בית פורומים בחדרי חרדים

אביגדור ליברמן לא שמעת על כדורי מניעה?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2021 06:46 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
ראוי לדון, הפורום הינו רחוב שנמצא בעיר ששמה אינטרנט, וככזו נמצא בעיר הזו גם זבל ולכלוך, וראוי שנידונו על כל מצווה ועל כל עבירה, אך שיביאו את כל הצדדים.

מענין אם כך למה נקבעו כאן כללי פורום, אסור להשמיץ רבנים, אי אפשר לכתוב מילים מסוימות
הפורום הזה חרדי, וצריך לשמור עליו שכך יהיה, כדי שלא יישארו כאן רק כמה חילונים וזה יהיה עוד פורום חילוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 08:15 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
ראוי לדון, הפורום הינו רחוב שנמצא בעיר ששמה אינטרנט, וככזו נמצא בעיר הזו גם זבל ולכלוך, וראוי שנידונו על כל מצווה ועל כל עבירה, אך שיביאו את כל הצדדים.

חריף_ומקשה כתב:
נקודה למחשבה...

לא ראוי לדון בפרהסיא חרדית ככה לפרטי פרטים
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאתה בכוונה עושה את זה
הופך את הפורום למקום לא חרדי

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/10/2021 20:27:01

האם בתי המדרש , ישיבות וכו' לא נחשבים כפרהסיא חרדית? או שקרב היום שעל חלק מספרי הקודש ובכללם מסכת יבמות יהיה כתוב למבוגרים בלבד?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 08:47 לינק ישיר 

אני מציע לכל חברי הפורום שיש להם סינון של רימון ,שאם ההנהלה לא תמחוק את האשכול הזה תוך 24 שעות לפנות לרימון שיחסמו את אתר התועבה הזה בדרגת הסינון ההרמטית של רימון,שליחת קישור של האשכול הזה תעשה את העבודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 08:54 לינק ישיר 
מצדרביעי

משגיחבשער כתב:
אני מציע לכל חברי הפורום שיש להם סינון של רימון ,שאם ההנהלה לא תמחוק את האשכול הזה תוך 24 שעות לפנות לרימון שיחסמו את אתר התועבה הזה בדרגת הסינון ההרמטית של רימון,שליחת קישור של האשכול הזה תעשה את העבודה

לי יש (בבית) אתרוג שבד"כ מסנן אוטומטית מילים "פסולות" גם בתוך אתר שנפתח, (טרם בדקתי על אשכול זה בו קראתי וכתבתי עד עכשיו רק מחוץ לבית אאל"ט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 09:00 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לי יש (בבית) אתרוג שבד"כ מסנן אוטומטית מילים "פסולות" גם בתוך אתר שנפתח, (טרם בדקתי על אשכול זה בו קראתי וכתבתי עד עכשיו רק מחוץ לבית אאל"ט)
ברור שעדיף אתרוג,אבל לפעמים לצורכי עבודה אתה צריך את האפשרות לשנות את רמת ההגנה (מה שלא קיים באתרוג),אתרוג חוסם גם אתרים שאין בהם בעיה רק הוא לא מכיר אותם,
אם כזה תועבה רימון לא חוסם בשביל מה יש סינון,וגם המטרה להפעיל לחץ על ההנהלה להחזיר את הפורום לקודים חרדים,חסימה של האתר ברימון תגרום להם ירידה חדה ברייטינג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 10:44 לינק ישיר 
בדקתי עם ר'מון, עד עכשיו לא נשלחה ולו בקשה אחת. אז גם המטיף בשער לא שלח

משגיחבשער כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 13:05 לינק ישיר 

ההבדל בין חילוני לחרדי בין צדיק לרשע, אינו בעצם הדיון, כי אם בצורת השאלה באופן של קבלת התשובה, עיין ערך ארבעה בנים של ליל הסדר ותדייק בשאלת החכם והרשע שדומות זו לזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2021 14:57 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

איש_חשוב כתב:

חריף_ומקשה כתב:
נקודה למחשבה...

לא ראוי לדון בפרהסיא חרדית ככה לפרטי פרטים
לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאתה בכוונה עושה את זה
הופך את הפורום למקום לא חרדי

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 25/10/2021 20:27:01

כל הצדדים חוץ מהצד שלי.

אתה זאב בעור כובס

כמו הקיש חשוך, שבכלל עובר על הדאורייתה כשהוא נמצא בפורום מעורב, וזה יכול לעשות לו מחשבות לא צנועות.

רציתי להגיב על כל הבלהבלה פה עד שהגעתי להוראות שלך. חבל על הזמן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 02:09 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ליידוסית כתב:
לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף.
הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם תוכלי להבהיר למה התכוונת "חלוקה בנטל ובאחריות"?

אני מצפה מאלו שיש להם קרדיט אצל אלוקים, שיתירו את האמצעי הזה לנשים שלא סיפרו על עצמן, כי זה נחשב חציצה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2021 13:24 לינק ישיר 

אני כבר מכינה לך כוס עקרין. את יודעת ההבדל בינינו לבין הרפורמים הוא שהם מתאימים את התורה לזמננו אנחנו מתאימים  את זמננו לתורה. אבל ב"ה יש פוסקים "בירושלים" שלא מכבידים יתר על המידה ומתירים לקחת אמצעי מניעה למי שבאמת צריכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2021 00:34 לינק ישיר 

ליידוסית כתב:
לךתדע1 כתבה:

ליידוסית כתב:
לך תדע=זהו האמצעי מניעה, הכי יעיל, והכי זול, והכי פחות מזיק לגוף.
הגיע הזמן שגם במגזרים שומרי תורה תהיה חלוקה בנטל ובאחריות, אם הזוג רוצה למנוע, ולא חסרות אפשרויות והיתרים. רק שצריך לשבור את הטאבו ההלכתי המיושן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם תוכלי להבהיר למה התכוונת "חלוקה בנטל ובאחריות"?

אני מצפה מאלו שיש להם קרדיט אצל אלוקים, שיתירו את האמצעי הזה לנשים שלא סיפרו על עצמן, כי זה נחשב חציצה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשים כבר מספרות על עצמן

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/11/2021 00:38:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אביגדור ליברמן לא שמעת על כדורי מניעה?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext