בית פורומים בחדרי חרדים

עד מדינה נגד ברלנד בפרשת הרצח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2021 23:22 לינק ישיר 
עד מדינה נגד ברלנד בפרשת הרצח

לראשונה מאז נעצרו חשודים בפרשת הרצח וההיעדרות לפני כשלושים שנה בירושלים, הגיעה המשטרה להסכם עד מדינה עם אחד העצורים | היום האריך בית המשפט את מעצרם של חמשת החשודים | הערכה: ברלנד צפוי להיחקר בקרוב התפתחות משמעותית: אחד העצורים בפרשת 'ניקיון כפיים' - תיק הרצח וההיעדרות לפני כשלושים שנה בירושלים - הגיע להסכם עם המשטרה ולפיו הוא ישמש כעד מדינה בפרשה. במידה ובידי החשוד מידע על מבצעי הרצח, מדובר ללא ספק בהישג משמעותי של המשטרה.

עם התפוצצות הפרשה העריכו במשטרה כי למנהיג קהילת 'שובו בנים', אליעזר ברלנד, קיים קשר ישיר לרצח וכי הוא צפוי להיחקר בנושא. יצוין כי ברלנד נכנס היום (חמישי) שוב לשערי הכלא לריצוי המשך מאסרו בפרשת 'עושק שחור'. מאות מחסידיו הגיעו ללוותו בכניסה לכלא איילון.

מוקדם יותר היום נערך בבית משפט השלום בירושלים דיון בעניינם של חמשת החשודים שנעצרו בפרשה במהלך השבועיים האחרונים. שמם של העצורים, אנשי כת 'שובו בנים' בעבר ובהווה, עדיין אסור בפרסום. בית המשפט האריך את מעצרם.

כל העצורים חשודים בשני מקרים שעוררו סערה רבה בשנות ה-80 וה-90 ולאחרונה נרשמה התפתחות בחקירתם. בשבועיים האחרונים, ככל שהתפתחה החקירה, הגיעו חוקרי משטרה למספר נקודות באזור הבירה ואספו ממצאים.

וזה רק אחד המקרים שנמצאים בלב החקירה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 15:39 לינק ישיר 

אני חושב שברלנד ושובו בנים היא תופעה שראוי לעשות עליה סרט מעמיק. לא יאומן שבשנת 2021, כשהמושג "פרימטיבי" בא להעיד על מרחק שנות אור ממשיחי השקר והמכשפות והרפואה השטחית של המאה ה 17, מאות אנשים נמשכים לאדם, שכל רואיו יכירוהו ברגע אחד שאינו בקו השפיות וזקוק לאשפוז, הופכים את שטויותיו לפקודות לביצוע, כולל רצח וגירושין ומה לא..

דמיינו שמישהו שמאושפז באברבנאל, יוצא לחצר ומתחיל לדבר לקהל שעומד בחוץ שטויות על מלכת אנגליה, דורש מנשים לבוא אליו, לנהוג בכביש במהירות מטוס בלי להתחשב במשטרה, לרצוח ועוד.. ואלפי אנשים מצדו השני של גדר המוסד רק מחכים שיסיים את דבריו ואצים לעשות רצונו של משוגע…

יש לי חצי תסריט כבר ואחלה לוקיישן לצילום וגם כמה דמויות תפורות לתפקיד הראשי, את השאר אתן לשולי רנד להשלים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2021 16:27 לינק ישיר 

ומה תגיד על האדמו"רים , על החסידים? הוא לא שונה מהם והם לא שונים משאר החסידים. ככה מחנכים אותנו. סגידה טוטאלית באיצטלא של אמונת חכמים, וזה התוצאה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עד מדינה נגד ברלנד בפרשת הרצח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext