|
|
| נשלח ב-20/10/2021 17:59 |
|
| |
האם הקשבתם לנאום של הגאון ר' שאול בעת הכנסת ספר התורה באשדוד?
האם בעקבות ההקשבה לנאום הסקתם מסקנות באשר לפילוג בגור? האם הוא רמז בנאום שספריו נקרעו? אגב אני לא מאשימה את גור הרשמית במעשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/10/2021 22:32 |
|
| |
הגר"ש שליט"א מסביר את עצמו היטב אין צורך לחפש משמעויות ורמזים דמיוניים
| לךתדע1 כתב: |  | | האם בעקבות ההקשבה לנאום הסקתם מסקנות באשר לפילוג בגור? האם הוא רמז בנאום שספריו נקרעו? אגב אני לא מאשימה את גור הרשמית במעשה. |
|
למה לחפש משמעויות 'מתחת לאדמה' ? הוא בכלל לא מוטרד מאזובי הקיר ששורפים וקורעים ספריו. המוח והלב שלו נמצאים במקום אחר לגמרי. שריפת וקריעת הספרים בכלל לא מזיזה לו ובוודאי שלא ידרוש על כך. כנראה שאינך מכירה את האישיות הדגולה. הגאון הגדול הגר"ש שליט"א משתתף בצערם ובצרתם של חברי הקהילה שלו ש 'שופכים את דמם'. והוא אומר זאת בלי רמזים הוא אומר זאת בקול צלול וברור. ולעצם העניין. הציטוט של "ספר התורה שנקרע" היה בשביל להעביר מסר של אחדות. הוא מסביר את עצמו היטב. אין צורך לחפש 'משמעויות' פרי הדמיון..
תוקן על ידי momeir ב- 20/10/2021 22:32:03
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 08:02 |
|
| |
| momeir כתב: |  | האם בעקבות ההקשבה לנאום הסקתם מסקנות באשר לפילוג בגור? האם הוא רמז בנאום שספריו נקרעו? אגב אני לא מאשימה את גור הרשמית במעשה. למה לחפש משמעויות 'מתחת לאדמה' ? הוא בכלל לא מוטרד מאזובי הקיר ששורפים וקורעים ספריו. המוח והלב שלו נמצאים במקום אחר לגמרי. שריפת וקריעת הספרים בכלל לא מזיזה לו ובוודאי שלא ידרוש על כך. כנראה שאינך מכירה את האישיות הדגולה. הגאון הגדול הגר"ש שליט"א משתתף בצערם ובצרתם של חברי הקהילה שלו ש 'שופכים את דמם'. והוא אומר זאת בלי רמזים הוא אומר זאת בקול צלול וברור. ולעצם העניין. הציטוט של "ספר התורה שנקרע" היה בשביל להעביר מסר של אחדות. הוא מסביר את עצמו היטב. אין צורך לחפש 'משמעויות' פרי הדמיון..
תוקן על ידי momeir ב- 20/10/2021 22:32:03 |
| ברור לי שהוא אינו עושה עסק בגלל שספריו נקרעו. אבל הוא מצר ועושה עסק מזה שקרעו ספרי קודש.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|