"ל
התנגד שהטלפונים הכשרים יהיו דרך עמותות פרטיות,
ורצה שזה יהיה דרך חברות הסלולר,
ורק היוזמה של הרבי מגור שליט"א שהלך ועשה עם הסכם הרשת של מירס ז"ל
התחיל את התהליך,
כמה נזק נגרם לציבור החרדי בשל כך?........ וחבל. צריך שכל מי שרוצה לייבא טלפון כשר יוכל לעשות זאת ! ! !
נשלח ב-13/10/2021 12:06
רעיונוביץ החנויות ה'מופגנות' משווקות רק טלפונים כשרים?
נשלח ב-13/10/2021 12:13
גלאגוזים כתב:
לא יודע ! ! !
אני מעריך שהם מוכרים גם סמארפונים של "מושגח" או "מוגן " או המתחרים שלהם
נשלח ב-13/10/2021 12:19
פלדלפי
רעיונוביץ כתב:
לא יודע ! ! !
רק כשרים אבל בהשגחות אחרות מוועדת הרבנים !
נשלח ב-13/10/2021 14:31
asher177
הכובס1 כתב:
מה בוער לבעל החנות להתעקש ולהשאיר את החנות בתוך העיר מדוע לא היה חכם פשוט לקום ולצאת לרחוב זבטוניסקי וכדומה ובא לציון גואל .??
אסור אף פעם להיכנע לאלימות. בעל החנות עושה טובה גדולה לציבור, שהוא חוטף את המכות ומגן על הציבור מהכנופיות.
נשלח ב-13/10/2021 14:55
פלדלפי כתב:
פלדלפי
רעיונוביץ כתב:
לא יודע ! ! !
רק כשרים אבל בהשגחות אחרות מוועדת הרבנים !
וזה מה שמפריע לקיצונים המפגינים נגדו!!! הם רוצים שיהיה רק בכשרות העסקנים לענייני השקר!!! מדוע באוכל אפשרי מגוון כשרויות ובסלולרי לא!?! הטירוף זועק לשמים! אם לא יעצרו את בעלי התשובה המטורפים הללו, לשלוט בציבור החרדי. מי יודע מה השגעון הבא שלהם...
האמת שמתחשק לי לפתוח אשכול הימורים: מי ינצח במאבק? המטורללים? או בעל החנות?
ההימור שלי שהמטורללים ינצחו. למה? כי זה מה שבד"כ קורה במגזר החרדי.
נשלח ב-13/10/2021 22:00
האם הייתם נכנסים לחנות שמוכרת גם בשר כשר וגם בשר טרף ? בעיניי הרבנים החנות שמוכרת בתוך בני ברק גם מכשירים שאינם מפוקחים הינה בעייתית. ושוב דווקא אני לא רואה כאן אלימות, בעבר חנות כזו הייתה נשחתת נשרפת, המציאות שכבר שנה שלימה מפגינים מול החנות הזו ללא עשיית שום פרובקציה או נזק פיזי מראה שיש כאן אפשרות להדברות עם הרבנים ולפרוש בפניהם את הבעיות והספיקות, ובוודאי שהרבנים היו עוזרים לו להחלץ מהמצב.
לא נכנס לבעיה של כשרות אחת לפלאפונים או כמה כשרויות כי במציאות יש כיום כמה וכמה חברות שנותנות כשרות לפלאפונים המשוכללים יותר כמו נתיב רימון כשר פליי ועוד כהנה וכהנה.
ושוב השאלה העיקרית היא על בעל החנות מדוע האגו משחק אצלו יותר מ הכסף והפרנסה
נשלח ב-13/10/2021 22:31
אולי בעיני הרבנים זה טרפה העניין שחלק גדול מהציבור החרדי חושב אחרת וחושב שצריך להתייחס לזה אחרת ואין זה דומה כלל לחנות מזון.