|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:12 |
|
| |
רבותי1
| ליידוסית כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאמין שאם אבא שלך היה צורך זאת לא היית כאן. חצופה נבילה........טאבו ההלכתי המיושן?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:16 |
|
| |
| A_Smithee כתב: |  | מה זה "טאבו הלכתי מיושן"? הלכות השתנו במהלך הדורות אבל בכל זאת ההלכה היא לא אופנה או תוכנית כבקשתך רוב הפוסקים אסרו את זה לחלוטין יש מעט שהתירו לרוב בתנאים מסוימים, מה השתנה פתאום? |
|
מה אתה מתייחס למטורללות פרוגרסיביות? שתלכנה להפגין בכיכר רבין נגד האקלים ובעד החיסונים או להיפך ותעזובנה את הדת היהודית לנפשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:18 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי מאמין שאם אבא שלך היה צורך זאת לא היית כאן. חצופה נבילה........טאבו ההלכתי המיושן?! |
|
עם כל הקנאות שלך לבירור ההלכה . אין שום סיבה שתתבטא ככה בפורום .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:24 |
|
| |
לכל מי שמתעצבן ממה שנאמר כאן שישתה מים קרים ויירגע . נשים צדקניות מקבלות עליהן באהבה את פסק ההלכה , גם אם זה נלווה בהרבה מאוד עגמת נפש ואף חלק מהאופציות בסיכון בריאותי לטווח ארוך .
מספיק לראות בכל הבעת דעה אנטי דת .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:29 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | A_Smithee כתב: |  | מה זה "טאבו הלכתי מיושן"? הלכות השתנו במהלך הדורות אבל בכל זאת ההלכה היא לא אופנה או תוכנית כבקשתך רוב הפוסקים אסרו את זה לחלוטין יש מעט שהתירו לרוב בתנאים מסוימים, מה השתנה פתאום? |
|
מה אתה מתייחס למטורללות פרוגרסיביות? שתלכנה להפגין בכיכר רבין נגד האקלים ובעד החיסונים או להיפך ותעזובנה את הדת היהודית לנפשה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אולי "טאבו הלכתי מיושן" זה קצת צורם , אבל אתה נשמע כמו שוביניסט שתופס טאבו על הדת היהודית ומחלק אישורים מי יקיימנה ומי לא !! אז הרשה לי להעיר אותך מהחלום שאתה נמצא בו .
אנחנו לא באיראן - מותר להביע דעה .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 12:30:08
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:31 |
|
| |
המלצתי בעבר שלא להגיב על דברי הניק הזה,
שהוא חילוני או סרוג דמוי חילוני שרוצה לפלג ולסכסך בין החרדים
שאולי עושה זאת בתשלום........
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 12:33 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
המלצתי בעבר שלא להגיב על דברי הניק הזה,
שהוא חילוני או סרוג דמוי חילוני שרוצה לפלג ולסכסך בין החרדים
שאולי עושה זאת בתשלום........ |
|
לא מצדיק ניבול פה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 15:00 |
|
| |
רבותי1
| ליאתליאת כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי מאמין שאם אבא שלך היה צורך זאת לא היית כאן. חצופה נבילה........טאבו ההלכתי המיושן?!
|
|
לא קנאות להלכה יש כאן אלא דע מה שתשיב לאפיקורסית. באמת חבל שאבא שלך לא עשה עידכון הלכה , ולקח מניע.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 15:57 |
|
| |
| ליאתליאת כתבה: |  |
| פיינשמקער כתב: |  | | A_Smithee כתב: |  | מה זה "טאבו הלכתי מיושן"? הלכות השתנו במהלך הדורות אבל בכל זאת ההלכה היא לא אופנה או תוכנית כבקשתך רוב הפוסקים אסרו את זה לחלוטין יש מעט שהתירו לרוב בתנאים מסוימים, מה השתנה פתאום? |
|
מה אתה מתייחס למטורללות פרוגרסיביות? שתלכנה להפגין בכיכר רבין נגד האקלים ובעד החיסונים או להיפך ותעזובנה את הדת היהודית לנפשה.
|
| אולי "טאבו הלכתי מיושן" זה קצת צורם , אבל אתה נשמע כמו שוביניסט שתופס טאבו על הדת היהודית ומחלק אישורים מי יקיימנה ומי לא !! אז הרשה לי להעיר אותך מהחלום שאתה נמצא בו .אנחנו לא באיראן - מותר להביע דעה .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 12:30:08 |
|
שוביניסט הוא ביטוי מהנדס-תודעה שהומצא על ידי הטירלול שלכן. לא אומר דבר וממש לא מפחיד את מי שמסתכל עליכם.ן מבחוץ וצוחק... אולי אנינו לא באיראן, אבל אנחנו גם לא בקליפורניה. יש בה בלבנט עוד דתות חוץ מהטירלול הפרוגרסיבי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 16:35 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אם תוכלי להבהיר למה התכוונת "חלוקה בנטל ובאחריות"?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 16:49 |
|
| |
רק אני לא מבין מה הדיון? הרי ידוע שיש היתרים הלכתיים לאמצעים כאלו ואחרים במקום הצורך... מי שבאמת מחפש את הרבנים שעוסקים בסוגיא, יכול לנסות לדוגמה במכון פועה או פה:
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 18:04 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי מאמין שאם אבא שלך היה צורך זאת לא היית כאן. חצופה נבילה........טאבו ההלכתי המיושן?!
לא קנאות להלכה יש כאן אלא דע מה שתשיב לאפיקורסית. באמת חבל שאבא שלך לא עשה עידכון הלכה , ולקח מניע. |
|
אם תקרא כמו שצריך , תשים לב שלא אני כתבתי את מה שנאמר לעיל אלא ניקית בשם ליידוסית . עם כל התיסכול שלו על הבעת דעתה בנושא , עדיין אפשר לענות בצורה מתורבתת . ואל לך לדבר על אבי מורי מילה וחצי מילה,. אבא שלי איש צדיק וחבל שאנשים מתלכלכים כאן . זה ממש לא מכובד .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 18:05:36
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 18:10 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | ליאתליאת כתבה: |  |
|
מה אתה מתייחס למטורללות פרוגרסיביות? שתלכנה להפגין בכיכר רבין נגד האקלים ובעד החיסונים או להיפך ותעזובנה את הדת היהודית לנפשה.
|
| אולי "טאבו הלכתי מיושן" זה קצת צורם , אבל אתה נשמע כמו שוביניסט שתופס טאבו על הדת היהודית ומחלק אישורים מי יקיימנה ומי לא !! אז הרשה לי להעיר אותך מהחלום שאתה נמצא בו .אנחנו לא באיראן - מותר להביע דעה .
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 12:30:08 |
|
שוביניסט הוא ביטוי מהנדס-תודעה שהומצא על ידי הטירלול שלכן. לא אומר דבר וממש לא מפחיד את מי שמסתכל עליכם.ן מבחוץ וצוחק... אולי אנינו לא באיראן, אבל אנחנו גם לא בקליפורניה. יש בה בלבנט עוד דתות חוץ מהטירלול הפרוגרסיבי... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא הבנתי כלום מהטימטום שכתבת .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 19:00 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | A_Smithee כתב: |  | מה זה "טאבו הלכתי מיושן"? הלכות השתנו במהלך הדורות אבל בכל זאת ההלכה היא לא אופנה או תוכנית כבקשתך רוב הפוסקים אסרו את זה לחלוטין יש מעט שהתירו לרוב בתנאים מסוימים, מה השתנה פתאום? |
|
באמת נושא לדיון האם כיום נשות ההייטק שעובדות 8 שעות לא יותר חלושות מנשות הדור של המורות ועקרות הבית והדור שלפניו שכיבסו ביד נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
|