|
|
| נשלח ב-21/10/2021 01:51 |
|
| |
חנוך זייברט בארה"ב בשליחות האדמו''ר מגור
ביומיים האחרונים נחתו בארה"ב חנוך זייברט- סגן ראש עיריית בני ברק יחד עם הרב ליברמן- משגיח חשוב מאחת הישיבות של גור. השניים באו במטרה לחזק את ענייני החסידות וההתקשרות עם הרבי. כידוע, רבים מחסידי גור בארה"ב אינם מיישרים קו עם ה"וועדה" כאן בארץ עד כדי כך שגם ביקורו המתוקשר של האדמו''ר בחודש אלול האחרון, לא הביא את התוצאות המיוחלות. באופן רשמי הדיחו את הרב שמונה ע"י הבית ישראל ואשר לא הסכים לקבל פקודות מאנשי הוועדה ואולם הציבור שם ממשיך להתייחס אליו כרב, ורובם אף ממשיך לכבד אותו בכיבודי סידור קידושין וכדו' על אף שרב אחר שהוא מתוך המערכת הוכתר בנוכחות האדמו"ר.
הבעייה המרכזית היא שתושבי חו"ל חיים בערבוב אלה עם אלה, ואין הפרדה בין חסידי הגר"ש לבין חסיד האדמו''ר. על השולחן בשטיבל מונחים אחר כבוד ''בנאות דשא'' יחד עם השמועסן של האדמו"ר ואין פרץ ואין צווחה. זאת למרות שאנשי הגר"ש פתחו ישיבה נפרדת ואף התלמוד תורה המרכזי מוחזק על ידי אנשיהם [חסידי גור פתחו ת"ת חדש]. בצורה כזו אין אפשרות להשליט את החסידות במקום וע"כ שלחו את שני האישים הנ"ל.
בהודעה טלפונית שקיבלו חסידי גור במקום התבשרו החסידים על אסיפה בראשות האורחים מארץ ישראל אשר יסבירו לציבור באופן פרקטי כיצד נפרדים מבני משפחה וחברים ואיך לנהוג במצבים שונים, שמחות וכדו'. הרצון הוא לשחזר את ההכרזות שהיו בארץ מיד לאחר שמחת תורה תש"פ בנוסח שהגר"ש הוא ''עוקר הדת'' וחובה להתנתק מכל מגע עמו ואנשיו.
בינתיים האסיפה בוטלה מחוסר עניין לציבור.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 10:12 |
|
| |
שקרן ! אני ראיתי היום את זייברט בבני ברק !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:08 |
|
| |
חשבתי שזייברט הוא חכם ומבין את המצב של גור נדלן בארצות הברית!! ויודע שהקהל בניו יורק הם חסידי הרב שאול אלתר!! מסתבר שהרצון שלו להיות חבר כנסת גובר על כל שבב של הגיון !! ולכן הוא צריך לרצות את ...על מנת לקבל את הג'וב. בחתונה של נכדת האדמור מגור לפני חודשים היו 300 חסג וכל היתר היו סקרנים !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:13 |
|
| |
ידוע לי שהוא בארה"ב וישנה גם הקלטה של ההודעה המבשרת על בואו ועל האסיפה בהשתתפותו. אם מי שראית [ואני מסופק מאד] הוא אכן חנוך זייברט, אז מסתבר שחזר מחוסר עניין לציבור שם.
אני לא בקיא בפרטים אבל נראה לי שמדובר בסדר גודל של כאלף משפחות ובכל הקשור לחלוקה הפנימית מוקדם להעריך אבל ישנם לצד הגר"ש עשירים, תלמידי חכמים ובעלי עמדה וכח.
תוקן על ידי חצינזק ב- 21/10/2021 11:19:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:31 |
|
| |
סופית, זייברט עוזב את בני ברק ועובר לגור בארצות הברית. לאור ההסכם בין דגל התורה לש"ס ובתמיכתו השקטה של כ"ק האדמו"ר מויזניץ שליט"א, אברהם רובינשטיין מקבל קדנציה נוספת עם סגן בשכר מחסידות ויזניץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:34 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
סופית, זייברט עוזב את בני ברק ועובר לגור בארצות הברית.
לאור ההסכם בין דגל התורה לש"ס ובתמיכתו השקטה של כ"ק האדמו"ר מויזניץ שליט"א, אברהם רובינשטיין מקבל קדנציה נוספת עם סגן בשכר מחסידות ויזניץ.
|
|
אגודת ישראל מממנת מכיסה את השכירות עבור זייברט כמו גם את כרטיס הטיסה בתמורה לערבות מטעם איחוד מוסדות גור, שזייברט לא חוזר ארצה בחמשת השנים הקרובות. אגו"י העבירה הצעה כי אם האדמו"ר מגור יסכים לשלוח גם את זבל-ברג אגו"י תממן גם את החתונה הבאה בארה"ב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:35 |
|
| |
לאור ההסכם בין דגל התורה לש"ס ובתמיכתו השקטה של כ"ק האדמו"ר מויזניץ שליט"א, אברהם רובינשטיין מקבל קדנציה נוספת עם סגן בשכר מחסידות ויזניץ.
|
|
אגודת ישראל מממנת מכיסה את השכירות עבור זייברט כמו גם את כרטיס הטיסה בתמורה לערבות מטעם איחוד מוסדות גור, שזייברט לא חוזר ארצה בחמשת השנים הקרובות. אגו"י העבירה הצעה כי אם האדמו"ר מגור יסכים לשלוח גם את זבל-ברג אגו"י תממן גם את החתונה הבאה בארה"ב.
|
|
*בזבוז משווע* איחוד מוסדות גור בארה"ב חתם על חוזה שכירות דירה עבור חנוך זייברט לשנה הקרובה בעלות של 5500$ בחודש. אם אפשרות להאריך עד חמש שנים. דירה חדשה עם קומת גג עם ארבעה חדרים שינה, מעלית שבת, חניה, ליד החנות שופ רייט בבארא פארק. האיחוד אוסף כסף עבור הנזקקים מערד ומבזבז אותו עבור זייברט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:43 |
|
| |
bakבוק

| חצינזק כתב: |  | ביומיים האחרונים נחתו בארה"ב חנוך זייברט- סגן ראש עיריית בני ברק יחד עם הרב ליברמן- משגיח חשוב מאחת הישיבות של גור.
|
|
מאיפה ערימת השקרים הללו חנוך זייברט עדיין בשבעת ימי המשתה של נישואי בן זקוניו
תוקן על ידי bakבוק ב- 21/10/2021 11:53:19
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 11:58 |
|
| |
"חנוך זייברט עדיין בשבעת ימי המשתה של נישואי בן זקוניו".
בבקשה תבדוק את עצמך שוב לפני שאתה מכריז על עצמך כמי שיודע לספור עד שבע.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 12:29 |
|
| |
| שרית560 כתב: |  | | שרית560 כתבה: |  |
|
|
אגודת ישראל מממנת מכיסה את השכירות עבור זייברט כמו גם את כרטיס הטיסה בתמורה לערבות מטעם איחוד מוסדות גור, שזייברט לא חוזר ארצה בחמשת השנים הקרובות. אגו"י העבירה הצעה כי אם האדמו"ר מגור יסכים לשלוח גם את זבל-ברג אגו"י תממן גם את החתונה הבאה בארה"ב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מעניין. על איזה תקן הוא הולך לשבת שם? רב כבר מינו, אולי ראש כולל? מוזר, חסר שם ת"ח? הנסיעה עכשיו היא כבר אל חזור? ככה באמצע קדנציה עם משכורת? ומי הממלא מקום?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 11:46 |
|
| |
זייברט נוסע על מנת לחבל בנסיעתו של הרב שאול אלתר איזה אינטרס יש לו להזיק כל כך ?? לראות את כל אישי הציבור והרבנים שבאו לחתונה של בנו זה מזעזע מצעד של .....האם הם נותנים יד לטרור ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 12:44 |
|
| |
אינני חסוד גור
וכל העסק הזה זר לי, אבל הזדמנתי אתמול בערב לאירוע וחנוך זייברט היה שם
אז לפני יומיים הוא היה בשבע ברכות (הייתה תמונה) אתמול הוא היה באירוע בארץ. אולי הוא יסע, אבל בטוח לא נסע
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 19:27 |
|
| |
מתי ולמה נוסע הגר"ש לארה"ב ?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|