| נשלח ב-18/10/2021 19:51 |
|
| |
החכי"ם נזעקים: להחזיר את הלחם האחיד
נראה לכם? סתאאם.. את מי זה מעניין. האמת שמעבר לעניים שנפגעו מזה באמת, ושהלחם הפרוס ממש לא בריא, אני פשוט מתגעגע ללחם הזה על הבוקר, קריספי וחם… מה שברור זה שהמאפיות הרוויחו לא מעט בגלל הפסקת הייצור שלו בתחילת הקורונה, כשעוד היה להם אחלה תירוץ בגלל המגע בידיים שמעבירים ל"ע את המחלה הנוראה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2021 21:24 |
|
| |
לחם אחיד טעים יותר לטעמי (כשהוא טרי), חבל שהוא - והחלות - לא מגיעים בתוך ניילון.
למה זה בריא יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 00:47 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | לחם אחיד טעים יותר לטעמי (כשהוא טרי), חבל שהוא - והחלות - לא מגיעים בתוך ניילון.
למה זה בריא יותר? |
|
בלחם אחיד אין חומר משמר שיש בלחם פרוס שצריך לשמור עליו שיהיה טרי כפרוס כמה ימים,
בלחם פרוס יש בו גם גליצרין או חומרים אחרים כדי לתת תחושה של לחם טרי,
ככלל לחם אחיד יותר בריא, וגם הרבה יותר טעים ! ! !
מתנאי שהוא לא נפל על הרצפה או הארגז שבו הוא שהה במאפיה, היה נקי,
אישית הייתי מבקש מחברי הכנסת להחזיר את הלחם האחיד,
וגם לחייב את בעלי המאפיות,
לשים את לחם האחיד בתוך שקית נייר או ניילון לשמירה על ניקיון הלחם כשהוא שלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 01:36 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 03:06 |
|
| |
אכן, גם הלבן. איך שכחנו אותו
אמנם יש טוענים שהלבן בריא פחות מהשחור. מענין מדוע
לנוסטלגים שביננו - מי זוכר שחצו עם סכין הקשורה בשרשרת למדף הלחם את ככר השחור או הלבן וקנו חצי ככר...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 03:07 |
|
| |
מענין גם שבלחם פרוס הנמכר כיום אין לחם לבן. לכאורה הוא מוגדר כשחור
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 09:20 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | לחם אחיד טעים יותר לטעמי (כשהוא טרי), חבל שהוא - והחלות - לא מגיעים בתוך ניילון.
למה זה בריא יותר? |
|
בלחם הפרוס של חומר משמר נראה לי מסדרת ה 400 שידוע כמסרטן מאוד, וברוב מדינות העולם וארה"ב הוא אסור בשימוש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2021 09:23 |
|
| |
| onig2 כתב: |  | אכן, גם הלבן. איך שכחנו אותו
אמנם יש טוענים שהלבן בריא פחות מהשחור. מענין מדוע
לנוסטלגים שביננו - מי זוכר שחצו עם סכין הקשורה בשרשרת למדף הלחם את ככר השחור או הלבן וקנו חצי ככר... |
|
הלבן היה טעיםםםםם. חבל שהפסיקו אותו.. היינו קונים כמעט תמיד רק חצי לחם, כי אמא שלי רצתה קימל אז חצי, והילדים אהבו לבן אז עוד חצי, והלחם הזה לא שרד יותר מיום וקצת בטריותו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|