בית פורומים בחדרי חרדים

האם נשים יכולות להיכנס לגר"ח קנייבסקי ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2021 10:26 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לךתדע1 כתבה:

נראה שהשואל לא היה לגמרי שוטה, אחרת, הוא לא היה מסיק כל-כך מהר מסקנה אודות התשובה שקיבל ועל ר' חיים עצמו שהוא יותר לא חזר אליו. הכול בהלצה כמובן.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/10/2021 10:18:17

דהיינו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 11:06 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

hot_tr כתב:
לךתדע1 כתבה:

נראה שהשואל לא היה לגמרי שוטה, אחרת, הוא לא היה מסיק כל-כך מהר מסקנה אודות התשובה שקיבל ועל ר' חיים עצמו שהוא יותר לא חזר אליו. הכול בהלצה כמובן.

דהיינו?

שברת את הכוס? שילמת!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 11:26 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לךתדע1 כתבה:

hot_tr כתב:
לךתדע1 כתבה:

דהיינו?

שברת את הכוס? שילמת!

נשלח מהאנדרואיד שלי

הבנתי הוא שילם פעמיים כי גם הכניסה לר' חיים אינה חינמית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 11:28 לינק ישיר 

לביקור התלוו הדוברת נוי ברק והיועץ עו"ד עומר מאירי, יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני, פרשן 'קול ברמה' ישראל כהן, ויועצי התקשורת שמעון ברייטקופף וירח טוקר.

"מדובר בתמונה מאוד חריגה", סיפר אחד הנוכחים ל'כיכר השבת', "נשים בדרך כלל לא נכנסות לחדר של הרב - רק בנות המשפחה. נוי קיבלה אישור חריג וזכתה להיכנס לקודש הקודשים ולהיות בחדר שבו הרב מקבל את הקהל. היא עמדה בצד והתלבשה צנוע מאוד בהתאם למעמד".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 15:29 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

לביקור התלוו הדוברת נוי ברק והיועץ עו"ד עומר מאירי, יו"ר 'דגל התורה' ח"כ משה גפני, פרשן 'קול ברמה' ישראל כהן, ויועצי התקשורת שמעון ברייטקופף וירח טוקר.

"מדובר בתמונה מאוד חריגה", סיפר אחד הנוכחים ל'כיכר השבת', "נשים בדרך כלל לא נכנסות לחדר של הרב - רק בנות המשפחה. נוי קיבלה אישור חריג וזכתה להיכנס לקודש הקודשים ולהיות בחדר שבו הרב מקבל את הקהל. היא עמדה בצד והתלבשה צנוע מאוד בהתאם למעמד".

כמה צנוע אני לא יודע, אבל לא הגיוני שאשה חרדית צנועה יותר חולת סרטן או עם בעיות אחרות, רוצה להכנס לרב ולא יכולה, וזו נכנסת כאילו מדובר מינימום בהצלת עם ישראל! ושיקלי שטוענים שהוא קונסרבטיבי בעצמו ותומך רפורמים מוצהר איך נכנס ל"קודש הקדשים"?
אז כנראה הנכדים לא חושבים שהחדר הזה והיושב בו הם קדושים מספיק..
ואין ספק בכלל שביתו של ר' חיים הפך למכרה זהב עבור הנכדים וזהו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 15:36 לינק ישיר 

ראוי לא להעתיק תגובות שמכילות "קודש הקדשים" ואיני מתכוון ח"ו לפגוע בשר התורה אלא לעצור את הזילות של...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 15:52 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

ראוי לא להעתיק תגובות שמכילות "קודש הקדשים" ואיני מתכוון ח"ו לפגוע בשר התורה אלא לעצור את הזילות של...

הבנתי את הערתך על "קודש הקדשים" ואני אפילו מסכים עם זה אבל רק חלקית, כי עדיין חושב שיש מושג של "קדוש" ו"טהור", ור' חיים במהותו וחיותו יכול בהחלט לענות להגדרה הזו.. לא שאני או מישהו אחר יודע בוודאות מיהו קדוש ומי ל"ו-ניק וכו'.

רק לא הבנתי למה כתבת "להעתיק"? זה קצת מעליב להשוות אותי לשירלי פינטו מימינה שגונבת פוסטים מאחרים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 15:59 לינק ישיר 

למה ליצור סתם מחלוקות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 16:03 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:

הבנתי את הערתך על "קודש הקדשים" ואני אפילו מסכים עם זה אבל רק חלקית, כי עדיין חושב שיש מושג של "קדוש" ו"טהור", ור' חיים במהותו וחיותו יכול בהחלט לענות להגדרה הזו.. לא שאני או מישהו אחר יודע בוודאות מיהו קדוש ומי ל"ו-ניק וכו'.

רק לא הבנתי למה כתבת "להעתיק"? זה קצת מעליב להשוות אותי לשירלי פינטו מימינה שגונבת פוסטים מאחרים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

כתבתי אזה לנוירולוג. הוא הרי הביא את הזבל הזה לפורם. את התגובה שלך אהבתי במיוחד: כי מזבח הזהב היה לפני הקודש קדשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 16:10 לינק ישיר 

אין ספק שיש הצדקה לכנות את ר' חיים קדוש. היום בכלל אין ערך למילה ע"ע הרב אזרחי על הינוקא. וכ' אבל לא קודש קדשים בזה הם מזילים את המושג של הבית המקדש והופכים אותו לעבודה זרה של ממש ר"ל. בעבר כבר נאמר שסובביו מכניסים מושגים נוצריים לעם ישראל בעבור חופן דולרים: לא לחינם אסור להקריב אתנן זונה וכו'

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/10/2021 16:16:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2021 19:43 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

אבל לא קודש קדשים

הוא התכוון לומר "עזרת ישראל" בהתאם למעמד וכו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2021 21:07 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
נוירולוג כתב:

כמה צנוע אני לא יודע, אבל לא הגיוני שאשה חרדית צנועה יותר חולת סרטן או עם בעיות אחרות, רוצה להכנס לרב ולא יכולה, וזו נכנסת כאילו מדובר מינימום בהצלת עם ישראל! ושיקלי שטוענים שהוא קונסרבטיבי בעצמו ותומך רפורמים מוצהר איך נכנס ל"קודש הקדשים"?
אז כנראה הנכדים לא חושבים שהחדר הזה והיושב בו הם קדושים מספיק..
ואין ספק בכלל שביתו של ר' חיים הפך למכרה זהב עבור הנכדים וזהו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

לגמרי
תעשיה שלמה
והח"כים החרדים משתפים עם זה פעולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2021 21:10 לינק ישיר 

נשים נכנסות לגר"ח קנייבסקי, בעיני ראיתי
הוא נוהג כמנהג החזו"א שהיה מקבל נשים וכך כל הרבנים בליטא
היו גם אדמורים שקבלו נשים ולא רק הרבי מחב"ד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2021 21:11 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:

אלו לא תגובות, אלו ציטוטים מהכתבה של היחצנים מבית רשב"ם.
וכמובן מיותר לציין שהם גדולי מבזיו של האיש הקדוש והצדיק הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2021 22:33 לינק ישיר 

YYona כתב:
לךתדע1 כתבה:

אבל לא קודש קדשים

הוא התכוון לומר "עזרת ישראל" בהתאם למעמד וכו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האם נשים יכולות להיכנס לגר"ח קנייבסקי ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.