| נשלח ב-21/10/2021 11:53 |
|
| |
למה כדאי לעשות חיסון ?

|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 12:16 |
|
| |
חכה, כבר עובדים עכשיו על להכניס תיירים, וכשיגיע הוריאנט הבא בנט ימהר להתייצב מול המיקרופונים ולהאשים את הלא מחוסנים "שיורים מוטציות לכל עבר"... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 12:37 |
|
| |
אלא א"כ הוא יגיע מוכן עם עוד כמה פרקים בספר על איך מנצחים קורונה שילמד איך להתמודד עם מצבים כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 14:29 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | חכה, כבר עובדים עכשיו על להכניס תיירים, וכשיגיע הוריאנט הבא בנט ימהר להתייצב מול המיקרופונים ולהאשים את הלא מחוסנים "שיורים מוטציות לכל עבר"... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דווקא עדיף שיכנסו לכאן כמה שיותר וריאנטים עכשיו כאשר החיסון השלישי עדיין טרי. זה יעלה את מספר הנדבקים, אך כמעט ולא יגרום לתחלואה קשה ותמותה. וכך בעוד כשנה כאשר תוקף החיסון השלישי יתחיל להתפוגג ויתחיל הגל החמישי ,נגיע עם הרבה יותר מחלימים שיהוו חסינות עדר חלקית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 14:38 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | חכה, כבר עובדים עכשיו על להכניס תיירים, וכשיגיע הוריאנט הבא בנט ימהר להתייצב מול המיקרופונים ולהאשים את הלא מחוסנים "שיורים מוטציות לכל עבר"... נשלח מהאנדרואיד שלי
דווקא עדיף שיכנסו לכאן כמה שיותר וריאנטים עכשיו כאשר החיסון השלישי עדיין טרי. זה יעלה את מספר הנדבקים, אך כמעט ולא יגרום לתחלואה קשה ותמותה. וכך בעוד כשנה כאשר תוקף החיסון השלישי יתחיל להתפוגג ויתחיל הגל החמישי ,נגיע עם הרבה יותר מחלימים שיהוו חסינות עדר חלקית.
|
|
אתה לא יכול לדעת מראש כמה ההשפעה של החיסון על וריאנט חדש. זאת ועוד, הגנה של מחלימים לא בהכרח יותר טובה ממחוסנים. (לפחות לפי התו הירוק)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2021 19:32 |
|
| |
ווארינט כשמו כן הוא. הוא וריאציה של הוירוס. ולכן גם אם יעילות החיסון תהיה פחותה מול הווריאנט החדש, וההדבקות יתגברו, לא סביר בעליל שהיעילות תרד משמעותית במניעת מחלה קשה. זאת גם ההערכה שהשמיע הפרופ' איתמר גרוטו. וזה בדיוק מה שקרה מול כל הווריאנטים עד עכשיו. הגנה של מחלימים נמשכת זמן ארוך יותר לפי המחקר של מכון גרטנר. ובניגוד למחוסנים שכולם התחסנו באותו פרק זמן, ואז פתאום במסה גדולה מתפוגג להם החיסון וזה מביא את הגל הבא. המחלימים שיידבקו בשנה הקרובה מהווריאנטים השונים יפרסו על פרק זמן ארוך יותר

|
|
|
|
|