בית פורומים בחדרי חרדים

הגר"י אזרחי על הינוקא: "יכול להיות המקשר בין בורא עולם ובין כל ישראל"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2021 20:58 לינק ישיר 

רעיונוביץ כתב:

ר' יצחק אזרחי הוא אישיות מדהימה,

אדם נפלא, עם זכויות רבות,

שנים רבות שמעתי ממנו שיחות מוסריות,

המון תובנות חיים למדתי ממנו,

ואת אלפי החתונות (לא טעות) שבהם הוא שימח את כוווולם,  אף חתן לא שוכח,

אז אולי הוא קצת פירגן בגלל איזה סיבה,

נא לא להתלהב מזה או לנסות לשפוט את האדם הנפלא והמיוחד,

שלומד ומלמד תורה בישיבת מיר, עשרות רבות של שנים,

שרומם אלפי בחורי ישיבה  (לא טעות) עם מילה טובה, או עם שיחה אישית קצרה או ארוכה,

בסיום, אני יכול לכתוב עליו מילות הערכה, גם דפים שלמים ולא אספיק ולו חלק ממה שארצה לומר עליו.

התארים והשבחים המופלגים ביותר שהובאו כאן (ויש עוד) אצלך זה:  "אולי הוא קצת פירגן"
ככה בקטנה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 21:08 לינק ישיר 

הלימודי זכות על האיש היקר והטוב הזה (הגר"י אזרחי) עתיר הזכויות, קצת מקטינות אותו במקום לשרת את הכוונה הטובה של אלו המלמדים זכות ומנסים להסביר את ההתנהלות התמוהה לכאורה.

לא מדובר באיזה סנילי שאינו מודע לסביבה או למעשיו, והוא השתתף באופן יזום ביותר מאירוע אחד עם הינוקא, וחלק לו שבחים הרחוקים מלהיות שגרתיים.

אולי אנו מפספסים משהו גדול, ואכן זכינו בדורנו שיהיה לנו מישהו שלא נופל ברמתו ממשה רבנו, והגר"י אזרחי זכה להכיר בזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 22:22 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:

בלי קשר לינוקא. אבל ברוחב דעתו של מרן אין את "ההבנה" שאולי הוא משמש ככלי בידי אלה שמטרתם לעבוד על אנשים? כמובן שהשאלה הזאת איני שואלת על החצרות שבדורנו שיש להם מחירון לדברים האלה. אבל הרב אזרחי ב"ה ככל הידוע לי רחוק מזה כרחוק מזרח ממערב.

רחוק מפוילשטיק כן. אבל יש בו תמימות גדולה (מכירו הרבה שנים) ואהבה גדולה לאנשים. ויחד זה חובר לנאומים חןצבי להבות על אנשים שפגש לפני 5 דקות או אפילו יפגוש מתישהו בעתיד. איש טוב בסה"כ..

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא אישיות מיוחדת וצדיק גדול, פניו מאירים לכל יהודי, אך חוששני שאם יש בו תמימות הוא יכול לסיים ב-תעיתי כשה אובד בקש עבדך...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/10/2021 22:23:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 22:41 לינק ישיר 

הגר"י אזרחי הוא צדיק ועניו אמיתי, רחוק מאד מחשבונות של כסף כבוד ופוליטיקה.
ונכון שהדברים שאמר מתמיהים.
אך תמיד צריך לשמוע את כל הדרשה, ולדעת אם הדברים לא הוצאו מהקשרם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 22:53 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

הוא אישיות מיוחדת וצדיק גדול, פניו מאירים לכל יהודי, אך חוששני שאם יש בו תמימות הוא יכול לסיים ב-תעיתי כשה אובד בקש עבדך...

חוששני שיחשושך בחוששני ולא בחוששתני ויסוים ב- "ובימי ארתחששתא כתב... הנשתון כתוב ארמית ומתרגם ארמית"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2021 23:02 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

חוששני שיחשושך בחוששני ולא בחוששתני ויסוים ב- "ובימי ארתחששתא כתב... הנשתון כתוב ארמית ומתרגם ארמית"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 17:35 לינק ישיר 

מהמעט שיצא לי להכיר את האחין אזרחי, נלע"ד שהם מרבים להיסחף בתיאורים ותארים ללא קשר למציאות ובלי שום טעם וריח. בין ביחס להווה ובין בהקשרים היסטוריים. תמיד הסתפקתי אם זה בגלל שהם חושבים שהציבור מטומטם ולא יבין, או שהם חושבים שהציבור פיכח ומבין שהם מפליגים, או שהם סבורים שהחכמים מבינים והטיפשים בכל מקרה יעסקו בשטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 19:15 לינק ישיר 

כדי שלא יתייחסו לזה בביטול כמו דרשה באירוסין, ר' יצחק מדגיש בדבריו שזה לא "סיפורים סתם" הוא מצהיר שהוא אחראי על המילים והכל אמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 20:48 לינק ישיר 

בעבר, פרסונה שהיו משבחים אותו היה עושה תנועת ביטול בידו. בזמננו הפרסונה נעמד לצד המשבח ובודק האם "במשלוח" יש את כל הסופרלטיביים שהוזמנו ע"י. כמובן בלי קשר למושא האשכול.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/10/2021 20:50:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 21:18 לינק ישיר 

מעבר לתארים והשבחים המופלגים ביותר, כמדומני שיש כאן תקדימי ויוצא דופן, השימוש בתואר - "ירום הודו"

האם מישהו יודע להצביע על שימוש בתואר זה כלפי גדולי ישראל? זה מוכר יותר מקיסרים ומלכים וכדו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2021 21:25 לינק ישיר 

YYona כתב:
כדי שלא יתייחסו לזה בביטול כמו דרשה באירוסין, ר' יצחק מדגיש בדבריו שזה לא "סיפורים סתם" הוא מצהיר שהוא אחראי על המילים והכל אמת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היכן ממשים את האחראיות באזור המרכז?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2021 01:04 לינק ישיר 
מוזיאון השעווה, מגדל שלום

לךתדע1 כתבה:

YYona כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

היכן ממשים את האחראיות באזור המרכז?!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגר"י אזרחי על הינוקא: "יכול להיות המקשר בין בורא עולם ובין כל ישראל"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.