|
|
| נשלח ב-24/10/2021 19:09 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חבל שזוג ההורים שלך לא השכילו להתנתק בזמן מ"הטאבו ההלכתי המיושן"...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 19:20 |
|
| |
תקנו אותי אם לא כל התגובות הברוטליות מגיעות מחסידים כאן ...
כבר כתבתי בעבר שהאישה החסידית שווה לקליפת השום בהחלטותיה והבעת דעתה . אין לי ספק שאלה שמדברים ככה כאן גם מזלזלים בנשים שלהם בבית .
כמה עצוב... אבל מה הפלא ??? הרי אם כל האמצעים כשרים להציק לאשת האדמו"ר האלמנה, מה אנו נגיד כאן ???? מה זה לקרוא לניקיות מטורללות בגלל שהן חושבות אחרת לעומת התעללות באשת האדמו"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 19:49 |
|
| |
| ליאתליאת כתב: |  | | תקנו אותי אם לא כל התגובות הברוטליות מגיעות מחסידים כאן ...
כבר כתבתי בעבר שהאישה החסידית שווה לקליפת השום בהחלטותיה והבעת דעתה . אין לי ספק שאלה שמדברים ככה כאן גם מזלזלים בנשים שלהם בבית .
כמה עצוב... אבל מה הפלא ??? הרי אם כל האמצעים כשרים להציק לאשת האדמו"ר האלמנה, מה אנו נגיד כאן ???? מה זה לקרוא לניקיות מטורללות בגלל שהן חושבות אחרת לעומת התעללות באשת האדמו"ר. |
|
האישה החסידית לא נראית בכלל אומללה לעומת בעלה החנון או העובד למען גחמותיה.
אגב, מה שלום אשת האדמו"ר באמת מזמן לא שמענו...
תוקן על ידי מכמונת ב- 24/10/2021 19:50:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 19:53 |
|
| |
איני_מכיר
| ליאתליאת כתב: |  | | תקנו אותי אם לא כל התגובות הברוטליות מגיעות מחסידים כאן ...
כמה עצוב... אבל מה הפלא ??? הרי אם כל האמצעים כשרים להציק לאשת האדמו"ר האלמנה, מה אנו נגיד כאן ???? מה זה לקרוא לניקיות מטורללות בגלל שהן חושבות אחרת לעומת התעללות באשת האדמו"ר. |
|
המילים "טאבו הלכתי מיושן" הן מילים מאוד מאוד לא מתורבתות !!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 20:02 |
|
| |
מסכימה איתך . לפחות משהו טוב אחד ייצא מהשרשור הזה . מכיוון שכנראה אין לנשים מקום בפורום הזה הרי זאת תגובתי האחרונה פה . היה באמת נחמד תכלס , אך לא חסרים פורומים ב"ה . אני לא אחסר ובטח שלא אשנה שם ניק כדי להצטרף לכאן שוב - זה יהיה מיותר בהחלט . תמשיכו אתם הגברים כאן לשעשע אחד את השני כמו שאתם יודעים לעשות ולהתענג על ניקים המתחזים לנשים כשאתם יודעים שזה כך , אך כנראה מעדיפים ניקים טרנסג'נדרים מנשים אמיתיות , כל טוב ...
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 20:03:23
תוקן על ידי ליאתליאת ב- 24/10/2021 20:04:14
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 20:10 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן.
|
|
הכי זול הכי יעיל והכי אסור לפי התורה ואם לא נצטעצע כאן במילים, לדעתך התורה מיושנת ויש לעדכן אותה האם יש לך עוד הצעות יעילות? קצת קשה לנו ללכת בשבת ברגל
נ.ב. מציע לך גם לעדכן את השם, דוסית רומז כאילו יש לך קשר לדת
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 20:15 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| ליידוסית כתב: |  | לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף. הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן.
|
|
הכי זול הכי יעיל והכי אסור לפי התורה ואם לא נצטעצע כאן במילים, לדעתך התורה מיושנת ויש לעדכן אותה האם יש לך עוד הצעות יעילות? קצת קשה לנו ללכת בשבת ברגל
נ.ב. מציע לך גם לעדכן את השם, דוסית רומז כאילו יש לך קשר לדת |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 22:41 |
|
| |
איני_מכיר
ליטאים מבטאים לוי חסידים מבטאים ליי לפעמים
תוקן על ידי איני_מכיר ב- 24/10/2021 22:43:24
|
|
|
|
| נשלח ב-24/10/2021 22:45 |
|
| |
עד שלא תנקדו המבוכה רק תגדל
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 11:12 |
|
| |
אז על מה ולמה יש לנהל דיון עם מי שלא מבין כלום? נקסט. למרות שבחברה תרבותית מי שלא מבין כלום יעדיף לשתוק, אבל אנחנו בחברה דמוקרטית, לטוב ולרע, לצערנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 14:47 |
|
| |
אשה
אשה שלוקחת על עצמה בעיות בריאות גוף ונפש על מנת להביא ילדים ולא מתייעצת עם רב, הרי היא ככל חילוניה גמורה שעוברת על דת תורה, אין שום היתר להסתכן גופנית ונפשית על מנת ללדת ילדים.
אך מבין היטב שההתבטאות שיצאה כאן מפי אחת הכותבות באופן שאדם יכול להחליט מתי ליטול חיים ומתי להביא חיים על פי דעתו האישית לבד, הרי זה נוגד את הדת היהודית, ועל כך יצא הקצף. העניין של להיות דש מפנים וזורה מבחוץ כמוה כקונ..... ועל זה נאמר "רע" בעיני השם ביטוי ששמור לאנשי סדום ודומיהם
ובינינו מי יכול לומר על אחד מילדיו חבל שלפני שהבאנו אותו לא עשינו מניעה מכל סוג שהיא, רק כאשר מגיעים לגיל שמבינים שכל הקשיים מחוירים לעומת התענוג מכל ילד וילדה שיש להורים מתחרטים שלא התאמצנו עוד טיפה לעוד אחד, גם אם נאנחנו לפעמים מאחד מהילדים.
המילים כאן יצאו מפורפוציה ועל כך יוצא כאן הקצף, והדברים מובנים בנושאים עדינים יהי שלום בחילינו בקרוב מבלי שליאת ליאת תעזוב את הפורום
| ליאתליאת כתב: |  | | לכל מי שמתעצבן ממה שנאמר כאן שישתה מים קרים ויירגע . נשים צדקניות מקבלות עליהן באהבה את פסק ההלכה , גם אם זה נלווה בהרבה מאוד עגמת נפש ואף חלק מהאופציות בסיכון בריאותי לטווח ארוך .
מספיק לראות בכל הבעת דעה אנטי דת .
|
|
תוקן על ידי הכובס1 ב- 25/10/2021 14:50:25
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 16:20 |
|
| |
נקודה למחשבה. אינני מצוי כעת בעומק הסוגיה ההלכתית בנושא. אך זכור לי שהסיבה שהרבה אחרונים לא רצו להתיר, בגלל שסברו שאין זה "דרך תשמיש" (ה'אחיעזר' סבר שזה נחשב "דרך תשמיש". אך הרבה אחרונים לא הסכימו איתו. וחלקם התירו רק במקום סכנה כשאין פיתרון אחר). אבל הטכנולוגיה מתקדמת ואיתה גם ה'כובעונים' (קונדומים בלעז). לאחרונה קניתי מוצר כלשהו באיזה אתר סיני, וראיתי שמוכרים שם כובעונים בעובי של עד 0.01 מ"מ. כאשר היצרן מכריז שזה מרגיש כאילו לא לובשים כלום בכלל (It feels like wearing nothing at all). ותהיתי לעצמי האם זה מקרב את זה יותר ל"דרך תשמיש" כמו שהסביר המהרש"ל על שימוש במוך
"ואין זה כמטיל על העצים, דסוף סוף דרך תשמיש בכך, וגוף נהנה מן הגוף, ודמי למשמש הקטנה".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 20:21 |
|
| |
מצדרביעי
| מצדרביעי כתב: |  | רק אני לא מבין מה הדיון? הרי ידוע שיש היתרים הלכתיים לאמצעים כאלו ואחרים במקום הצורך... מי שבאמת מחפש את הרבנים שעוסקים בסוגיא, יכול לנסות לדוגמה במכון פועה או פה:
https://www.hidush.co.il/hidush.asp?id=12864 |
|
בנוסף לגופים שהזכרתי אני גם מכיר מטפל בענייני זוגיות ואישות, עם המלצות מהרה''ג ישראל גואלמן שליט''א ועודת הסמכה מיחידת לימודי החוץ באוניברסיטת תל אביב שמתמחה בנושאים אלו... טלפון לווצאפ בלבד 0555500997
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2021 20:22 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | נקודה למחשבה... |
|
לא ראוי לדון בפרהסיא חרדית ככה לפרטי פרטים לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאתה בכוונה עושה את זה הופך את הפורום למקום לא חרדי
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/10/2021 20:27:01
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2021 02:31 |
|
| |
ראוי לדון, הפורום הינו רחוב שנמצא בעיר ששמה אינטרנט, וככזו נמצא בעיר הזו גם זבל ולכלוך, וראוי שנידונו על כל מצווה ועל כל עבירה, אך שיביאו את כל הצדדים.
| איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | נקודה למחשבה... |
|
לא ראוי לדון בפרהסיא חרדית ככה לפרטי פרטים לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאתה בכוונה עושה את זה הופך את הפורום למקום לא חרדי
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/10/2021 20:27:01 |
|
|
|
|
|
|