| נשלח ב-17/10/2021 06:27 |
|
| |
מה רוצים מדידי פון?
מאת מענדי גרוזמן מה היה קורה לו מסעדה בבני ברק הייתה מחליטה להפסיק להישמע להוראות הכשרות? התעודה הייתה מוסרת. הרב היה מפרסם מודעה כי מחנות פלונית ברחוב פלוני הוסרה ההשגחה. כמות הנכנסים למסעדה הייתה צונחת ברגע. המסעדה הייתה נאלצת להחזיר את התעודה או להיסגר. וזהו. אבן אחת לא הייתה מורמת. למה? כי הציבור בבני ברק רוצה לאכול כשר. עניין של ביקוש. אז מדוע אותו נוהל פשוט לא מופעל גם כלפי חנויות הסלולר, מה מלמד אותנו הטררם סביבן בחודשים האחרונים? שהציבור רוצה לרכוש את מה שהחנויות מציעות למכירה. אין כאן דרישה ציבורית אלא הפעלת כוח על ידי מעטים. לכן, כשהמגנים על המאבק האלים טוענים "תנו לציבור החרדי לחיות את חייו כרצונו", כל שנדרש הוא להפנות כלפיהם בחזרה את אותן המילים בדיוק: תנו לציבור החרדי לחיות את חייו כרצונו. ולמה זה, האם הציבור הבני ברקי מעוניין בסמארטפונים פרוצים? לא. פשוט החנויות הללו לא מוכרות סמארטפונים פרוצים. חשוב לדייק שהמלחמה לא סובבת סביב זה. חטאם של החנויות הוא שהן מוכרות מכשירים מוגנים, של "הדרן" או "נתיב" וכדומה, והגוף המתקרא "וועדת הרבנים לענייני תקשורת", שלא מוכן שיתקיימו לצידו מערכות סינון אחרות, מגן בחרמה על הבלעדיות שלו בשוק. זה כל הסיפור. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 08:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 08:47 |
|
| |
מדובר בקרטל שחייב להיות מטופל במישור הפלילי לא ברור לי מדוע המשטרה משתהה בטיפול בעבריינים האלה. כקונטרה, חייבים לארגן הפגנות ליד החנויות שהבעלים נכנעו לוועדה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 09:10 |
|
| |
הם לא באמת מגינים על בלעדיות. הם רק מדמיינים שימנעו מאדם כלשהו לקנות. כאילו מי שרוצה לקנות אייפון, ימנע מהקניה אם זה דורש יציאה מחוץ למרכז העיר ב"ב...
או אולי הם חושבים שעצם המציאות שיש חנויות כאלו בב"ב, משפיע על אנשים לחשוב שזה לגיטימי. ובזה, אולי הם באמת צודקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 09:15 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | או אולי הם חושבים שעצם המציאות שיש חנויות כאלו בב"ב, משפיע על אנשים לחשוב שזה לגיטימי. ובזה, אולי הם באמת צודקים. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 09:36 |
|
| |
תתמקדו בכתוב ואז תיווכחו שדידי פון מוכרת מכשירים כשרים לגמרי רק מה שזה מפריעה לקרטל של הוועדה, משכך, אין כאן השוואה למסעדה שאינה כשרה מקסימום ניתן להשוות עם בשר שקיבל הכשר מבד"ץ אחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 09:36 |
|
| |
מספיק סיור קצר בדווידקה להבין מה עובר על הציבור החרדי ...
אפשר לקרוא לזה כיכר הפלפונים.. וכל החניות מפוצצות בחרדים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 10:47 |
|
| |
לא. פשוט החנויות הללו לא מוכרות "סמארטפונים פרוצים. חשוב לדייק שהמלחמה לא סובבת סביב זה. חטאם של החנויות הוא שהן מוכרות מכשירים מוגנים, של "הדרן" או "נתיב" וכדומה, והגוף המתקרא "וועדת הרבנים לענייני תקשורת", שלא מוכן שיתקיימו לצידו מערכות סינון אחרות, מגן בחרמה על הבלעדיות שלו בשוק.
זה כל הסיפור."
כך או כך ההתנהלות הבריונית הזאת מעוררת תהיות , מבחיל ביותר אם אכן זה המניע האמיתי של פרובוקטורים אלו .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 17/10/2021 10:50:28
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 11:38 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | מספיק סיור קצר בדווידקה להבין מה עובר על הציבור החרדי ...
אפשר לקרוא לזה כיכר הפלפונים.. וכל החניות מפוצצות בחרדים |
|
זה לא חדש. ועדיין חשוב להדגיש כי רוב מוחלט של המגזר החרדי *אינו* מחזיק בסמארטפונים. אולי היום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר הרחב שכולל בעלי תשובה, ספרדים בפריפריה, חב"ד, ברסלב וכדו'. אבל בקרב שאר המיינסטרים החרדי, ככל הנראה שיעור מחזיקי הסמראטפונים יורד בכחצי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 11:43 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | מדובר בקרטל שחייב להיות מטופל במישור הפלילי לא ברור לי מדוע המשטרה משתהה בטיפול בעבריינים האלה. כקונטרה, חייבים לארגן הפגנות ליד החנויות שהבעלים נכנעו לוועדה... |
|
ה'רשות להגבלים עסקיים' יושנת עמוק. מינהל הפיקוח והאכיפה במשרד התקשורת גם כן שקוע בתרדמה עמוקה. לא ממש אכפת להם שהחרדים סובלים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 11:54 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | מדובר בקרטל שחייב להיות מטופל במישור הפלילי לא ברור לי מדוע המשטרה משתהה בטיפול בעבריינים האלה |
|
אזלת ידה של המשטרה מורגשת בכל מקום ולא רק כאן. גם תושבי הנגב חשים שאין להם משטרה שתגן עליהם מפני הבדואים שהשתלטו על חבל ארץ זה, שלא לדבר על הפשיעה הגואה בחברה הערבית שהיא כמו במערב הפרוע. גם התושבים בערים המעורבות הופקרו בידי המשטרה לחסדי שמיים במהומות שהתחוללו בשומר חומות.
גם העדויות בועדת החקירה לאסון מירון מציגות תמונה עגומה של משטרה דפוקה שתיפקדה באופן שלומיאלי.
הגוף המושחת המתקרא ועד הרבנים לענייני תקשורת, צריך לעבור מן העולם. יש להאיץ את תהליך המשפטי של פירוקו שמתנהל בעצלתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 12:09 |
|
| |
פלדלפי
| חריף_ומקשה כתב: |  | מספיק סיור קצר בדווידקה להבין מה עובר על הציבור החרדי ...
זה לא חדש. ועדיין חשוב להדגיש כי רוב מוחלט של המגזר החרדי *אינו* מחזיק בסמארטפונים. אולי היום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר הרחב שכולל בעלי תשובה, ספרדים בפריפריה, חב"ד, ברסלב וכדו'. אבל בקרב שאר המיינסטרים החרדי, ככל הנראה שיעור מחזיקי הסמראטפונים יורד בכחצי. |
|
תשובה חרדית קלאסית.... זה לא אנחנו... זה ספרדים ובעלי תשובה ב"ה רוב רובו של הציבור החרדי עם פלפון כשר (או לפחות אחד כשר) אבל עדיין החניות האלו מפוצצות בבחורי ישיבה בחסידים ובליטאים מודרנים
חצי מנשות האברכים שעובדות בהייטק \משרדי ממשלה מחזיקות מסטמרפון מוגן כמעט כל העסקנים\חברי עירייה\עיתונאים חרדים מחזיקים אחד כזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 12:30 |
|
| |
יש במרכז בני ברק בצנטרום של הצנטרום, מעדנייה שאין לה הכשר ! ! !
היא מוכרת בצורה הזאת כבר עשרות שנים,
ולמה?
כי היא הצליחה ליצור לעצמה כמות לקוחות שסומכת על הצבע של הזקן של בעל הבית,
האם הרבנים יצאו נגדה?
לא ! ! !
למה?
כי היא לא מפריעה לאף אחד,
כנ"ל יש כמה צ'ונטיות שבעיר,
גם הן ללא הכשר,
ומי שקונה גם במעדנייה וגם בצ'ונטיות הללו עובר על ההלכה,
וזה ממש לא בסדר,
אבל אין נגדם הפגנות,
דידיפון לא מוכר מכשירים לא כשרים,
והוא גם לא היחידי בעיר שמוכר את הפלאפונים הללו,
יש עוד כמה........
למה יוצאים רק נגדו?
אין לי מושג ואין לי הסבר הגיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 13:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מספיק סיור קצר בדווידקה להבין מה עובר על הציבור החרדי ...
זה לא חדש. ועדיין חשוב להדגיש כי רוב מוחלט של המגזר החרדי *אינו* מחזיק בסמארטפונים. אולי היום מחזיקי הסמארטפונים מתקרבים ל30% מכלל המגזר הרחב שכולל בעלי תשובה, ספרדים בפריפריה, חב"ד, ברסלב וכדו'. אבל בקרב שאר המיינסטרים החרדי, ככל הנראה שיעור מחזיקי הסמראטפונים יורד בכחצי. |
|
למה לטמון את הראש בחול ? , לטפוח לעצמך על השכם ולומר אנחנו בסדר ??? . עם כל הכבוד ובלי לפגוע , אני לא מוצאת שום הבדל בין אחד שיש לו סמארטפון לבין אחד שמחובר לרשת בדרך אחרת , ואל תגיד לי שיש לך מחשב מסונן בעבודה , זה ממש לא משנה . ולו רק מ"חדרי" אפשר להגיע רחוק מאוד וד"ל . ואני כבר לא מדברת על שריפת זמן וביטול תורה .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 17/10/2021 13:09:59
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 13:59 |
|
| |
כל רב מפחד לומר את מה שכתוב למרות שזה צודק כי מיד יעשו לרב זה מלחמה נגד הבית שלו ובכל מקום שהוא נמצא
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2021 14:00 |
|
| |
אולי כדאי לשלוח את הטענות שתובים פה
לכל הרבנים הידועים במעטפה סגורה ושהם יפתחו זאת ולא אנשי ביתם
אולי זה יעזור
|
|